Gigi Becali a făcut deja primul unsprezece al FCSB contra Rapid

Patronul FCSB este foarte tranșant în tot ceea ce spune, pentru că la scurt timp pune aceste lucruri în practică. Nu se mai ferește în nici un fel asupra faptului că el taie și spânzură în privința alcătuirii echipei la fiecare meci. Practic, cipriotul Elias Charalambous nu este altceva decât executantul ordinelor primite de la latifundiarul din Pipera. În acest weekend, în ultima etapă a sezonului regulat din SuperLigă, are loc derbyul bucureștean Rapid – FCSB pe Arena Națională și se estimează că în tribune vor fi cel puțin 40.000 de spectatori din ambele tabere. Deși mai sunt câteva zile până la acest meci, unul al orgoliilor dintre patronii Dan Șucu respectiv Gigi Becali, omul care conduce destinele liderului a anunțat deja cine va juca și care vor fi schimbările din primul unsprezece, după ce fundașul central Ngezana a luat un cartonaș sinonim cu suspendarea pe o etapă.

„Nana mi s-a părut timid. Nu o să joace el. El încet încet ca să revină la puterea lui trebuie să joace câteva meciuri să capete încredere. A fost timid. El are calitate, driblează, dar trebuie mai multă încredere. Încet încet.

Cu Rapid o să joace Crețu. O să fie Ovidiu Popescu în locul lui Ngezana. După Olaru, Șut și Lixandru. Și în față se știe. Coman, Băluță și George (n.r. -Tavi Popescu)”.

FCSB are palmares negativ cu Rapid de când formația de sub Podul Grant a revenit în SuperLiga. Din șapte confruntări directe, giuleștenii s-au impus de cinci ori, iar roș-albaștrii de două ori.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Io sunt sigur că Mr. Beee’ a făcut deja primul patrușp’ce a’ FeCeSeBelei – ILEGALE ȘÎ FĂRĂ PALMARES – contra următoarei victime în șampionatu’ ‘lii, da’, NORMAL, maki’ care conduce destinele liderului NU a anunțat deja cine vor juca rolu’ aLbitrilor! Ne va spune sluga lui, Deaconu, în timp util! Aaaaaa, pardon! …acu’ e șaisp’ce, nu patrușp’ce, că mai e doi aLbitri în plus: ăia VĂRuiți, ca hoțiile să fie mai sigure! DeNeA, CÎT E HALATU’?
    …iar javra grădinească își ‘grijește coardele vocale pițigăiate (nu-i dă la „Piți”!) cu uauă crude dă klapon șî sirup dă kastravetsi, ca să fie „în formă” cîn’ va scoate pă gură la TV minciunile ordonate dîn timp dă Çoban… Contra brînză șî lînă dă oae……[Rumburak]

  2. ” Io mi cantu , io mi giocu” ! Ce nevoie mai are Steaua de antrenor? Gigica poate sa puna si un surdo-mut , ca tot trebuie sa fie cineva pe post de acar Paun, pe care sa dea vina cand ceva scartaie la echipa! Si uite ca sunt oameni care se complac in situatia asta ciudata!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.