Gigi Becali, accident rutier

Gigi Becali a fost implicat într-un accident auto, în București. Mașina de aproape jumătate de milion de euro a patronului FCSB a fost șifonată în urma unei tamponări pe străzile din București.

Vineri, 22 septembrie, autoturismul de 500.000 de euro al lui Gigi Becali a fost tamponată de o șoferiță care nu a păstrat distanța regulamentară în trafic.

Incidentul a fost surprins de mai mulți trecători, iar imaginile au ajuns pe Internet. Se pot observa mașinile implicate în tamponare, care se aflau la mijlocul unei intersecții din Capitală, în zona Gorjului.

Patronul de la FCSB conduce un Rolls-Royce Ghost Black Badge,  în valoare de aproape jumătate de milion de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Șoferița cred că a leșinat când a văzut ce-a lovit, și pe cine! Sigur Becali a acuzat-o că e unealta Satanei pusă să-i julească vaporul ăla de mașină numai ca să-l enerveze le el! N-o fi sechestrat-o după accident, ca s-o judece machedonește?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.