Gigi Becali, atac subtil către Rapid

FCSB s-a întors doar cu un punct după scorul alb din deplasarea de la Cluj și putea reveni fără nimic dacă Dan Nistor nu rata în minutul 16 un penalty pentru U Cluj.

 

 

Bine, ar fi fost mult prea devreme să consideri că la acel moment al partidei zarurile ar fi fost aruncate, FCSB fiind totuși liderul și judecând după avansul pe care îl are cea mai bună echipă din SuperLigă, ar fi avut capacitatea și forța de a reveni în meci. Problema este că acest lucru ar fi fost mult mai dificil de făcut ca de obicei, din motive obiective. Au fost destui absenți, Băluță și Haruț din motive de boală, și se pare că virusul care a lovit lotul bucureștenilor nu a fost învins. Florinel Coman, Olaru și Șut au intrat pe teren mai degrabă forțați de împrejurări, nicidecum pe deplin restabiliți. În aceste condiții patronul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulțumit cu egalul și spune că nu e speriat deloc de seria de cinci victorii ale Rapidului, în fața căreia e convins că va avea un avans mult mai mare decât acum la final. Subtil, deși aparent neagă că ar crede acest lucru, Gigi Becali lasă de înțeles că unele dintre rezultatele giuleștenilor, în special ultimul, cu FC Hermannstadt, unde se știe că sunt doi foști mari rapidiști, președintele Dani Coman și antrenorul Marius Măldărășanu, ar fi fost facilitate și de omenia rivalelor. De aceea, recunoaște că nu ar dori ca sibienii să reușească să intre în play-off:

„Nu o să fie 7 puncte, o să fie 15 puncte la final. Așa socotesc, că bat Rapidul. Eu văd altceva, lumea vede altceva. Stau eu să comentez ce joacă Rapidul? Batem că suntem foarte valoroși față de ei. Nu e frumos din partea mea să spun că nu joacă Rapidul.

Au avut cinci victorii că…. Nu are rost să zic acum. Cu Mititelu au fost prostiile alea, că s-a schimbat aiurea, pe urmă celelalte…

Bravo lor! Nu mă bag eu la omenie, când e vorba de omenie nu mă bag. Mulți au vorbit de omenie, dar eu nu cred. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie la fotbal. Alții zic, eu râd când zic ei. Eu văd acolo FCSB, lider detașat” – a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. „dacă”

    supozitii cu „daca si cu parca intr-o barca”. Pe cine intereseaza ce-i in capul numaratorului de cornere ?

  2. jiji bikalicu…si subtilitatea …vaca si chilotii..lung e drumul Gorjului…scurta I viata omului..by the way; va sugerez sa l intrebati pi jiji daca cunoaste semnificatia cuvatului S U B T I L…tata acest cuvant in scola este folosit/intalnit incepand cu clasa a CINCEA …asa ca I o necunoscuta pentru jiji….
    .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.