Gigi Becali: Coldea l-a trimis pe Gică Popescu la pușcărie!

S-a spart buba! După ce Florian Coldea a fost audiat la DNA și acuzat oficial de trafic de influență, tot mai multe persoane încep să facă dezvăluiri.

Așa se întâmplă și cu patronul FCSB, Gigi Becali, care, pentru prima dată a deschis și a dezvoltat cu lux de amănunte în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA delicatul subiect al instalării ca președinte al FFR a lui Răzvan Burleanu în anul 2014. Acest lucru s-ar fi realizat prin sacrificarea cu o zi înainte de alegeri a principalului candidat la acest post, cu șanse sută la sută de a fi ales de către Adunarea Generală, fostul internațional Gică Popescu.

Becali a vorbit pe șleau despre faptul că, fără ajutorul lui Florian Coldea, Răzvan Burleanu nu ar fi avut nici cea mai mică șansă din poziția lui de președinte al Federației de minifotbal să se lupte cu Baciul. Totuși, Becali spune că toate aceste dezvăluiri nu au cum să-l afecteze pe Burleanu, aflat și acum la conducerea FRF, pentru că, la urma urmei, desemnarea sa s-a făcut legal, prin alegeri și că acesta merită toată stima pentru reușita calificării echipei naționale la EURO 2024.

“În fotbal, există răutate, duşmănie, invidie. Pentru ce făcea Coldea dacă el îşi putea face banii lui? Pentru ce să îl bage în puşcărie pe ăla, pe ăla, pe ăla? Fă-ţi banii tăi şi n-ai treabă!

Ce-ai cu Gică Popescu? 3 ani şi 10 zile, i-a mai dat şi 10 zile ca să intre la regim închis. Ce-ai cu Gică Popescu, cu Meme Stoica? Procurorul a spus că s-au prescris faptele, dar judecătorul avea scris pe hârtie cât să ia.

Ăla, Mustaţă, judecătorul, a vorbit cu Meme Stoica. Şi i-a zis Meme: «De ce i-ai dat aşa, că îi dădeai 3 ani şi scăpa». Şi el: «Băi, nea Meme-ule, i-aş fi dat de mai mult, dar n-aveam de ce să mă leg. Îi dădeam şi 5 ani, că nu dădeam de la mine».

De ce a făcut Coldea astea? Ca să îi facă lui Domnul astea. De ce şi-a pus păr în cap de parcă-i Cătălin Botezatu? Da, l-a băgat la puşcărie pe Gică Popescu. E Trăilă la Comisii? Am scăpat eu vreodată de amendă? Nu.

Toate, numai amenzi. De ce? Cu Burleanu. Deci, Trăilă, Coldea şi cu Dumbravă. De unde l-au adus pe Burleanu? Nu este al lui Coldea? Nu vă uitaţi la televizor? L-au adus securitatea lor.

 

Am văzut de Trăilă, care învârte milioanele de euro. Omul care îmi dădea amenzi. Nici nu ştiam că e bărbatul lui Trăilă aia cu politica, cu Băsescu. Mi-a spus Dan Idita că e omul care îmi dă toate amenzile.

L-a pus Burleanu care e omul lui Coldea. Păi de ce l-a băgat Coldea pe Gică Popescu? Ca să ia Burleanu. Dumnezeu nu doarme. Face dreptatea. Ia uite cum o face acum. Mi-a spus cineva că asta e subţire, a luat bani a făcut consultanţă.

Dar dacă îi caută de purici, i-a găsit cu păduchi. Burleanu nu are de ce să cadă. N-are cum să cadă. Nu e afectat pentru că a fost votat de Adunarea Generală. Nu are rost să vorbim de el acum, s-a calificat şi trebuie lăudat.

De ce să cadă Burleanu? Dacă el are la UEFA acolo… e român, lasă-l să crească la UEFA acolo. Ce pierdem noi dacă creştem un român la UEFA? Câştigă fotbalul. Dacă a calificat… gata, acum îl laud.

Să dăm Cezarului, ce-i al Cezarului! Nu putem să criticăm toată viaţa. Hai să îl criticăm toată viaţa pe Gigi Becali. Bine, mă, critică-l pe Becali pentru ce face rău. Dar ce a făcut bine?

Ce a făcut Burleanu? Ce a făcut acolo nu a făcut el, a făcut Coldea şi Securitatea. Dar el a calificat echipa, că el e stăpân acolo. Atâta timp cât el e stăpân acolo, e meritul lui.

Când omul face, trebuie să-l lăudăm. Nu face nici măgării. Arbitrajul s-a mai reglat. Am înţeles că o să scoată şi regula U-21″.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

9 Comentarii

 1. Bleah, ce mizerabil acest cioban, prefacut si las. Ba zice ca Burleanu-i pus sef de securistii lui, ba ca-i baiat valabil si sa ramana acolo c-a foat ales democratic. Uite barbatii si mafiotii din neamul becali, niste tîrfulitze speriate.

 2. Ahaa, Și-a adus aminte,,. Interesant,..Vre-un popă ortodox cu epoleți, nu i-o fi dat aprobarea …

 3. Se pare ca Coldea asta a oprit apa calda, care cand a venit, era rece. Nici Ielena ceauseasca n-a facut atata rele precum asta. Cand a avut timp ? Pai, vorba directorului comunist oltean (tipic): „ziua are 24 h, dar mai este si noaptea” !

 4. Cand ii vezi p-aia din tabara anti-Coldea, brusc iti devine Coldea foarte simpatic.

 5. Ciobanul Jiji

  „El m-a făcut oligfren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat.”

 6. Aia la Brucsel ce spcimene controleaza justitia. Si evident unii ca Basescu si Macovei nimic n-au vazut sau auzit, nici atunci nici dupa. Sau ei erau autorii morali Coldea si Kovesi, mercenarii lor. Burleanu s-a zis mereu, cand a fost, cum ca e alegerea prezidientala basista.
  Coldea e dintr-o data singurul responsabil aia care l-au pus nu. Coldea a mai facut ce i s-a cerut de la aia de la varf care ce sa vezi erau de dreapta, arunca vina pe mana lor dreapta. Daca e asa sa ia din urma si politrucii romani de la varful statului mafiot. Sa-i mai intrebe cate ceva si pe al de Udra si pe Basescu si restul pdlistlor facuti pnlisti si comasati.

 7. „Burleanu a calificat echipa”. Să râzi nu alta. #1 Este vorba doar de Euro, unde se califică 24 de echipe din 55 membri UEFA, România fiind a 10-a țară ca populație inclusiv Turcia, Ucraina din afara UE – adică calcificarea ar trebui să fie o pură formalitate pentru FRF. Au fost Euro cu 8 echipe, cu 12 cu 16, ne-am mai calificat. Nu este niciun succes calificarea la Euro, este minimul acceptabil și să nu uităm ca președinte la FRF de 10 ani, este prima calificare a lui Burleanu = a ratat deja alte două Euro – succes ar fi un rezultat bun acolo. #2 la cupa mondială Burleanu nu are nicio calificare,

 8. Se confirma că FRF /LPF se fac că nu vad și cu acest caz de blat ordinar făcut de cocalarul de la fcsb care cumpara tot pt. că are bani din vânzarea la metru a terenurilor statului luate prin smen și santaj de la șefi militari !!!
  Surprinzator este că instituțiile statului nu fac nimic în cazul acestor nelegiuiri ordinare pe fata și nici în cazul dosarului preluării prin santaje și smenuri a terenurilor statului din administrarea armatei de la șefi militari precum și preluarea frauduloasă prin aceleași mijloace ordinare de către cel de la fcsb a echipei Steaua și locului din prima liga !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.