Gigi Becali, declarație șocantă despre EURO  

Patronul FCSB, latifundiarul din Pipera Gigi Becali, face ce face și aproape de fiecare dată când vorbește trebuie să șocheze cu ceva. Ultimele cuvinte ale lui Becali au avut referință la selecționerul Edi Iordănescu, despre care afirmă că este fan al rivalei din Liga 2, CSA Steaua, dar fără a avea o dovadă concretă, și mai ales despre modul în care se va conecta la turneul final al EURO 2024 din această vară, turneu la care naționala României se află în grupă cu Belgia, Slovacia și o învingătoare la barajul diviziei B din Liga Națiunilor, cel mai probabil Ucraina.

„Edi Iordânescu este stelist, dar este cu CSA. Eu așa cred că e cu CSA. Mai glumim, mai alea, dar în privința asta chiar cred că ține cu CSA, nu cu FCSB. Eu așa cred. Nu știu, e treaba lor. Edi nu este un om răutăcios. Nu cred că are împotriva mea, dar majoritatea sunt împotriva mea și atunci normal că țin cu CSA.

E legea firii. Este instinctul. Ei știu asta. Dacă-i întrebi ei zic că da, dar sunt împotriva FCSB e Steaua. De ce? Pentru că sunt eu acolo. Ei cu mine au ce au, nu cu FCSB sau cu Steaua. Păcatul invidiei e de când se naște omul din burta mamei. Te naști cu el. Este un păcat și nici măcar nu poți să-i dai prea mare vină, te naști cu el și e greu să-l controlezi”.

Referitor la interesul pe care îl va manifesta pentru a urmări meciurile României la EURO 2024 Gigi spune că va acorda atenție partidelor doar în măsura în care pe teren vor fi trimiși cel puțin unul sau doi dintre jucătorii FCSB. Altminteri nu va irosi timpul în fața micului ecran la meciurile României.

Dacă joacă copiii mei. Dacă e acolo Coman mă uit, țin cu ei. Dacă e Olaru, dacă joacă unul din copiii mei. Dacă niciunul din copiii mei nu joacă nu mă interesează.(n.r. despre Târnovanu) Nu cred că va juca la EURO, n-ai văzut că și aseara aia trebuia să o prindă.

Fac ei ce fac și îl bagă pe Aioani, sunt prieteni foarte buni, vin la meciuri. E omenie, e omenie. Parcă văd mai multă prietenie acolo, mai multă omenie e acolo”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. contează că Talpan e cu Steaua!

  (gura pacatosului adevar graieste,
  ” Ei cu mine au ce au, nu cu FCSB sau cu Steaua.”,
  a uitat pe moment de csa,
  prpbabil se gandea la palmares)

 2. Pe dl. Becali il intereseaza doar banii. Nu Coman, nu Olaru sau cine stie ce alt jucator fcsb-ist, pentru el sunt o marfa. Daca joaca la Euro clubul primeste bani de la UEFA. Asta e contextul declaratiilor d-lui Gigi.

 3. Ciobanul Nationl e persecutat pentru ca e jupanul FCSB si cand ma gandesc ca jupan nu vine din slava,cum cred toti prostii, vine din cuvintele in latina jus si pan (adica pastorul care judeca)Pan fiind zeul padurii si al pastorilor in mitologia greco-latina ,deci ne persecutam stramosii oieri impartitori de dreptate

 4. pe puscarias nu-l intereseaza ce face romania este interesat sa-i vada pe ai lui in echipa indiferent de ce face echipa pierde sau cistiga. Ii vrea in echipa cu speranta de ai vinde nimic altceva.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.