Gigi Becali, derapaj sexist la adresa unei arbitre

 FCSB a învins la limită, scor 3-2, pe FC Botoșani, meci jucat duminică seară pe Arena Națională din capitală în etapa a 27-a din SuperLiga. A fost un meci departe de scenariul mult comentatei prietenii dintre patronii Gigi Becali și Valeriu Iftime. Meciul a avut pe lângă goluri și trei cartonașe roșii, Nana Antwi și Darius Olaru de la FCSB, roșu direct respectiv Kaprof. În mod bizar, un astfel de meci a fost repartizat lui Cătălin Buși din Râmnicu Vâlcea, care mai avusese doar două partide arbitrate în SuperLiga, iar la VAR a fost o femeie, Cristina Trandafir. Aceasta a devenit ținta șuvoiului de atacuri de un derapaj sexist fără margini, din partea patronului FCSB, Gigi Becali. Acesta consideră că ea este vinovată de acordarea cartonașelor roșii la echipa sa și, într-adevăr Buși a dictat eliminările numai după consultarea VAR.

De vină a fost femeia de la VAR. Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtășește la Biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtășesc.

Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbații. Și Dumnezeu o va ajuta cu dorințele. Știe ea la ce mă refer. Ea vine la noi la Biserică. (n.r. – La cea de la baza din Berceni?) Da.

Vezi acum, ce chestie? Cum mai apare ea acolo? Eu am zis că nu avem cum să fim supărați, că e sora noastră, vine la Biserică, se împărtășește cu noi. A greșit. Dar a greșit de două ori.

Am văzut în cazul lui Nana Antwi… Roșu se dă când mingea e în controlul adversarului, doar că Nana controla mingea. Nimeni nu zice când e vorba de Becali. Nimeni nu are rafinament. nici măcar Avram. Nu avea cum să fie roșu. Arbitrul a arbitrat bine, dar dacă pui o femeie… Vine o femeie și zice «Domnule, roșu!». Băi, ești nebun?

Lasă, bă, femeile la femei și bărbații la bărbați! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri și o arbitrează bărbații, băi nebunilor! Vine femeia… A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Și după aia…

Iar roșu la Olaru trebuia anulat. Ea… Dacă ea avea inteligență… Dar, femeie… Ce vrei? Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul. Eu nu minimalizez femeia, că eu iubesc femeile chiar mai mult ca voi. Eu am una și o iubesc până la moarte. Mor oricând pentru nevasta mea și fetele mele.

 

Dar ăia care apără femeile ajung și la a treia sau a patra nevasta. Cum iubești femeia dacă tot o lași? Tu nu o iubești, o batjocorești! Nu-i dai respect și respect. Eu femeii îi dau viața și dragostea mea, dar nu are ce să caute la arbitraj.

Dacă tu femeie nu îți vezi de treaba ta… Dacă ești femeie, stai acasă, mă! Buși va ajunge mari arbitru, e om de mare calitate. Chiar și el a zis, când a fost chemat la VAR a zis «Asta e nebună!». O să vedeți ce se alege de lume cu egalitatea de gen. Va fi distrusă. Dar nu va fi la noi. La noi o să fie în anumite locuri, sunt focuri de paie, Burleanu, USR… La noi nu va fi egalitate de gen

Eu știu ce dorințe are ea. Și dacă vrea ca Dumnezeu să i le împlinească, să se ducă să arbitreze femei. Și când e chemată să arbitreze la bărbați să spună «Nu. Eu sunt femeie și îmi văd de treaba mea. Nu încalc legile lui Dumnezeu. Cum să duc eu peste bărbat și să-i spun că el e prost și eu deșteaptă?» Nu ai cum! Că tu ești din coasta bărbatului”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

 1. A fost un BLAT ordinar, mascat ca de obicei sub scandalul public al arbitrajului și al declarațiilor pușcăriașilor analfabeți! Kooperativa-Nouă lucrează cu aromă dă aghea$$mă vocală. Athositu’ e Doftor în așea ceva, o face de zeci de ani, de cînd gardoșul, oaia lui, îi rupea piciorul lui Băncilă sub ochii lu’ arbitru’ dă casă Kovács István (că de-aia-l înjură ciobanu’ fără nici o grijă, și Piști tace ca porcu’-‘n cucuruz!)
  https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/cosmin-bacila-a-dat-cartile-pe-fata-si-acum-plang-din-cauza-ghinionului-gardos-e-un-nesimtit-cat-el-de-mare-ce-a-urmat-dupa-acel-blestemat-minut-87-daniel-stanciu-imi-ascundea-legitimatia-am-avut-part-17520192
  DeNeAua doarme în papuci, iar FeReFeaua, LePeFeaua (ambele două EXISTÎND ILEGAL, fără statute aprobate juridic!) și CeCeAua (IDEM!) mafiote fack ce vrea mușchii lor, în Zupăr mămăLiga!
  STAT EȘUAT! Tilivizuinili fack programu’, și mențin – păntru cîteva zeci dă mii dă ahtiați analfabeți – țirkusu’, în continuare, ca să atragă spoturili publikitare, ca să-și recupereze banii, și să-și acopere timpii dă transmi$$îie.

 2. Bre nea Gigi, uite ca mai este si femeia peste barbat, chiar daca matale ti se pare imposibila postura.

 3. Berbecali e un fel de Theodosie Șpagoveanu, zis Mache. Încă puțin și ne explica el de ce fomeilii nu are voie la bărbați. (Sic!)
  Păi bă, dacă fomeilii nu poate să intre în biserică dacă sunt la ciclu, necurate carevasăzică, cu atât mai puțin nu ar trebui să li se permită să arbitreze o partidă de fotbal între hăndrălăi, în templul zeului fotbal. (Sic!) În locul lui ceream control obligatoriu la fofează ca să vedem dacă sunt la ciclu! Mbuăhăhăhă!

 4. JEANE…AUZI MAH? O SINGURA ruga este ascultata de inginer: mantuirea sufletului bhai! NU CE DATI VOI ACATIST DE BANI NEMUNCITI! FARISEULE! este adevarat ca matalik te inchini la saklas (si habar n-ai!) si ala iti da ce-i ceri, dar cere suferinta si sange in schimb!

 5. Presa greseste pentru ca ii da asemenea notorietate lui Becali. Zicerile sale nu ar trebui propagate, nu ar trebui intrebat de sanatate. Un exaltat crestinopat primitiv. Numai rau ii provoaca FCSB-ului. E adevarat ca investeste, dar o face foarte prost, aduce aproape numai ratati cum e acest Antwi sau cum sunt Miculescu, Radaslavescu etc. Cumpara bine CFR Cluj, Rapid, pe cand Becali nu se pricepe si ia decizii din exaltare. Si ca oameni cu care se inconjoara si la forma de organizare a afacerii, CFR Cluj si Rapid sunt mult deasupra. Faci Ce Spune Becali=FCSB, asta spune totul despre acest primitiv care a facut banii din specula.

 6. Becali spune drept. Interviul e dat plublicului nu ca reclama ci la soicitarea reporterului
  … da, femeia mai ajunge si „peste”, … cine nu greseste?
  Barbatul (care o iubestes) ii daruieste tot ce poate, femeia… atat asteapta.
  Dar nu-i mai ajunge, vrea sa fie „BARBATA”.
  Si asta nu se sfarseste bine, femeia nu are cum sa il concureze pe barbat, … la limita, natural, forta mai mica este rasturnata de forta mai mare care i se opune – nu va l;asati prostiti de conventii sociale, de propaganda feminista care e marxism cultural pentru distrugerea femeii, a familiei, a natiunii si in paralel, a credintei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.