Gigi Becali, desființat de un bun prieten

Este notorie relația atât de prietenie, dar mai ales de afaceri, capitol la care, dincolo de alte acțiuni comune în afara fotbalului, patronul Botoșanilor, Valeriu Iftime și cel al FCSB, Gigi Becali au făcut o mulțime de transferuri dintr-o parte sau alta, în special dinspre Moldova spre București.

Sunt mulți jucătorii care au luat drumul de la Botoșani spre FCSB, dar puțini cei care au confirmat apoi la București, cu câteva excepții, cea mai reușită fiind internaționalul român Olimpiu Moruțan, în prezent la Galatasaray, dar împrumutat la Ankaragucu, tot în Superliga din Turcia. Iftime nu și-a ascuns niciodată simpatia și sprijinul pentru prietenul Becali, majoritatea partidelor FC Botoșani -FCSB având finalul știut în favoarea bucureștenilor, iarăși, cu mici excepții, dar susține patronul moldovenilor, cel mai mare ajutor, unul corect, a fost că a încercat mereu să învingă rivalele FCSB la titlu, reușind câteva rezultate de acest gen, dar până la urmă fără folos, pentru că Becali nu a mai reușit de ani buni să se mai bucure de câștigarea campionatului.

Iar, în mod surprinzător, tocmai de la Botoșani vine o înțepătură zdravănă la adresa latifundiarului din Pipera, considerat, până și de Iftime, drept principala piedică în calea realizării obiectivului de către FCSB.

Valeriu Iftime a spus la Sport Total FM de ce crede că FCSB nu a mai câștigat de mult titlul și cine e principalul responsabil.

„La FCSB… este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanță, asta e opinia mea. Niciodată!

Face un meci bun, are două declarații cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbaliști la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu este pregătit de competiții mari, de aia nu se califică în Europa”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.