Gigi Becali nu vrea ca Răzvan să ia titlul în Grecia

99 la sută este clar că la finalul acestui sezon visul lui Gigi Becali de a readuce titlul de campioană a României la Bucureși  se va împlini. FCSB are un avans de zece puncte peste rivalele Universitatea Craiova, CFR Cluj și Rapid și este greu de presupus că l-ar mai putea pierde. Este și motivul pentru care, deși mai sunt încă șapte runde din play-off, Gigi Becali se bate deja cu pumnul în piept și anunță investiții mari pentru crearea unui lot de Champions League.

Problema foarte serioasă de care se va izbi însă este faptul că are de trecut trei tururi preliminare plus un play-off pentru a putea intra la masa bogaților din grupele Champions League, dar coeficentul de echipă în Europa al FCSB este mic. FCSB a tratat în ultimii doi ani cupele europene mai mult în batjocură, a adunat puncte puține, iar acest lucru o va lovi rău de tot acum.

Pentru turul 1 preliminar are un coeficient, chiar și scăzut, care o pune în urna capilor de serie, dar nu la fel stau lucrurile pentru turul 2 preliminar. Acolo este depășită momentan de trei echipe, respectiv PAOK Salonic a lui Răzvan Lucescu lider în Grecia, Midtjylland în Danemarca și Apoel Nicosia în Cipru. Pentru a ajunge înaintea lor și să prindă ultimul loc în urna capilor de serie, trebuie ca PAOK Salonic, Midtjylland și Apoel Nicosia să iasă pe locul 2. Mai sunt șase etape în Grecia, opt în Danemarca dar numai două în Cipru, Apoel având un punct peste AEK Larnaca șl program ceva mai ușor.

Acum se înțelege clar de ce Gigi Becali nu îl vrea pe Răzvan Lucescu campion, pentru că ar intra în turul 2 preliminar în urma outsiderelor și riscul de a cădea cu echipe puternice ar fi ridicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Știe el ce are de făcut,să dea acatiste și să facă mătănii…

  2. Este o nemernicie de neimaginat în fotbalul românesc în special în euroliga !!
    Din nou acest jalnic Coltescu slugoiul cocalarului de la fcsb arbitrează fcsb ………
    După ce au fost scrise și sesizate prin diferite forme la tv,presa că acest cocalar ce-și spune stăpân la aceasta creatura ilegală fcsb are cumpărați arbitrii Coltescu ,Birsan s.a. ce-i arbitrează meciurile echipei lui și a contracandidatelor la titlu,iată că și azi din nou spre disperarea iubitorilor fotbalului arbitrează acest Coltescu ce la fel , ca la fel de josnicul birsan, au arbitrat pe fata sau șmecherește in favoarea fcsb !!!
    Ne întrebăm chiar nu mai exista organisme sportive ce conduc fotbalul nostru să oprească aceste mizerii făcute de acest individ de la fcsb ????

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.