Gigi Becali, pe cale să mai distrugă un jucător

 Întâlnirea dintre finul Gigi Becali și nașul Gică Hagi, adică FCSB – Farul Constanța, care a închis luni seară etapa a 24-a din SuperLiga s-a terminat la egalitate. Gazdele au marcat primele, prin noul venit Baba Alhassan, iar oaspeții au egalat în minutul 88, dintr-un penalty transformat de căpitanul Ionuț Larie. A fost un meci vioi, cu ritm, în care în prima parte FCSB s-a aflat la butoane, dar nu a găsit și drumul spre gol iar dobrogenii nu prea au contat. Momentele fierbinți s-au produs toate în a doua parte, când și Farul a găsit traseele care să o pună în situații de finalizare. După golul lui Alhassan, Farul a replicat imediat prin Louis Munteanu, dar după șapte minute de analiză VAR cu niște linii imaginare pentru determinarea poziției lui Munteanu, trasate de au stârnit tot hazul în studiourile televiziunilor care au transmis partida, s-a ajuns la concluzia eronată din cabină, transmisă și centralului Horațiu Feșnic că atacantul Farului s-a aflat în poziție de ofsaid. Greșeala a persistat și în ultimele minute, când s-a acordat penalty la un duel normal în careul gazdelor, Dawa sărind la cap, fără a faulta în vreun fel. La final, rezultatul este echitabil, Gică Hagi având parte de o primire superbă din partea fanilor FCSB la împlinirea vârstei de 59 de ani. Ca de obicei, însă, patronul FCSB, Gigi Becali a ieșit la rampă în stilul caracteristic. L-a lăudat pe autorul golului, Baba Alhassan, și a desființat, așa cum numai el știe să o facă, pe alți doi. Primul intrat pe radarul patronului antrenor, dovadă că la pauză jucătorul a fost schimbat cu Florinel Coman, deși acesta era răcit, este brazilianul Luis Phelipe, care după numai trei etape nu mai este fotbalistui cu glezna fină care știe să mângâie mingea: ”Cred că m-am înșelat! Eu stau să mă joc la fotbal? Phelipe crede că e la distracție. A pierdut toate mingile. Sper să își revină. Poate îi mai dau o șansă, nu renunț”. Al doilea este un produs al lui Gică Hagi, mijlocașul Eduard Radaslavescu, adus de mai bine de un an pentru a lustrui banca iar acum pentru cele opt minute prinse pe teren, pe final, verdictul latifundiarului din Pipera este nemilos: ”Radaslavaescu nu e jucător, ce să îi fac. A fost un test pentru noi”.

A existat și un remarcat, fostul mijlocaș al Sibiului, Baba Alhassan, cel puțin până va greși prima dată: ”E mai bun și decât Șut, și decât Lixandru! Mai bun chiar și decât Olaru. Eu așa văd!”. Becali nu este supărat pentru egal, mai ales că a lipsit, fiind suspendat, și căpitanul echipei, Darius Olaru. ”Dacă echipa joacă așa, e bine, nu am emoții. Avem nouă puncte avans. Nu a jucat nici Olaru…”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. La numaratorii de cornere patronii echipelor n-au dreptul sa spuna ce doresc. Romania capitalismului fara capital.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.