Google pregătește o nouă funcție pentru browserul Chrome

Google a demarat testele pentru o nouă funcționalitate în browserul Chrome pentru Android, care promite să simplifice gestionarea tab-urilor deschise.

Organizarea cu ajutorul grupurilor de tab-uri

Această opțiune este deja prezentă în versiunea desktop a Chrome și permite utilizatorilor să organizeze mai eficient paginile web prin crearea de grupuri de tab-uri,  scrioe B1Tv, care citează  Ziare.com.

Noua caracteristică testată în versiunea Chrome Canary pentru Android oferă utilizatorilor posibilitatea de a grupa manual tab-urile în funcție de necesități. Procesul este simplificat pentru interfața tactilă: utilizatorii pot trage tab-uri unul peste altul pentru a forma un grup, la care pot atribui un nume și o culoare distinctă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Extraordinar cu adevarat revolutionar! Dar oare or reusi? Daca iese treaba asta ar putea chiar sa schimbe si culorile cu care e scris GOOGLE! Hmm… desi cum sa te atingi de curcubeu e ca si cand te-ai atinge de secera si ciocan intr-un stat comunist!

  2. OMG, OMG !!! high-tech technology! Să sperăm că testele vor trece cu bine. Pentru asemenea funcții parcă-parcă mi-aș instala și eu chromu’. OMG, OMG !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.