Gorghiu a fentat degeaba decizia BP?

Biroul Politic al PNL a luat  la începutul acestui an o decizie prin care liderii de filiale să fie obligaţi să candideze fie la şefia Consiliului Judeţean, fie la primăria municipiului reşedinţă de judeţ, scrie Inpolitics.

O altă decizie luată atunci de BP este dizolvarea conducerilor filialelor judeţene care se vor clasa pe ultimele 10 locuri la alegerile europarlamentare.

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a fentat decizia BP, trimițînd alți candidați la președinția CJ Argeș și la primăria Pitești.

Ambele obiective au fost ieri ratate.

Potrivit deciziei conducerii PNL, Alina Gorghiu nu se va mai putea regăsi pe listele parlamentare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

6 Comentarii

  1. sigur ii gasesc un locusor cald la ASF, Curtea de Conturi sau BNR o sinecura seva gasi…si va avea un venit superior, poate de N ori mai mare…

  2. Era absolut previzibil unchiule. Toate aceste tute sunt zero impuscat, nu le alege nici dracu’ decat daca sponsorii se preocupa sa le agate-n capul listei de catindati. Dar sa n-o plangem, ca n-o va duce rau la cat a agonisit.

  3. Ha, ha! Pintru ia, drumu-n viață să ordonă dupe alte liste…Ș’ apropo: fatuca aista ca ș-ailaltă șoldovianc’ (recte Țurcana) ș-or găs’t alt domicil’ or’ li-o luat oar’cine-n spațiu la Arges ș’ Sîghi, părăsându-ș’ locur’le natale. Oar’ di ce?…

  4. O tara intreaga a vazut ca BP al PNL a hotarat ca doctorul Carstoiu sa participe oficial ca candidat (comun) la functia de primar al capitalei. Si chiar a fost pana cand a fost retras de conducerea aliantei PSD-PNL. Abia dupa Burduja a ajuns candidat. Vorbim deci de un precedent.

  5. NO, FĂTUCA ASTA FARA O ZI EXPERINTĂ IN MAGISTRATURA SAU AVOCAT,L-A ADUS CA SENATOARE DE TM ĂE DL BRICIU PRESEDINTELE UNBR.NIMENI NU S-ASESIZAT. AV. FENECHIU L LUI DAN DIACONESCU,A DEVNIT CEL MAI GRU LIBERAL=150KG.LAURA VICOL, AV LUI ALINA BICA FACE NAVETA DOLJ-WASHINTON??REFORMA IN JUSTITIE O himeră cu politruci incompetenți, nesimtiti, aoganti, cinici, jalnici ce se ascund după firmituri circtv,tvscandal, tv diversiunea mnipularea???demisiaaaaaaaaaaaa

  6. Ce drum au oare ratații? Nu cumva la containerul politic? A dorit să îi facă de râs în văzul lumii și i-a ieșit foarte bine! Ok, dar ce se face ea cu primarii liberali care au candidat pentru și pe listele PSD?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.