Gorghiu mai anunță încă un fugar adus în țară

Un bărbat condamnat definitiv după ce a tâlhărit o persoană care ar fi furat din casa unui avocat a fost adus în ţară, a anunţat, vineri, ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

„Un hoţ din Bihor care a prădat casa unui avocat a fost jefuit de doi tâlhari.

Aşa suna titlul ştirilor care anunţau un caz ilar din anul 2015. Unul dintre autorii acelui jaf, Răzvan Lucian Murari, condamnat ulterior definitiv pentru complicitate la tâlhărie calificată, a fugit în Spania.

S-a înşelat însă când a crezut că va scăpa de executarea pedepsei de opt ani şi două luni de închisoare. Astăzi, el a fost adus în ţară”, a scris Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ministrului, în această săptămână, au mai fost aduse în ţară zece persoane urmărite internaţional, după ce au fost condamnate pentru proxenetism, şantaj, înşelăciune, tâlhărie, furt calificat şi infracţiuni rutiere.

„Depunem constant eforturi pentru ca toţi fugarii să fie aduşi în ţară. Să îşi ispăşească pedeapsa în România, indiferent de nume, infracţiune, pedeapsă”, a transmis Alina Gorghiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. Vreau să-l văd adus pe cumnățelul GENIALULUI, CuOStea…măRog…😜
  [°°°RăuBorKaK-UrKaK BuiMaK-RăuBorKaK°°°]

 2. Plevusca … asteptam mari rechini … Popoviciu … Ghita … Oprescu … pina atunci, asistam la „joc de glezne” cu returnari de gainari …

 3. E jocul de imagine al oricărui bugetar de lux din politica românească! Îi anunță sa plece urgent ca e jale la curul lor, și după un timp, ii aduce pe rand cate unul sa fie ocupate ecranele tv și laudatio permanent! De ce nu din start arestați sau cel puțin cu o lună înainte de definitivarea pedepsei? Pentru că, nu mai au momente de a se lauda politicienii? Cine crede in aceste manevre că fiind munca din greu a politicienilor, e mult prea naiv.

 4. Justitie IPOCRITĂ…În ultimul an s-au Prescris peste 5000 de dosare Penale
  cu fraude de peste 100 milioane de euro…Penalii = politicieni, miniștri, primari, afaceriști, bancheri, patroni, directori, escrocherii si hotii cu banii publici, proxeneti care au traficat sute de tinere în alte țări.
  Halal mentalități, halal țară.

 5. Cu siguranță, tzoapa asta îi crede prosti pe români…. ….ma rog așa o fi, dar eu cred ca situația s-a mai schimbat . Cei aduși sunt pleava ….. așteptăm pe dnii CUOSTEA, Ghiță, Oprescu, popoviciu, Alina Bica , chevêches etc , nu ăștia de care nu a auzit nimeni .
  Aș sugera redacției Cotidianul să nu mai publice astfel de realizări ale acestei individe.

 6. Gorghiule , mai bine i-ai lasa acolo , sa nu mai cheltuim cu ei . Este plevusca , sa vada lumea ca e mai eficienta decit ministrul pe viata , Predoiu . Adu rechinii, sa recuperam averile uriase pe care le-au furat . Dar despre ei nici nu pomenesti ! Esti jalnica .

 7. Mamă, ce π-zdoasă mai e! Zoe, fi bărbat!
  Chiar azi o polițizdă poza mașini parcate…pe unde pot oamenii că nu sînt destule. Nici una din mașini nu încurca. Urîtă meserie și pt un bărbat darămite pt o femeie. Vorbesc de treaba cu amenzile de parcare.

 8. Alinuțo, dar pe (editat) de Voiculescu când îl executați silit pt cele 50 mil. de euroi pe care mai are sa-i dea statului român după condamnarea din dosarul ICA?

 9. Madam Alina Gorghiu ,ramane exact asa cum o cunoastem noi ca a fost intotdeauna ,o persoana smechera ,care are marele talent sa invirta toate problemele de care raspunde ea exact dupa cum poate sa se faca ca le rezolva ,sau mai bine zis, sa ne convinga pe noi ca se rezolva.In realitate nu face nimic ,nu a facut nimic niciodata ,doar a lasat impresia ca ar face ceva .Acum se joaca cu maimutoii astia marunti ca sa ii culeaga de pe unde vagabondeaza ei ,dar personajele inportante, sau mai bine zis personajele care au sustinere si din partea unor politicieni din tara ,de astia nu se ocupa si nici nu va aduce in tara pe unul din ei.Va dati seama in ce conflict va intra cu Gioana, daca indrazneste sa se atinga de cumnatul lui ?

 10. @parere…
  -e o jegoshenie fara margini,
  „Aducem fugarii” ar spune Firea.
  (si ii baga cate 8 in camera
  doar-doar or iesi po/pozauri)

 11. o agreez, insa mai aduna.
  La pescuit este buna si plevusca, poate mai pica si un ciortanel…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.