Granollers şi Zerballos au câştigat turneul ATP Masters 1.000 de la Roma

Perechea compusă din spaniolul Marcel Granollers şi argentinianul Horacio Zeballos a cucerit trofeul în proba de dublu a turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, în finala căruia au învins în două seturi simetrice, 6-2, 6-2, cuplul Marcelo Arevalo (El Salvador)/Mate Pavic (Croaţia), duminică la Foro Italico, informează EFE.

Grannolers şi Zeballos au disputat cu această ocazie a şaptea lor finală împreună într-o competiţie de categoria Masters 1.000, prima după Marele Şlem, având un bilanţ de şase succese şi o înfrângere.

Cei doi au fost campioni la Openul Canadei 2019, iar apoi la Roma 2020, Madrid 2021, Cincinnati 2021 şi Shanghái 2023, înainte de a-şi recupera coroana în capitala Italiei.

Graţie performanţei lor de la Foro Italico, Marcel Granollers şi Horacio Zeballos vor urca în fruntea clasamentului ATP la dublu începând de luni şi vor aborda din postura de favoriţi turneul de Mare Şlem de la Rolland Garros.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. spaniolul Marcel Granollers şi argentinianul Horacio Zeballos

    -NU AM AUZIT
    de latinii aia!
    (sa fie latine
    nu la noi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.