Gravidă ucisă cu drujba

Tăiată cu drujba și înjunghiată la locul de muncă. Așa a sfârșit o tânără de doar 23 de ani, însărcinată în luna a patra. Incidentul a durat mai puţin de zece minute, însă victima a suferit multiple plăgi pe tot corpul. Criminalul a fi un bărbat de 72 de ani care s-a și prezentat la poliție să declare omorul.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţă că procurprii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

”În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. Bucureşti, Sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei, angajată a magazinului, în vârstă de 23 de ani, mai multe lovituri de cuţit, provocându-i multiple plăgi înjunghiate în diferite zone ale corpului, iar prin folosirea unei drujbe i-a provocat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, acte de violenţă care au provocat decesul victimei”, anunţă, vineri, procurorii.

Aceştia precizează că inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Joi, bărbatul s-a prezentat la Poliţie pentru a anunţa că a ucis-o pe angajata fiicei sale, pentru că o suspecta că fură din gestiunea magazinului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. e caz grav
  dar poate ca omu are pitici pe creieri,
  buba-n cap,gâlme
  bănuim si de la ce……

 2. Au prins curaj (editat) de când s-a desfiintat capitala.Acu, să vândă fii-sa magazinul , să fie căutată de bani și să plătească în solidar cu tacsu despăgubiri familiei victimei până rămâne pe drumuri fără lețcaie.Cât despre tacsu, probabil că va fi ținut în șuturi în șpaiț pentru că la ce atitudine are, va fi scuturat de colegi de praf cam des, până va fi”educat corespunzător”.Păcat ca nu mai e ca pe vremuri, îl băgau între viețași și uitau de el.Dacă prindea anul, era lucru mare.

 3. Israelienii au inventat scula eficinta de de dat jos un grup de oponenti dintr-un foc, ce incape intr-o poseta. Sau dupa caz un drujbist facut ciur inclusiv din spatele unei usi groase de otel.

 4. Comentariul de pe 08 DEC. 2023 LA 16:11 nu imi apartine. Il rog pe respectivul sa isi aleaga alt pseudonim. Eu il folosesc pe acesta de la inceputul editiei eectronice.

 5. @intox
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov se citeste asha:

  gov = Guvernul American al SUA,
  nih = Institutele Nationale ale Sanatatii ale lui Fauci,
  nlm = Biblioteca Nationala a Medicinei a Institutelor Nationale ale Sanatatii ale lui Fauci,
  ncbi = Centru National al Informatiei in Biotehnologie al….
  www = C.I.A,
  se poate citi si de la drepta la stanga
  si invers,
  TOT UN DRAC!

  UITE CE SPUN SATANELE PROFESIONISTE:

  „Miorita spune:
  07 dec. 2023 la 18:42

  Draga intoxicat,
  Tot la mine vii sa te tratezi.
  Wolters-Kluwer e Iisus. Iar Lippincott este profetul sau, amin!

  Respecti medicina si studiile sunt replicate si dand aceleasi rezultate ca ale tale, bun!
  Nu, pa si ne vedem fiecare de drum! ”

  nu aveti decat sa va tamaduiti cu Wolters-Kluwer,cu Lippincott,mega-corporatii,
  cu alrahat,cu fauci,
  cu „mioritza” ăla.
  (nenorocitu o tzine din blasfemie in blesfemie,
  blesteme!)

 6. La niste pedepse simbolice ptr crime, ca acestea de dupa 1989, mie inca mi se par putine crime in Rromanistanul Epocii de Aur Capitaliste.
  Nu exista macar o singura zi sa nu auzi de un om injunghiat sau omorat in diverse moduri bestiale…….[Rumburak]

 7. Acuma…crima e crima. Ce poate fi interesant e reactia mosului la banuiala ca-i e furata marfa din magazin. Ei, aici avem de-a face cu reflexul de autoaparare a averii, reflex sanatos, chiar daca, deocamdata, e socotit de neinteles si blamat ca fapta penala. Si uite-asa, mos Ion Iliescu (nomina odiosa) e contrazis in opinia sa cum ca proprietatea particulara e doar un moft. Nu e moft si e normal ca proprietatea particulara sa fie aparata dur.

 8. probleme grave cu mansarda. atat de rapid si violent, crud si eficient, pana la urma, pentru un om trecut de 70 de ani, omul este caz patologic. de „puterea (furia) nebunului” ati auzit?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.