Grecia: Atacată de o țestoasă de mare

Clipe de groază pentru o femeie din Grecia. Din cauza căldurilor excesive, femeia a încercat să se răcorească și a intrat în mare în zona Limeni (Laconia în Peloponez).

În timp ce făcea baie, femeia s-a trezit mușcată de o țestoasă de mare care a încercat să o tragă în adâncuri.

Îngrozită, ea a strigat către persoanele aflate pe plajă. Trei bărbați aflați în apropiere au sărit imediat în ajutorul femeii și au scos-o la mal.

Dusă la Centrul de Sănătate, unde i s-a acordat primul ajutor, femeia a aflat că anul trecut au fost înregistrate 40 de atacuri, în timp ce din 2019 au fost înregistrate peste 200.

 

Pe plaja unde a fost atacată femeia există un panou care avertizeaza înotătorii despre existența broaștelor țestoase, însă majoritatea oamenilor fac baie normal, considerând că nu exista niciun pericol.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Asta cu panoul cu pricina, e la fel ca reclama de pachetele de țigări,că tutunul dăunează grav sănătății…Și cu asta ne -am scos, toți sunt lacrimă !

  2. Era un tzestoi in calduri. A confundat-o cu o partenera. Probabil era la fel de lata……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.