Greve, greve, greve!

Nu mai poți trece prin Piața Victoriei. Sau aștepți pînă ți se urăște, pînă cînd șarpele de mașini se tîrăște pe lîngă mulțimea de protestatari. Cam același lucru se întîmplă și în piețele și spațiile centrale din marile orașe din provincie.

E grevă, anunță radiourile. Poliția recomandă trasee alternative!

Locurile de protest sunt cea mai clară foaie de temperatură a societății românești. Populația nu mai suportă și iese pe străzi. Protestează profesorii si învățătorii. Lucrătorii din sănătate ies pe străzi în halate și cu acuzații scrise pe pancarte și „înarmați” cu cîte o cruce. Poliția, aflată în criză de oameni, fierbe și ea. Mecanicii din transporturi amenință și ei cu intrarea în grevă. Mai rămîne ca procurorii, judecătorii, generalii și parlamentarii și primarii să facă greve pentru conservarea veniturilor. Adică, să nu le scadă!

Condițiile de muncă se înrăutățesc peste tot, iar diversiunile lansate de structurile de putere se chinuie să difuzeze mesajul că „E bine, e bine, încă este bine!”

Populația se plînge prin piețe de creșteri de prețuri, de locuri de muncă, de taxe, de sărăcie, de rapacitatea micului funcționar și a celor aflați sub umbrela puterii.

Bate un vînt de viitor nesigur!

Meritul profesorilor este enorm. Au reabilitat ideea de grevă. Au redat populației dreptul și conștiința protestului. Au ridicat o uriașă oglindă în fața guvernanților și a pîrlitelor noastre elite. Mai tare ca oricînd, se vede cît de grosolan mint, că nu știu, că improvizează, că nu sunt capabili să găsească răspunsuri în marile dosare ale României. Cu spoiala lor de competență și moralitate, ei încearcă mereu o amăgire a populației.

Construcția aproape butaforică a democrației din România se clatină de la temelii pînă la toate încheieturile. Memorandumuri, ordonanțe, ședințe, declarații proiecte de îmbunătățire, calea politică pavată cu vorbe sforăitoare spre decăderea statului.

Ce înseamnă asta?

Că lucrurile merg prost în mai toate domeniile.

Că țara este condusă și guvernată mai incoerent ca niciodată.

Că președintele României prestează numai de ochii lumii.

Că guvernul, din așa zise „rațiuni poltice”,  reunește cei mai nepricepuți oameni din domeniile hotărîtoare pentru existența societății și a statului.

Cine ar putea să ierte PSD-ul lui Marcel Ciolacu pentru desemnarea unui ministru al Finanțelor care n-a depășit condiția de scîrța-scîrța pe bloguri și site-uri și a tăcut în tot procesul îngropării României în datorii?

Cine și cum ar putea să uite că profesorul suplinitor Klaus Iohannis le-a numit pe Monica Anisie și Ligia Deca la Educație, pe Nicolae Ciucă în fruntea guvernului, pe Bogdan Aurescu la Externe.

Cine și cum să înțeleagă și să ierte PNL-ul de învîrtelile de la Energie cu Virgil Popescu?

Mai simplu. Diagnosticul protestestelor este scurt. Țara este condusă de niște proști cu ifose.

În stradă, poporul dă semne că se simte într-un mare pericol. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 39

45 de Comentarii

 1. Unul dintre cele mai slabe articole scrise de Nistorescu pana acum, pacat..

 2. Toți cetățenii bugetari protestează și inflația creste văzând cu ochii! Numai euro e ținut sub 5 lei ca să-și ia tainul guvernanții de la diasporeni care au euroi. Cei mai afectați de toate aceste greve sunt pensionarii care mor pe capete. Până nu se injumatateste numărul de bugetari(inclusiv parlamentari), nu se va putea stăpâni inflația. Guvernanții dau vina pe Putin nu pe furaciunile lor!

 3. Este singura posibilitate actuala! Greve in toate domeniile pina impotenta politicului va duce la greva generala! Atunci vor pleca in grup cu ochii plinsi sa linga clantele ambasadelor si uniunii globaliste! Vreti Europa ? Atunci vrem salarii uniforme cu Europa de vest! Nu le puteti da? Atunci va facem praf! E de preferat condamnarii noastre la moarte lenta!

 4. E rusinos sa fii cetatean roman. Ce mandrii sunt polonezii de tara si conducatorii lor. Asta e situatia. Romanii-sparanghelistii Europei.Dar avem SPECIALI, ei conteaza.Daca ei (specialii) au burta plina, situatia tarii nu conteaza.

 5. Cine să- i ierte pe groparii României??? Ăstea nu merită iertați nici pe lumea ailaltă și nicio pedeapsă încă nu ar fi suficientă proporțional cu răul făcut.Nu exagerez dacă spun că răul e intenționat și irecuperabil făcut,la comadă!!! Vestul colonizator ne vrea proști ,ne vrea sclavi supuși ne vrea săraci și datori vânduți.Primii care au înțelesau fost Profesorii e și normal,încă nu și- au tocit mintea de tot.Restul babuinilor ori văd orbește ori sunt lingăi din naștere ori sunt profitori aflati la pitere.Un lucru e clar nimeni nu ne mai scoate de unde ne- am băgat cu mâna noastră și împinși de la spate cu dibăcie de dușman:Viitor de Haur țara noastră are și prevăd prin neguri a ei scufundare.

 6. Trebuie sa vedem că tara-i călărită de un neputincios rău și plin de ura și oricine i se opune este terminat politic,asta-i face să tacă și să ascundă toate trăsnăile făcute de neputincios.Tac partidele de la guvernare și oamenii politici care le populează.Acuma-i pe principiul, dacă vrei la guvernare „mucles”,așa se întâmplă cu PSD-ul.E o participare muta la dezmățul bugetar ,pe principiul,cum face el facem și noi.
  O naveta București,Valea Oltulu Sibiu și retur cu un alai format din șapte BMW-uri burdușite cu spp-isti coasta enorm!Oare cate pensii medii pe economie? ,Oare cate salarii de învățător?De aici incepe totul,nu din alta parte!

 7. …domnu nistorescu, marea lor problema cu aceste greve este extrem de simpla: sunt greve ale oamenilor cu carte, nu pot infiltra agitatorii serviciilor in civil printre participanti, nu-i pot duce cu zaharelul…ia sa iasa lume pestrita in strada, pt pensii, conditii de viata, sa vedeti cum apar”galeriile”si riposta bulanelor!…ar tre sa se sincronizeze cu sanatatea si politistii, functionarii publici-altii decat fufele politrucilor…pun pariu pe viata mea ca, daca se strang in bucuresti 3/400000 de oameni fug astia, la propriu,mancand pamantul, din tara…

 8. @gmb(h)play- Daca nu erau dascalii ,nu scriai pe forum. daca nu era medicul ginecolog si moasa nu te nasteai sau nu traiai.In rest de acord cu tine despre „bujetari”!O zi buna si frumoasa si ginduri asemenea iti doresc!

 9. nu exista garantii din partea politicului. modalitatea de actiune a acestuia l-a decredibilzat punindu-l in adevarata sa lumina. neincrederea in cuvintul si actiunile sale este inderptatita. aceasta clasa politica primeste inapoi ceea ce a semanat.

  lipsa curajului, asumarii, puritatii intentiei, griji, empatiei si altruismului i-a transformat in cerberi, in clasa privilegiata care cere si dispune discretionar in dispretul tuturor cetatenilor. ruptura intre cetatean si clasa politica este evidenta si se datoreaza exclusiv politicului. aceasta clasa politica nu a deprins interesul national si actioneaza decizional impotriva semenilor lor. aceasta clasa politica trebuie inlaturata pentru ca este principalul factor de destabilizare al societatii romanesti.

 10. „Jefuitorii” are dreptate, euro este tinut artificial sub 5 lei pentru ca barosanii sa-si numere pensiile speciale si salariile nesimtite in mii de euro!Profesorii au dreptate doar prin comparatia intre salariile lor si a altor bugetari din administratie, politie,sanatate, etc.Altfel, si prestatia lor profesionala este la fel de jalnica, exceptiile nefacand decat sa confirme regula..

 11. Toata tara in greva….altfel romanii vor fi bagati de americani in Razboi …Greva totala pentru iesirea Romaniei din NATO….Acesta e scopul grevei, iesirea din Razboi si din NATO….Economia Romaniei s – a prabusit din cauza NATO si a UE….Degeaba da guvernul pomeni peste pomeni…Degeaba da UE pomeni peste pomeni…Degeaba tipareste SUA vagoane de dolari….Ecinomia UE se prabuseste in 2…3 ani.

 12. Daca Romania continua sa aiba la conducere, in institutiile administrative acest sistem compus din personal cu diplome de la taraba, SNSPA, Colegiul de Aparare sau cu s-o numi, in scurt timp nu vom mai exista ca stat sau in cel mai rau caz vom deveni tara cu sistem latino american (bogati extrem-saraci extrem-mafia interlopa).

 13. „Construcția aproape butaforică a democrației din România”
  -nu e vb. de „democratie” ci de „interesul public”:
  Republica poate fi si ne-democrata!

  propunem altfel de procese electorale:
  1.vot public, asumat cu nume si prenume
  in vederea eventualei tragerii la raspundere politica,
  chiar si prin biciuire, pe Stadion (cand de ex. primaru se duce la pushcarie,
  etc)
  2.femeile-fara drept de vot, puse la adapost;
  nu impiedicam candidatura, nu putem rapi asta fanilor doamnei Halep, de ex.
  3.taxa de vot
  ca sa mai scapam de sărăcii iresponsabile.

  obiect pt. primul referenduum:
  1.re-introducerea pedepsei cu moartea,
  2. interzicerea avortului,
  fara exceptii.

 14. După guvernarea Dragnea unde deși au fost măriri de salarii exceptionale la toți bugetarii inclusiv în învățământ și sănătate iar puterea de cumpărare a romanilor a crescut foarte mult a urmat o perioada de recalibrare a nivelului de trai care a fost adus la nivelul anterior sau chiar mai jos prin masuri concrete de SUBMINARE A ECONOMIEI NATIONALE.Prinele masuri au fost de mărire artificiala total ne justificata a produselor energetice.Romania avea și are suficiente resurse de gaze,curent și petrol pentru a se susține.Costurile acestora atât cu materia prima cât și cu forța de muncă nu se muriseră.Razboiul nu a afectat România nici cât negru sub unghie și totuși preturile au crescut.Pai dacă preturile au crescut iar materia prima în.proportie de 90% era românească de ce salariile oamenilor care lucrau în domeniu nu s-au mărit?Deci totul a fost artificial făcut iar după s-a luat o alta măsură tâmpită subvenționarea acestui preț artificial care a făcut ca tot ce ai luat pe pere sa dai pe mere dar economia a pierdut enorm iar preturile au explodat.Dupa a urmat creșterea inflației foarte mult în comparație cu vestul și chiar al vecinilor.Acum este foarte esor sa întăriți oamenii sa iasă în strada pentru revendicări.Acum se închide circuitul iar datoria tarii va creste și nivelul de trai se va micșora.Este o acțiune deliberata conștientă a celor care conduc tara din umbra iar cei din învățământ sănătate și nu numai își merita soarta deoarece au scuipat atunci când a fost bine pe cei care le-au redat demnitatea.SA MOARA DRAGNEA SA TRAIASCA PSD(FSN STAGA) SI PNL(FSN DREAPTA) DE ACUM IN FRUNTE CU SECRETARUL GENERAL AL FSN TOV IOHANIS.

 15. Axoane, maică, plagiezi pe senatoarea Șoșoacă, sau ai comentariul scris direct de ambasada rusiei in România?

  Nu cumva ești pe lista funcționarilor pe care Rusia este obligată să îi retragă ?
  Du-te, mămică, că te plătește Putin cu butoaie de vodcă și vagoane de icre negre.
  Mă întreb ce vei face dacă te trimite să lupți în ukraina și ești luat prizonier de oligofreonul charlie, conte de ferentari.
  Esti îngrijorat să nu fie România atrasă in război ?
  Un om de valoarea ta, Trol te-ai nascut, Trol te duci.
  Hai, pa! La mine e patru dimineața. La tine padurile se fură, la noj, ah luat foc. Hai la noi pe dolari, lasă kopeicile pentru Șoșoacă, cea care iese în față cu pieptul de aramă să ne repereze onoarea. Ah, buscu, ah, Mircea! …

 16. Plouă,plouă ,plouă
  Babele se ouă
  Greve,greve ,greve
  Mie imi plac eleve

 17. @ 13.09….Ce e muica, ti – e frica sa nu pierzi Ratia de Parizer cu Soia de la Kaufland? Proasto, madam Sosoaca e desteapta, lasa loc de buna ziua cu Rusii….Ca daca ar injura si ea pe rusii cum fac toti puturosii imbecili, ce faci daca te trezesti cu Rusu la poarta? Fugi ca sobolanu sau te scuzi ca tu esti mic si prost, nu stii nimic? Crezi ca te mai iarta Rusu inca o data? Eu sunt sigur ca Intelectualitatea romana NU mai este proasta ca in 1940….De aceda cer salarii mai mari desi STIU ca Guvernul nu are bani, ca trebuie sa dea banii Ucrainei si sa cumpere Armament american….Cred ca Guvernul se bucura de aceste greve!!! Guvernul nu poate vorbi in fata Americanului, de frica, dar Greva nu are frica ca e mare si multa….Ai priceput muica?

 18. Retrospectiv ,vedem „Rominia lucrului bine facut „, impreuna cu „Rominia educata”.Si Coco Chanel nu cenzura . Nu-ti place adevarul ? Da, KalluSS Wiermer JohAnnuSS a facut 3 (trei_ ani la UBB.Nici macar 5 (cinci ) ca unul de la politehnica .Ce sa mai zic de 6 (sase) la medicina plus rezidentiatul ,sau liceul pedagogic si 5 ani mate sau filologie….. Maciuca o fi facut scoala militara , dar ceilalti ? La „privat”? Si marea majoritate cu sisermul „invatamint cu frecventa redusa(lipsa adica)”? Intr-un an si jumatate? Sau si tu cenzurache esti „bioterrist ori spiruharetist”? Asa as intelege „solidaritatea” cu cei ce ne-au dus in : „Rominia esuata”!cenzura=frica de adevar

 19. Bade Axioane, nici Postacii lui Putin nu ar susține mai bine ca tine războiul de agresiune , neprovocat. Decât in genunchi ca tine, cu nasul în prohabul imperialilor rusnaci, mai bine in picioare ca un stejar. .
  Avem o scapare dacă îl punem pe Tică Ministrul apărării,că l-au instruit, sanchi, Mosad, pe Șoșoacă ministru fără portofel, că face din plăcere.

 20. Greva de fata s-a dovedit a fi una falsa .Cerintele initiale de marire a salariilor ce deja erau parte a promisinilor guvernatilor si a aparitiei legilor salarizarii au fost deturnate si prost implementate chiar de sindicate si sefii lor .Toata greva a fost o minciuna amplificata prin incercari nereusite ,ca si cea din textul de fata de fata, de a exacerba conflictul .Asa cum deja v-am tot explicat greva isi pierde din elanul intial . Din cei 10 mii de participanti (vorba sa fie ) nici macar jumatate nu pot fi asimilati dascalilor .Profesorii au inteles cum au fost pacaliti chiar de cei care trebuiau sa le rezolve doleantele prin negociere directa cu Guvernul .Sefii de sindicat au putut astfel manipula situatia dar asta doar pina la un punct .Vor demisiona cu totii la fel ca si alti directori sau inspectori ce au pus la cale brambureala .Jocul este acum inchis .Schimbari majore vor veni tavalug peste profesori .Vedem cum apare in Romania si o lege (de la Bruxelles citire ) ce redefineste hartuirea la locul de munca .Multi alti sefi de institutii vor fi vizati . Acum subalternii nu vor mai suporta abuzurile sefilor nici macar in invatamint . Romania , multumita Presedintelui ,ei se democratizeaza rapid cu ajutorul deciziilor,devenite obligatorii, de la Bruxelles .Urmeaza o reforma ce va cuprinde si Media romanesca care nu isi va mai permite sa se amestece politic decit daca isi asuma decizia .Abuzul de orisicare fel va fi eliminat .

 21. ” Diagnosticul protestelor este scurt ! Tara este condusa de niste prosti cu ifose ! In strada , poporul da semne ca se simte intr-un mare pericol ” ! Articol exceptional . Gratitudine , Cornel Nistorescu .

 22. Dacă nu se descoperea la UBB mândria de a fi român și dacă nu era popularizată la Digi, rămâneau toți la muiepesede.

 23. Hopa ! Na beleaua ; am inteles ca profesorii vor sa fie platiti de stat , adica de noi toti, pentru zilele de stat in greva! Iti sta mintea , eu stiu ca pentru zilele de greva grevisti trebuie platiti de SINDICATE lor, din bani cotizati de sindicalisti , luni si ani de zile! Adica , cum sa-i plateascfa statul ? Din banii cui ? Din banii nostrii ai tuturor ! Ce vina avem noi ceilanti ? Nu , ca vor recupera orele pierdute cu greva ! Cum ? Inghesuind 3-4 ore in una singura ! Domnilor profesori nu aruncati pisica moarta in curtea noastra a tuturor ! Mai ganditi-va ! Nu faceti greva pe spinarea noastra!

 24. PROGRAMUL ALIANTEI PENTRU EDUCAȚIE se prezintă succint astfel:
  1.) Depolitizarea scolii
  2.) Salarizarea incepe cu salariul mediu pe economie pentru debutanți integral de la 01 .09.2023;Cadrele didactice vor beneficia de un spor de stres intre5-10-20%laovechime de 10-20-30 de ani, de bilete de tratament cu o reducere de minim 50%.
  3.) Competența profesională și legea calității educației se rezumă la concurs, perfectionare profesională se se stabilesc de comun acord a asociațiilor profesionale de specialitate și MEC
  4.) Congresul Educației , ca for suprem la 3-5 ani va analiza si jalona obiectivele educației de performanță și va alege ministrulși 2 adjuncti pt invatământul universitar și preuniversitar;
  5.) Centrele de exelență vor cuprinde olimpicii, talentele si geniile vocaționale din rândul elevilor și cadrelor didactice cu rezultate concrete;
  6.) Burselele si premiile olimpicilor vor fi statuate de către MEC, MINISTERUL MUNCII ȘI MINISTERUL FINANTELOR;
  7.) ABSOLVENTII care au beneficiat de gratuități și burse au obligatia să profeseze în țară în primii 3 ani de la absolvire.
  8.) ACADEMIA ROMÂNĂ va fi garantul si colaboratorul MEC în privinte adoptării planul lui de invățământ anual, a disciplinelor de studiu privind limba română, istoria, geografia,filosofia, stiintele exacte, educația juridică, sanitară și financiară,;
  9.) Acreditarea învățământului particular va fi reformată din temelii după model occcidental și va vea ca scop pregatirea specialiștilor de înaltă ținută și performanță, plata de impozite și taxe , de legea calității educației, iar titlurile universitare obținute în învățământul particular verificate și anulate în caz de fraudă, plagiere, formalism profesional.
  10:)Pentru educație, legea bugetului va prevede minim 6 % din PIB!

 25. . MATURATI CLASA POLITICĂ.statul fanariot, sedus si abandonat de politrucii pigmei si ipocritii istoriei , securisto-mafiot, propulsati de sforari, culisari, gasti si clanuri infractionale pe liste de partid in parlamentul analfat functional de laUDREA SO GORGHIU,LA CTISTESCU, VISAN, EBA, boci, băsisti, carnete de partid , afaceristi verosi , paranoici și fuste lipitoare, distrugatoare de familii, case, morală și profesionalism, cocotati pt a dribla falimentul industriei, energiei, productiei nationale,prin diversiuni, manipulare, bagatelizarea demnitatii si identitatii nationale si privatizarea interesului national. jos ticalosii, emernicii si dati grevistilor cate o matură, nu regelui CHARLS, pt a mătura din temelii actuala clasăpolitică, cea mai hulpavă , fanariotă și coruptă in uștimii 30 de ni. ACUM SAU NICIODATA.

 26. hopaa,cata cerbicie a unora pe aici de a arunca cu noroi in profesori pentru ca isi cer drepturile, mai sunt si demagogi care o baga pe aia cu inflatia, samd. iesiti bai sa-i sustineti si cereti-va si voi drepturile daca nu sunteti speciali, ca doar asa se mai schimba ceva in tara asta sau asteptati sa va moara copiii in spelunci ca cea de la colectiv sa aveti curajul sa iesiti?

 27. Ileana Negru, mama lui Florin Negru, erou martir al Revoluției, și-a dat foc de Ziua Eroilor, pe Drumul Vechi, între Poiana Mică și Poiana Brașov, la aproximativ un kilometru și jumătate de locul în care s-a incendiat în martie 1989 Liviu Cornel Babeș în semn de protest față de crimele regimului comunist.

  Pe 25 mai 2023, Ileana Negru a mers la mormântul fiului ei, apoi s-a dus în Poiana Brașov și și-a dat foc. Atunci când au reuşit să o resusciteze, a spus că: „Am făcut gestul ăsta în numele eroilor martiri.” Sa se odihneasca in pace!

  Alaturi, vad doua staruri de cinema, fericite, relaxate, doamna cu un pas in fata, coborand dintr-un avion personal, cu titlul, am vazut si profesori fericiti!

  Germanii ca si alte tari, apreciaza cei 5 milioane de romani, oameni cuminti, muncitori care, plecand de saracie, se multumesc cu putin. Mai apar din cand in cand reportaje cu conditii de trai inumane, cu oprirea pasapoartelor…

  In tara, droguri, depresii, sinucideri…

 28. CAM , ai dreptate ! Doar, ca eu nu tin cu nimeni ! Imi cer scuze! „Cine e fara gresala sa arunce primul cu piatra! „

 29. Profesorul Marga v-a avertizat din 2016 și apoi tot timpul că țara a intrat pe mîna prostocrației. Domnul Nistorescu a condus și publicarea unui volum pe tema prostocrației. Diagnostic din păcate fără cusur, pe care cetățenii României îl plătesc. Și-l vor plăti pînă se hotărăsc să pună capăt conducerii de către proști și prostocrației.

 30. Soluția pt început: Rasă toată caracatița pusă pe funcții de Ohan, în funte cu el. Examene de competență la ocuparea tuturor posturilor la stat. Examene psihiatrice. Recuperarea averilor furate. Reorganizarea serviciilor. Naționalizarea companiilor romănești și străine care nu vor să-și plătească dările la stat. Pe urmă mai stăm de vorbă.

 31. PROSTOCRAȚII CE PRETIND CĂ SUNT CONDUCĂTORII RĂSĂRIȚI PRIN VOT POPULAR- ÎN MAREA LOR MAJORITATE SUNT ȘI ABSOLVENȚI AI „EXTRAORDINARELOR ȘCOLI,INSTITUTE,UNIVERSITĂȚI ,CURSURI DE „SUPREMĂ CALIFICARE-AMERICANE-80%,ENgleze 10%,restul :franța,elveția, germania ( NICI UNUL ÎN CHINA)! DECI CARE-I ȘPILUL CU PROSTOCRAȚII? CINE I-A SUPRACALIFICAT?
  2) AFIȘAȚI CHELTUIELILE -TOATE-FĂCUTE DE GUVERNUL KLAUS-CIUCĂ-CIOLACU CU UCRAINA- CALCULAȚI CORECT ȘI VEȚI VEDEA CĂ PROTECTORATUL DEVESELU A CHELTUIT MAI MULT CA GERMANIA,FRANȚA,ITALIA,POLONIA -NOI PE CARE UCRAINA ȘI UCRAINENII NE-AU BATJOCORIT,NE BATJOCORESC ȘI NE VOR BATJOCORI! NUMIȚI-LISTAȚI NOII CONDUCĂTORI CE TREBUIE SĂ SCOATĂ ROMÂNI PROT-DIN ÎNGROZITOAREA SLUGĂRIE!

 32. Domnul cu ” Bulimie de stres” adică mesaj subliminal, mâncat și băut ca porcu’ 180 de Kile, a „mosit” pe Aurescivici Goldberg, Aurescovici care vrea „temniță grea” pt dl Putin Vladimir! Nume de scenă schimbat, asta înseamnă rumân get- beget? Cel mai bun „Editorial” din întreaga existență a Mediei din România! Țară condusă de proști, idioți, analfabeți, Securiști fără empatie de cei uciși în 89′! Excepțional în progresie geometrică Editorialul! Țară CON-DU-SA de proști! Dl Anatolie Hristev care umplea Aula Fizicii din Măgurele se zvarcoleste în chinurile Iadului! Prostia duce la Iad, Nonexistenta, Involuție, Suferință, Sărăcie! Dl Severin Adrian care în costum național a întâmpinat pe dl Ceaușescu Nicolae cu pâine și sare( vezi Google și scuipi), a făcut pușcărie și a scos un monstru vânzător de țară la MAE! Izotopi Apei? Proștii, Deuteriu și Tritiu plus Dosia purcelul gras! Să fii ridicol la Bruxelles apoi Lup Moralist în România? Soric de porc! Țară condusă de proști! Dl Nistorescu a băut apă din Fântâna Blanduzeiei! Ceilalți? Troacă de porci! Pâine și sare în costum de ie națională? A vândut Insula Șerpilor? Ridicol la algebra elementară? Hot la Bruxelles? Să vedem, să facem? Îți vinzi sufletul pe 10 000 de Euro Iuda al României? Profesorul Universitar Docent Doctor la SNSPA? SNSPA egal ce? Egal ce?

 33. Multumesc Domnule Nistorescu! Multe comentarii bune! Simt si eu pericolul in care Romania este pusa de catre politicieni si guvernanti prostocrati. Dar agresivitatea manipularii pe televiziunile mainstream si in acelasi timp accelerarea jafului ultimelor resurse ma face sa cred ca prostrocratii au udat chilotei de frica si ca exista o sansa sa scapam de ei si de ciuma rosie ue. Bugetarii si tot aparatul de birocrati de stat, incluzand primariile locale, ar trebui sa-si dea seama ca nu vor mai avea osuletul minuscul de ros din cauza prostrocratilor. Daca ani de zile au sustinut sistemul mafiot, este timpul sa participe la inlaturarea lui pentru ca toti suntem in pericol. Romania este in colaps daca se vand regiile si ultimele companii de stat care plateau salariile bugetarilor. Ce sa mai vorbim de genocidul pensionarilor care nu mai mananca si la iarna fac faliment din cauza facturilor de energie si-si vor pierde apartamentele, asta daca intre timp nu au murit de frig si foame. Nu va mai lasati cumparati cu un kil de zahar si unul de ulei. Un guvern pentru romani ar gestiona tara ca orice om care munceste si a muncit sa traiasca decent fara pomana electorala care va insulta si va degradeaza.

 34. Faci pușcărie printre violatorii de copii și criminalii în serie la Jilava! Pușcăria te purifică, te înălța( Ridica-ma la cer Loredana), nu știi că apa are doi atomi( nu molecule) de H și un atom de O (nu molecula). 2 din 3 înseamnă 66% procente din valoarea Moleculei( nu atomului) de H2O. Grea este matematica de a IV-a elementară! Pui un vânzător de țară în FRUNTEA MAE, te infiltrezi în redacția ziarului Cotidianul, scrii în Scrisoarea celor 6, ăsta da Houdini! Șarpe Mamba! Jos pălăria! Coloană vertebrală din cauciuc 99% calitate pură+. Excelent Editorial! Țară condusă de proști! Fără cuvinte, fără cai la căruță, fără prezervative la fete de 15 ani( DD Senzational). Ăștia suntem și nimic mai mult.

 35. Dasăl de o viață, cum te iscălești, dacă aștepți de la academia română salvarea, suntem rași. Care academie? care academicieni? pînă acum ce au făcut? unii sunt mai slabi decît cei slabi.

 36. @Patriot, Domnul @Dascal a scris repede si din inima fara sa-si corecteze textul…comentariul lui este valid. Eu fac aceleasi omisiuni la tastare ca si Domnul Dascal, si altfel ar sta lucrurile daca as scrie de mana. Va rog sa terminati cu persiflarea securoida si cu bascalia nesimtita! Nu mai este timp de prostii! SOLIDARITATE CU TOTI ROMANII, DE LA COPII PANA LA PENSIONARI! GREVA GENERALA!

 37. Un imbecil a regurgitat că editorialul tău, maestre, este slab. Nu-l contrazic, pentru că împuțita de conjunctură este slabă. În rest, că Iohannis, că imbecilul de Ciucă, că Ciolacu, că latrina politicii rotative de azi este haznaua politicii de mâine, nu contrazice evidența, și anume că suntem o colonie idioată a șmecherilor euro-atlantici.

 38. nu suportam valoarea, nu ne place ierarhia meritocratica, nu toleram ordinea si discplina, avem mentalitate de slugi murdare si obraznice, deci ce alta soarta am merita?

 39. Domnule Nistorescu, profesorii nu sunt platiti in timpul grevei!!! Cei mai determinati sunt cei mai saraci si cei mai onesti!! Cum ii sustinem? Au datorii. au rate, au dari de platit!!! Sunt curajosi si ma inclin curajului lor! Dar cum ii sustinem? GREVA GENERALA! SOLIDARITATE!

 40. @ La Nistorescu ”se ouă românii jmecheri” și ,,behăie” psd-istele, ?

 41. , CINE MĂTURĂ CLASA POLITICĂ FANARIOTĂ??Fiecare profesor sa primească o mătură pt a mătura clasa politică falimentară, trădătoare, iresponsabilă!!JOS DICTATURA PROSTILOR CT 2 LICENTE, 3 MASTERATE SI DOCTORATE LA TARABA SRL????

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.