Grindeanu reclamă un ”şantaj”. ”Ne cere 230 de milioane de lei”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, după vizita la Drumul expres (Dex6) Brăila-Galaţi, că firma care a făcut Podul de la Brăila cere CNAIR 230 de milioane de lei ca să dea drumul la circulaţie, deşi proiectul este finalizat undeva la 90%.

”Partea mai puţin bună este modul în care cei de la Webuild, care au făcut proiectul Podului de la Brăila, înţeleg să gestioneze relaţia cu CNAIR-ul (…) Ca să fiu cât se poate de clar, în acest moment ne solicită, nu nouă, CNAIR-ului ca să fiu mai exact, 230 de milioane de lei, ca să dea drumul la circulaţie, deşi proiectul este finalizat şi pe malul brăilean şi pe malul tulcean (..) undeva la 90%, deci se poate da drumul la circulaţie. Nu, solicită încă 230 de milioane, altfel vor respecta termenul pe care îl au, octombrie 2024. Asta înseamnă rea voinţă. Nu o să fim de acord, nici la Minister, nici la CNAIR, cu acest tip de şantaj, iar măsurile pe care noi le vom lua, nu doar pe această lucrare, o să le vedeţi în săptămânile şi lunile viitoare”, a spus Sorin Grindeanu.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

8 Comentarii

  1. Hai ca asta chiar e poveste electorala… Adica tov. sekurist Grindeanu nu e multumit cu lucrari la termen (minune in Romania !), dar insista pentru lucrari executate in avans, ca sa aiba ce inaugura pana la alegeri…

  2. „ia săriți:GRINDEANU CEL MAI BUN ȘI ACTIV MINISTRU AL TRANSPORTURILOR” AȘA CĂ …!

  3. Bă escroc porcovan, de ce urli in punga sa te audă cetățenii că scuza pentru nerealizarea podului? Voi ați făcut, aprobat și semnat contractul, nu cetățenii români, voi să plătiți din propriul buzunar sau cont și nu din bugetul statului! Nu bugetul acestui stat a semnat contractul, voi escrocilor mincinoși care nu va mai saturați de furat din orice.

  4. de ce il jignesi pe ,,molovanul,, ciolac ? asta este un biet pupicurist al sri CARE I=A DAT ASTUIA UN BAC DESI IDIOTL TARABAGIU de la Buzau nu putea sa ia un bac dar voia sa fie sef la PSD DESI a fost inscaunat de acelasi partid de ticalosi sef al camerei deputatilor care s=a remarcat de o tacere indelungataconform instructilor primite de loaza de Buzau ! astazi acest MINCINOS vrea sa ajunga presedinte ! are ghinion ca va fi cel numit geoana sustinut de SUA si EVRIME ! CIOLACULE,LUASI PLASA ,IDIOTULE !

  5. In contractul initial facut inainte de inceperea lucrarilor, era prevazuta si aceasta conditie ,sau acum au adaugato ? Sigur este un aranjament intre Grindeanu si firma respectiva ca sa poata sa mai ciordeasca niste bani pt. buzunarele lor.

  6. Pai daca nu e gata de ce sa ii dea drumul? De fapt i-au dat drumul demult. Si s-a si stricat deja. Fiecare parte a contractului trebuie sa isi respecte obligatiile cu privire la termene, calitate, plati etc. Nu e corect ca inse nazare unuia ca pentru motive electorale sa faca circ ca sa se dea deumul mai devreme! Iar cand a fost vorba de reparatia asfaltului, de suruburile alea puse la misto, de drenajul deficitar al apei sau de crapaturile in beton semnalate de unii sa taca malc in loc sa solicite constructorului sa remedieze problemele si sa aduca podul in parametrii functionali si calitativi stabiliti.

  7. Adica, cei de la firma de constructii au inebunit si cer bani in plus, aiurea ?! Cineva trebuie sa raspunda , ceva nu este in regula ! Nu inteleg , de ce statul roman , in loc sa se vaite (vezi Grindeanu!) , nu-si rezolva problema in justitie ! Oricum Grindeanu , „baiat destept”, a dat, de acum un an, solutia pentru un astfel de caz: „Cui nu-i place podul , sa treaca (Dunarea) cu bacul!” Un adevarat vizionar Grindeanu, acesta!

  8. Pe papagalul asta il mai tin mult pe capul nostru? Sper sa dispara dupa alegeri.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.