Groapa lui Iohannis

Dacă Eugen Barbu ar fi trăit și astăzi ( și nu l-ar fi mîncat Kovesi, Monica Macovei, Mălin Bot, Tăpălagă și alții), poate că ar fi scris celebrul roman cu alte personaje și ar fi plasat acțiunea într-un alt timp. Poate că personajul din Principele ar fi avut un alt model care ar fi trăit într-o altă lume, un vodă plăvan, mînios și disprețuitor, care era gata să taie capul celui aflat în preajmă dacă ar fi auzit un plînset de copil care să-i tulbure somnul, care să-și medalieze cîinele și șeful pazei, care să ia cucoana cu bazin adînc și poală largă și să o pună paharnic și responsabilă cu albiturile iatacului.

Lumea zănatică și bolnavă a lui Mavrogheni Vodă, transpusă în alt secol, poate în zilele noastre ar fi arătat ca o întrupare jumătate Băsescu, jumătate Iohannis și lumea epică a romanelor Groapa și Princepele s-ar fi întins între Carpați și Balcani și ar fi colcăit prin politica românească pînă la noi. Și acel Mavrogheni, trezit din somnul lui de ființă lenevoasă și pizmuitoare, pe neașteptate ar fi început să strige:

-Băăăăăă!!!!!! Gura!!!!! Urechea la mine!!!!

Greva a durat un pic mult şi se pune întrebarea cine negociază pentru dascăli, fiindcă liderii de sindicat tot vin şi tot pleacă, dar ei sunt doar un fel de interfaţă, cum sunteţi voi media! Guvernul le spune ceva sau eu, ei se duc şi le consultă oamenii. Este extrem de greu de imaginat cum poate să funcţioneze o negociere pe această bază, de aceea premierul a hotărât foarte corect să dea această ordonanţă, indiferent de cum se negociază. De ce? Fiindcă noi toţi, şi eu şi Guvernul şi coaliţia au înţeles că sunt solicitări legitime şi le garantează indiferent de ce se negociază cu aceşti reprezentanţi ai sindicatelor. Eu sper să se înţeleagă bine această chestiune la nivelul sistemului şi oamenii să se întoarcă de marţi la şcoală, fiindcă nu mai au pentru ce să facă grevă. Pe termen mediu şi lung s-a garantat, pe termen scurt s-au dat creşteri, iar pentru anul 2024 s-au dat în scris prin ordonanţă garanţii că Guvernul se va ţine de ce a promis. Atunci eu cred că foarte mulţi dascăli care oricum au considerat că deja este prea mult ce a fost, se vor întoarce pur şi simplu la şcoală şi bine fac”

-Băăăăă!!! Nu vă luați nasul la purtare!!!!

În afară de asta, cum îndrăzneşte cineva să pună în dificultate examenele naţionale?”….. „Este o generaţie întreagă care trebuie să dea Bac şi să meargă la universități. Deci îi pune în dificultate? E o generaţie întreagă care dă examenul de capacitate. După ce Guvernul le-a dat tot ce au cerut. Încă o dată, le-a dat tot ce au cerut. Acuma, în ce temei să mai continue greva? Şi dacă liderii de sindicat naţionali şi judeţeni nu se înţeleg între ei, dascălii vor înţelege foarte bine acest semnal”

-Băăăă, vă este clar? Mai vreți ceva? Marș la școală!!! Și să nu vă mai aud pînă mă trezesc că îi trimit pe Bode și pe Hellvig peste voi!

Cam așa a sunat zicerea lui Klaus Iohannis rostită în fața unui paravan amplasat la Bulboaca (Republic of Moldova) pe care era imprimat cîte un ”European Political Community Summit”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 65

72 de Comentarii

 1. Un dictator paranoic,se știe ca in anturajul lui nimeni nu comunică cu el.Un incult angramat fără suflet ,singurul neamț care nu a llecat in Germania de frică că îl puneau ăia la mumcă.Aici o freacă la rece pe spatele proștilor.O rușine pentru cei ce l- au votat.Fac pariu că nu trece nici un examen de fizică de cl 8 – a ,e un securist ceaușist parvenit.Editat dulpule!

 2. Bulboaca. Acuș fac rușii din așa zisa Moldova, o bulboacă. Cît despre familia Iohannis, sper sa și termine zilele in calitate de beneficiari ai serviciilor institutului oncologic București.

 3. sa zicem mersi cu Klaus, vine maia sandu in locul lui si sa vedeti atunci zelenkysm curat. Oricum intram in razboi in citeva luni prin Transnistria asa ca nu mai conteaza nimic.

 4. Cererea Presedintelui este dublata si de cererea facuta de Asociatiile de parinti .Interesul elevilor este primordial .Profesorii nu pot trece peste obligatiile lor fata de elevi , parinti si societate atita timp cit o parte din veniturile lor sunt obtinute si din meditatii iar o alta parte este reprezentata chiar de formula ce contine interesul national .Sa pui in paranteze , acompaniat de vuvuzele si tobosari ,interesele elevilor aflati , in mod special , in clasele terminale ,ce coincid cu interesul national este ceva strigator la ceruri .Presedintele a girat si Guvernul a oferit avantaje substantiale de moment si a promis alte noi avantaje atunci cind legile salarizarii vor deveni realitate dupa votul din Parlament ca singurul organ legislativ decident pe subiect .

 5. Boul si-a închipuit ca este vacar si s-a suparat pe sat.
  Pazea daca, pâna la urma, se supara satul pe bou! Abatorul nu e departe.

 6. Intrebare pentru aia de la SPP si protectia presedintelui: alooo, tovarasii cum asa tinuta la summit, chiar si la Republic of ? E cumva pentru o anumita tema de lucrare?:))
  S-au dus la unealta lui sCarboros ca sa-i anunte de planificata contraofensiva. Sclavii americanilor se vor executa, dar rusii ii vor executa ?!

  SRIule, tu pregatesti tara pentru ce urmeaza sau la voi acolo in serviciu se omoara la propriu brigazile W cu B ?::)))

  Prin facultate ajutam un biet locotenent sa faca si el lucrarile iubitei lui, era mort dupa ea, iar ea era moarta dupa si pentru sticla de vodca. Asa gusturi la Sristi, mai rar…:))

 7. Inca putin si va veni si rasplata in aceasta lume harazita de Sfantul Dumnezeu, Bun, Drept si Rabdator tradatorilor de tara si alogenilor satanisti ce au condus si conduc Sfanta Noastra Romanie din Dec. 89 si pana astazi. Si Johannis e cap de lista. Aliluia.

 8. Plăvanul ăsta de președinte sa le spună profesorilor cum a făcut el 6-7case din salariu! Atunci greva se oprește! Chestia cu generația de elevi și bacul e falsă, din asta se vede că el prof suplinitor nu a înțeles cu ce se ocupă învățământul. Acum că preș suplinitor e și mai prost.

 9. Se duc vagoane și locomotive la Szeged Hungary cu sigla CFR și se întorc cu sigla GFR! Persoana din spatele pseudonimului Cornel Nistorescu bea ceai de Tei că așa i-a recomandat Masonul în grad 32 Manole de la BNR! S-au furat 1,5 Trilioane de Dolari, acum se fura, se transfera CFR la GFR și dl Nistorescu bea ceai de Tei? Cretin popor! Imbecil popor! Unii miliardari în Euro altii dau cu ciocanul în roti de tren pt eventuale crăpături? Ciocanul lui Moceanu are două părți! Partea lemn-oasa și partea fie- roasa! Miliardari de Euro, dl Grindeanu pe supt mânecă fura România și dl Nistorescu freacă Manganul??? Trilioane de Terra de Informații de Furaciune și DNA joaca table? Vopsești sigle cu GFR la Szeged , Miliarde de Euro furați, material Rulant și ziaristul nu știe? Rusinica!!! Miliardar în Euro este cine „vrea” în veceul Europei Occidentale Civilizate!

 10. S-au furat trilioane de Dolarii dim România! Acum, Acum, Acum, Acum se fură Material Rulant de la CFR de Miliarde de Dolari, transferat prin ” cămășile albe” la GFR, dl Nistorescu nu știe! De ce să știe! Maimuță Hindusa, cu gura, ochii, urechile astupate! Asta e! Miliarde de Euro la băieții deștepți! Proștii? Parizer din gheare de pui și spirt trecut prin miez de pâine și băut cu sete…

 11. Sunt sigur că ați observat că repede după amenințările lui Johanniss un tiriflici șef al unei asociații de părinți a sărit și a cerut reluarea cursurilor.Cine la făcut pe zăpăcit șeful unei asociații de părinți nu îmi dau seama ,mai ales că părinții se schimba in fiecare an,unii elevi intra in sistem alții pleacă?Eu cred că nu l-a ales nimeni,a găsit securitatea o gaură și l-a plantat acolo.Ati participat că părinți la alegeri în cadrul unei asociații de părinți?Derbedeul a devenit spărgător de grevă.

 12. Președintele este o persoană ingenuă, supernaivă, credulă și imaculat de pură. El este convins că toată tagma profesorilor crede până-n pânzele albe că cele 6 case ale dulapului au fost cumpărate din banii rezultați în urma meditațiilor ultraperformante care au saturat universitățile române cu inteligenți și superpregătiți de profesorul genial de fizică care ca o confirmare a genialității sale a ajuns și președinte de țară. Păcat că ultrapregătiții studenți de prin zona Sibiului care acum or fi profesioniști de renume internațional refuză să mărturisească faptul că succesul lor se datorează meditațiilor la materia numită fizică iar președintele, sfios și modest, tace chitic. De aici îndoiala profesorilor cu privire la reînceperea activității.

 13. Din memorie unui navetist parsiv:
  Liderii ăștia e peste măsură de impertinenti. Ei e puși acolo ca sa ne cauzeze noua probleme, tocmai noua și mie care fac parte din acest corp pe care nu-l mai suport fiindcă m-a imbatranit peste masura aceptata de Carmen și arat rău și cu sufletul și cu spiritul și cu stratul adipos care s-a depus pe mine din cauza ca nu fac suficienta mișcare în jurul globului. Asa ca e cazul sa încetați cu greva și treceți la greva foamei. Eu, spre exemplu, am făcut greva foamei cu icre negre, caviar și cafea trecuta prin intestinul gros a unei capre cu hemoroizi. După greva m-am simțit puțin pierdut, fapt ce m-a dererminat sa o rog pe soție sa ma caute. Soția m-a cautat și m-a găsit în biroul președintelui Letoniei care se afla și el in biroul lui Trudeau intr-un schimb reciproc de fapte fără cuvinte și de cuvinte cu fapte incrucisate cu organe de mașini și alte organe. După cum știe toata lumea civizatoare, eu fac parte dintr-un corp de elita, corp fără cap și cu picioare teleghidate. Am fost ales ca sa reprezint progresul, iar progresul nu înseamnă bunăstare și respect fata de oameni și profesie lor. Asa ca la închisoare cu greviștii și liderii, fiindcă s-au prins profesorii ca le-am manipulat șefii și acum dau vina pe mine, adică pe cel mai medaliat președinte la jocurile olimpice ale trădării naționale. Momentan, ma simt obosit și fără rațiune. Maine voi renunta la rațiune și voi trece la dictatura. Am mascat-o suficient, asa ca e cazul s-o legitimeze. România, păzea. Vine dictatorul pe Valea Oltului sa va învețe ce sa gândiți și cum sa acționați din fata televizoarelor aflate in beciurile dragii mele securitati cu CIA șefa.

 14. ce vot ne mai trebuie nouă românilor?după marea revoluție inițiată de românul laszlo tokes și îmbrățișată cu atâta putere că se uciseră o mie de neinspirați am tot votat ! și toți votații și aleșii i-am blamat,i-am acuzat, nici unul nu o terminat „PLÂNS DE POPOR” ȘI ATUNCI ???NU-I MAI BUN UN ERDOGAN? UN KIM JONG? UN PUTIN? NU ROMÂNII AU LUAT PREȚUL VÂNZĂRII ECONOMIEI CEAUȘISTO ROMÂNE?CARE DIRECT DIN COMISIOANE ,CARE PRIN PENSII ȘI AJUTOARE DE TOT FELUL,PENSII SPECIALE,PENSII DE BOALĂ CU PENSIONARII LUCRÂND CINE ȘTIE UNDE ! CU „HANDICAPAȚI ORBI CU CARNETE DE CONDUCERE” ,CU MAJORITATEA POPULAȚIEI AVÂND CREZ :„SĂ-MI FIE MIE BINE ȘI SĂ-MI EXPRIM NEMULȚUMIREA CÂT MAI TARE ? AȘA CĂ TOȚI GREVIȘTII,NEMULȚUMIȚII ADUNAȚI-VĂ ,PROPUNEȚI-VĂ CONDUCĂTORII,VOTAȚI-I ȘI CONSRTRUIȚI O ȚARĂ CA AFARĂ!”

 15. papura voda mai curand…ca voda prin loboda, pardon shparanghel ha!

 16. Și când te gândești că dacă ar putea candida a 3-a oară, ar obține din nou 65% !!

  Hai că suntem tâmpiți !!!

 17. also spelled Johannis; born 13 June 1959) is a Romanian politician, physicist, and former teacher…
  De CÂND dracu e asta fizician? Bine dracu ca nu scrie physician ca era subiect de stand up.

 18. Cine e acest rege Charles si cum iso permite sa-i strice turistului de la trei coceni concediul prelungit din 2014.

 19. A unui profesor de comitet formularea “Bac” a domnului președinte Iohannis, amintind de doamna Iohannis care tot așa, profesoară fiind, deci obișnuită să explice, întrebată cu a fost un eveniment cultural a răspuns: Zuper! Altfel interesant porumbelul cu Media care este aceeași curea de transmisie (interfață) ca și sindicatele între “Guvernul, EU” și Oamenii. Întâi observații convingerea democratică a domnului Iohannis că “Statul sunt EU!” În al doilea rând răbufnește iritarea că sunt consultați OAMENII adică dascălii. Dacă am zis EU ceva Ciucă și Ciolacu zic Da. Să trăiți! iar Kelemen, om vedea după ce mă întorc din Bali. Cum au ajuns niște lideri sindicali să nu execute ce am zis? Hellvig la mine marș: Imediat interfața Media să reverse pe televiziuni campanii furibunde contra liderilor sindicali din învățământ și contra cadrelor didactice. Și n-aștepta de două ori să-ți spun.

 20. groparul de agnita ce a scos prin meditati zeci de studenti și prof de fizică, astronomi, care in 9 ani a aflat în ce LUME MINUNATĂ traiesc româmii din tată în fiu, plecati afară, 5 milioane de migranti??

 21. Mai trag astia un razboi,
  se farsesc banii liberalilor si-l pun pe arafat sa gaseasca o plandemie, ca 2030 il prinde pe asta oficial la Cotroceni neoficial pe meridianele globului in vizite de lucru
  Le face o bucurie alora care l-au votat de doua ori si la al treilea ii va scuti de efoetul sa mai bata atata drum stea cu orele la coada sa nu castige Dancila si Dragnea.

 22. Familia Wiermer, o familie de mincinosi.
  Potrivit declarației de avere depusa de Navetist, soția acestuia a încasat anul trecut, din învățămân, suma de 41.223 lei, deci 3.440 lei/luna. O minciuna gogonata. Doamna Carmen este diriginta, mai mult ca sigur are gradație de merit, iar ca vechime se apropie de maxim. In aceste circumstanțe, ar trebui sa ia peste 5.800 lei/ luna, deci pe undeva la 70.000 lei/ an. Chiar și fără gradație de merit, ar avea un venit mai mare. De la hoție, la minciuna și de la minciuna la impostura. Cam acesta e traseul unor parveniți antinationali.

 23. Calculul e făcut pentru norma didactica de 16 ore / săptămână, ceea pe care sunt convins ca doamna e încadrată.

 24. Strange cineva semnaturile pentru demiterea dulapului cu palton ?

 25. asta isi va continua jobul de star pe degeaba la stat demis si-l pune nulanda la loc in functie sa faca ce-a facut si pana acum.

 26. marius, se pare ca a avut doua ore pe saptamana dar a fost merituoasa. Probabil ca multe femei ar vrea sa castige banii astia pentru doua ore lucrate pe saptamana.

 27. Un articol care are ca scop drenarea fierei .( Comentariile indica o reusita absoluta)

 28. Boul ăsta de baltă nu-și dă seama că după domnia sa strălucită rămâne pe mâna noastră? Sau contează pe faptul că o tulește rapid în ghermanica?

 29. & Foaie verde profesorul meu,
  Nu a fost niciodată vreun derbedeu.
  Lumea-i condusă de cei democrați
  Care’s mai mulți și needucați ,!’?

 30. & O ”societate educată” care stă în stradă să ceară drepturi ar fi firesc să dea de gândit despre valorificarea pregătirii intelectuale de care dispune, ?

 31. & ”Pretenții” de ,,societate funcțională”, cu profesori cerând drepturi în stradă, ?

 32. Mai Esop, dar tu ce obligatie ai ma fata de societate? Vad ca in viziunea ta, profesorii umiliti, injunghiati de odraslele unor neica nimeni ca tine trebuie sa stea in genunchi si sa moara de foame ca sa-ti intre imbecilul la liceu. Sa nu te superi ca ti-am facut puradelul imbecil pt ca trebuie sa semene cu cineva si cum tu l-ai facut si nu eu, iti seamana.

 33. Pentru alegerea viitorului președinte, pecum și pentru consilieri, parlamentari, miniștri, ambasadori, șefi de servicii, generali, colonei, alți comandanți superiori, doctori, directori de companii de stat importante, rectori de universități, școli, spitale etc: EXAMEN PSIHIATRIC obligatoriu prin lege. Să devină acest examen psiahitric obligatoriu ceva foarte important. Este așa de ușor să scăpăm de sub pericolul dictaturii nebunilor!

 34. de unde unde atata ura intre noi? Atmosfera tensionata si artagoasa?-CN,21Ian2020. Raspunsul aici.

 35. Progresistii de pe planeta s-au întâlnit in Republica Moldova să de-a un semnal lui Putin că sunt uniți!
  Johanniss era și el acolo cu ochelarii lui de soare ,se străduia să intre în poză că-i plac mult blițurile și aleargă după ele că însetatul spre spre un izvor.
  Întâlnirea progresistilor a avut loc la Bulboaca (vâltoare) și când blițurile erau în pauza de masa „șeful statului”s-a hotărât să facă o declarație de presă ziariștilor „mei”.Întrebările ziariștilor au fost aprobate de generalul Pahontu prin protocolul de colaborare între el și „șeful de stat” așa cum e și normal între doi trădători de țară.
  Scremută conferința de presă s-a transformat într-o amenințare la adresa profesorilor așa cum e și normal din partea unui profesor,care nu a fost niciodată mai mult decât un suplinitor și nimic mai mult.

 36. Abia aștept să se înghețe anul de învățământ. Cei mai bucuroși vor fi elevii care nu vor la munca și cei mai supărați vor fi părinții care au băgat zeci de mii de euroi în meditații. Pierderi colaterale!

 37. Pentru recâștigarea demnitâții pierdute sub cei nouă ani de prădare de țară orchestrată de KWJ, care se acoperă acum de medalii și diplome internaționale de la cei pe care i-a servit și pentru care a lucrat, nu există decât o singură soluție: SUSPENDAREA!!!! cât mai urgentă.

 38. Ma intreb daca o profesoara care preda 9 ore pe saptamana ia si spor de stres ca gradatie de merit se pare ca ia.

 39. Nu erau doua, erau noua, cam pe-acolo. Se vorbea aseara la a3. Cineva i-a facut calculul exact si altcineva spunea ca nu trebuie sa se judece dupa cazuri particulare.

 40. Daca omu e in groapa …aprindeti si voi lumanari si rugati-va sa stea acolo.

 41. @ Generalul Patton-10+—— Si in „peroada”cind invatam la generala pe vremea lui Ceausescu si mai tirziu in liceu ,profesorii, da profesorii astia blamati de unii si altii ne chemau la pregatire in ultimul trimestru.Pregatire gratis . Veneau cei care voiau sa acceada mai departe. Iar pentru ei ,dragii nostri DASCALI ,multumirea cea mai mare era ca pe urma voluntariatului lor treceam examenele de admitere . Cele de admitere la liceu ,chiar si la scolile profesionale se dadeau examene , la admiterea in treapta a2-a de liceu si apoi la faculta.Dar @ esopul cu „cip-ul”lui face si spune ce a invatat: „Oda Comandantului suprem”!

 42. E jenant sa vezi cum atatia influenceri se fac ca nu inteleg la cine se refera presedintele cand zice „Cum isi permite CINEVA sa ….”, cand e clar ca se refera la liderii sindicali, nu la masa profesorilor.

 43. haznaua va puti intotdeauna. nu are cum sa miroase a parfum… orice tendinta de analiza si macar de acordare a circumstantelor atenuante se va lovi de putoare iremediabil… concluzie unica fara nevoie de dezbatere… postulat, teorema, lege a firi si a suplinitorilor de fizica…

 44. Nu dle Nistorescu, Klaunus nu poate fi nici macar jumatatea lui Mavrogheni, sange amestecat din Balcani, el este sange saxon(sas) de la 1250! El a mostenit ordinea, am vrut sa zic ordinul! El este urmasul principilor saxoni, grafii de mai tarziu( la noi grofii maghiari si sasi), care agreau ordinea si disciplina, adica sa nu cracneasca nimeni! Doar „reforma” lui Luther a mai bagat putin „egalitarism”, dar doar intre ei, cei puternici. Cum sa aiba Klaunus comportament de Mavrogheni? El are comportament de kaizer, transmis pe linie genetica! De la balcanici n-a luat nici macar smecheria bine facuta! PS. Greva din invatamant, la inceput „comandata”, a scapat de sub control. Nici KLaizerul nu mai poate face aproape nimic!!

 45. Domnule Nistorescu , sa intelegem dupa titlul articolului ca presul este „prost de da in gropi”,nu ?Ati aruncat titlul la „misteaux”sa vedeti cine se prinde….Mare unditar sunteti,heheheeeeee….

 46. Am trait bine „Sa traiti bine” (Base 2004), „Cu Basescu impreuna (Base 2009), in „Romania lucrului bine facut” (KWY 2014), in „Romania normala” (KWY 2019), in „Romania educata” (KWY 2020) si am ajuns intr-un „Stat esuat”(KYY2021), ca „idioti”(KWY2021) si „analfabeti functionali”(KWY2021) ce suntem (ca nu ne vaccinam!?!)… Si totusi „Sfarsitul nu-i aici” (Pitis)https://m.youtube.com/watch?v=4uEPqs2tNrI…. „À LA GUERRE COMME À LA GUERRE”!

 47. Auzi, șarlica vrea sa se intalneasca cu dracul vig. Vrea sa i multumeasca pentru locul rezervat in cazanul cu smoala.Auzi tu, pile pentru un loc in supa.

 48. In bugetul.ro este prezentat cazul
  I. A., polițista pensionată la 42 de ani care a fost numită secretar de stat la Ministerul de Interne, la propunerea USR-PLUS.
  I. A. s-a pensionat în 2017, având, la acea vreme, o pensie de 13.000 de lei. In trei ani, pensia i s-a majorat cu 1.236 de lei.

  Până când Legea privind interzicerea cumulului pensie-salariu nu va intra în vigoare, I. A. va beneficia și de salariul de secretar de stat în MAI.

  Citesc o stire cum ca vor creste pensiile mai mici sau egale cu 1700 lei si se vor da ajutoare pentru familiile cu venituri pe membru de familie mai mici decat 600…
  Carpeli.
  Sunt profesori si profesori, pensionari si pensionari… Unii au muncit zeci de ani si au ajuns sa primeasca ajutoare de subzisenta, altii se pensioneaza la 40 de ani si tineri si in putere fiind, mai adauga si un salariu sau mai multe alte venituri…

 49. Definitia regimului dictatorial pe care il doare in fund spusa de „genialul” Iohannis: „Guvernul le spune ceva sau eu, ei se duc şi le consultă oamenii. Este extrem de greu de imaginat cum poate să funcţioneze o negociere pe această bază, de aceea premierul a hotărât foarte corect să dea această ordonanţă, indiferent de cum se negociază.”

 50. @ justinianus. Werner nu e sas , e șvab. Diferenta e semnificativa atat ca localizare geografica dar si dpdvdr al statutului social.

 51. Baran Gheorghe, o fi adevarat, n-o fi adevarat, se zice ca in fiecare viata primesti niste lectii. Acum, depinde, poti primi lectiile cu lingurita de la profesori cu suflet bun sau poate sa-ti cada bolovanul in cap daca ai fost soi rau, cum se zice, daca ai terorizat semeni de-ai tai, daca…

 52. Pt Baran Gheorghe, la Sibiu nu sunt svabi, astia sunt in Banat, Bucovina, etc.. Oricum si svabii sunt tot saxoni..

 53. Asa ziceam si eu . Olteni gasesti si la Roma , New York…

 54. Pentru a nu stiu cita oara Presedintele Iohannis primeste confirmarea faptelor sale de exceptie ce au adus Romania in intregime ca parte a Europei pe masura ce Rep.Moldova se ataseaza si ea valorilor europene secondata de catre Presedinte ce i-a oferit Maiei Sandu cadoul numit Bulboaca .Dupa ce Presedintele a reusit sa demanteleze toate legile fostelor guverne PSD sa opreasca acordarea autonomiei Tinutului Secuiesc si Iliberalizarea tarii , dupa ce a reusit sa stabilizeze natiunea si sa puna in functia de Premier un general al armatei romane ce impreuna cu noul PSD pot pune in aplicare deciziile de la Bruxelles ne aduce acum si siguranta zilei de miine pe masura ce Romania devine o mare putere militara in parteneriate noi cu Japonia si cu Franta .Rolul Romaniei de partea binelui in razboiul din Ucraina nu poate fi contestat .

 55. Ca sa poata sa o iubeasca pe cat era de frumoasa si datată altcuiva, Barbu o urca pe Marga pe cal, o torsioneaza pe Anița in calesti si intrigi din lumea barbatilor si corecteaza albia fluviului Missisipi cu ea, participativa, la geotropismul Trandafirului Alb din Memphis al strabunicului lui Faulkner, o linie genealogica indragita de Eugen Barbu.

 56. un popor constient si responsabil avand ANTEMERGATORI profesorii in grevă ar provoca legal-constitutional ALEGERI ANTICIPATE în condițiile in care un protocol nu poate avea consecințe juridice, iar ordonanta este un mod dolosiv de stopa greva, de a dribla situatia catastrofală în care se află ROMÂNIA ÎN PRAG DE COLAPS SI INCAPACITATE DE PLATĂ, DE NOI IMPRUMUTURI, REVENDICARI din învățământ, transporturi, sănătate, administratie, etc

 57. Domnilor..am vazut aici..fel de fel de opinii referitor iohanis ..dar una sigur este cea adevarata ..el a fost informatorul securitatii din randul sasilor..asta inainte de 1989..apoi avand in vedere obedienta si straduinta de care a dat dovada dar mai ales interesul ambelor tabere ..a fost recrutat pentru candidatura si posibila preswedentike.Verificarile aum demonstrat cab este omul nimerit util ambelor gtabere asa ca a fost facut liberal,candidat si Presedinte…cazuri asemanatoare ..dar bde importanta locala sunt cele ale luio Mucusor /lichea..Clotilde(sa fim toleranti cu femeile) si cel de la Timisoatra ..si faptulca implantul a reusit n..ne rezerva multe surprise in anii ce urmeaza…s a dempnstrat ca Romania i toleranta si prin asta vulnerabila ,si va fi folosita ..

 58. iohanis are un caracter meschin..este omul interesului. Cand spun aceasta ma gandesc la o realitate….in cercurile dar mai ales in familiile germane un auslander patrunde foarte greu…daca patrunde…iohan is s a casatorit cu janeta n..fiica de securist tocmai pentru o serie de avantaje personale ..inclusiv aprobarea bplecarii pentru el si parintii sai ..dar cred ca pe parcurs a aparut …pentru el si ai lui..o solurie mai avantajoasa …solutia pe care noi azi o traim.publicati rogu va comentariuuu.

 59. Cine sapa groapa altuia cade singur in ea. Ce se mai luptau cu penalii, coruptii pesede sa nu castige Dragnia.
  Uniunea Salalvati-l pe Iohannis a impins atat de mult Fără corupți în funcții publice are efect cu vaccinul anticovid-19.

  Uniunea Salavati-l pe Iohanniz Barna, Ciolos si Bulai sa mai organize o inițiativă cetățenească din aia Fără Penali în Funcții Publice sa stea Werner pana termina tot ce-a promis.

 60. Se goongleaza un Presedint, se mai gonvleaza 2-3 patide. Se baga mult can-can, circ. Ca la Eurovizion orice afon poate castiga pe ritmuri manele, anticorupti, manelisti prezidentiali etc

  Poolitica romaneasca este o vrajeala de dus de nas armate intregi de caca maca, in alte vremuri numiti idioti utili

  Pe Iohannis il doare la baasca nu-l va ameninta nimeni cu anchete penale, nu va fi demis orice ar face. El face turism, poate sa fie greva generala pana i se termina mandatul ca incepe celalat mandat de dormit pe la institutii birocratice din cadrul UE, NATO si multe altele nu-l intrece nimeni la cat de priceput este la toate.

 61. Charles , un rege care iubeste Romania si pe noi vs un werner un german cu influente de manelist care is uraste poporul, care afiseaza un dispret fata de orice e romanesc

 62. Un Președinte Eșuat, intr-o Colonie Eșuată, cu 150 miliarde coco datorie externă.
  Buey Esoape, în ce s-au dus banii, măi propagandist PENIBIL ?
  În autostrăzi, spitale, industrie performanță, agricultură, irigații, împăduriri etc ? Sau în pensiile și salariile nesimțite ale SPECIALILOR ??
  Hai, răspunde !

 63. Pai este o vorba : „Prostul satului , trebuie sa aiba si el prostul lui”. Aici il avem pe @ esop , aka @ bunul samaritean ,aka….etc.Si persista in prostie….Dar ce sa-i ceri ? „De unde nu e , nici Dumnezeu nu cere”!

 64. k.w.iohannis după ce a fost ” esuatorul ” și groparul României încearcă sa dreagă busuiocul pentru ca a realizat ca a mers prea departe și este conștient ca merita ” ca ciuma rosie” poate și vrea sa- l arunce din barca. Se agata de un fapt real: continuarea grevei va distruge o generație de ELEVI; câteva milioane, iar sindicaliștii fac UN SANTAJ ORDINAR SI IMORAL pe spatele lor, repet câteva milioane plus câteva milioane de familii@ Unde au fost acești sss ziși lideri, în frunte cu alde hadar căruia ii pica micul pe la Tv de unde pica paraua, când a fost votata legea bugetului atunci era momentul potrivit sa zgârie tabla , sa vina câteva sute de mii de profi și sa-i demonstreze fostului lor coleg,k.w. iohannis,ca merita mai mult. În plus nu i-am auzit pe lideri vorbind despre rebutul muncii lor care arata ca și printre ei sunt cam tot atâtea rebuturi@@ REPET ; SANTAJ ORDINAR PE SRAMA MILIOSNELOR DE ELEVI @@ OARE AVOCATUL POPORULUI DOAMNA TENATE WEBER NU ESTE SI AVOCATUL POPORULUI PENTRU CELE CATEVA MILIOANE DE ELEVI SI PARINTI@@ Auditur et altera part@

 65. k.w.iohannis după ce a fost ” esuatorul ” și groparul României încearcă sa dreagă busuiocul pentru ca a realizat ca a mers prea departe și este conștient ca merita ” ca ciuma rosie” poate și vrea sa- l arunce din barca. Se agata de un fapt real: continuarea grevei va distruge o generație de ELEVI; câteva milioane, iar sindicaliștii fac UN SANTAJ ORDINAR SI IMORAL pe spatele lor, repet câteva milioane plus câteva milioane de familii@ Unde au fost acești asa ziși lideri, în frunte cu alde hadar căruia ii pica micul pe la Tv de unde pica paraua, când a fost votata legea bugetului atunci era momentul potrivit sa zgârie tabla , sa vina câteva sute de mii de profi și sa-i demonstreze fostului lor coleg,k.w. iohannis,ca merita mai mult. În plus nu i-am auzit pe lideri vorbind despre rebutul muncii lor care arata ca și printre ei sunt cam tot atâtea rebuturi@@ REPET ; SANTAJ ORDINAR PE SRAMA MILIOANELOR DE ELEVI @@ OARE AVOCATUL POPORULUI DOAMNA RENATE WEBER NU ESTE SI AVOCATUL POPORULUI PENTRU CELE CATEVA MILIOANE DE ELEVI SI PARINTI@@ Auditur et altera part@Fiat judticia et pereat mundus@@ SALVATI O GENERATIE AMENINTATA DE ASA ZISI EDUCATORI @@

 66. Basescu „bisnitar de port” a fost votat pe smecherie si smardoiala de mai multe ori inclusiv la referendumurile de demitere sa le faca in ciuda socialistilor.
  Dupa votarile lui Basescu hop Ciolannis nu e bisnitar e profesor. Ce sa vezi aceiasi smardoiala si smecherie turma se duce sa-si salveze conducatorul de doua ori. Au ars spitale, au murit oameni a mai demisionat vreun guvern, in afara de Ponta sa vina „guvernul meu”. Putin are 5 mandate sau cate are, Basescu si Iohannis nu pot vi schimabati care e diferenta dintre „democratie” si ce e la pe la rusi pana la urma. Sau la Lunashenko in Belarus.
  Ioahnnis pleaca ca i se termnina constitutional mandatul si numarul de mandate.
  Functia de primministru nu mai conteaza Orban, Ciuca, Citu. Iohannis este cu guvernul lui. Si nu mai poate Ioahannis de amenintarile liderilor de sindicat, de protestele profesoeiloe, rugaminti de orice, cand el se stie intangibil. Si nu ii pasa

 67. Era odata ca niciodata un zmeu mare la palatul Tricoceni. Si cum se uita el printre gene la TV-ul din dormitor, vazu ca mini zmeii din sufragerie vor sa se schimbe intre ei si sa-i strice bunatate de somn. Apuca telecomanda cu grevele, apasa pe buton si incepu greva invatatorilor de zmei. Dintr-o data, mini zmeii se hotarara sa nu mai faca schimbarea. Satisfacut, zmeul lua iar telecomanda si apasa pentru oprirea grevei. Stupoare, butonul nu mai functiona. Si atunci zmeului i se latisera falcile de ajunsera una-n cer si una-n pamnt. Si uite asa, incalecai pe-o sa si va zisei povestea sa.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.