Guardiola spune că are tot ce-i trebuie

Pep Guardiola spune că la Manchester City beneficiază de tot ceea ce are nevoie şi nu se gândeşte să părăsească banca tehnică a „cetăţenilor”, scrie AFP.

„La Manchester City am tot ceea ce are nevoie un antrenor, un mediu bun, jucători buni. Mă simt foarte bine aici, am sprijinul deplin al conducerii clubului, deşi am schimbat destul jucători în ultimii ani. Sigur, la un moment dat întreaga poveste se va termina, dar nu mă gândesc la asta acum”, a spus Guardiola.

Guardiola o pregăteşte pe Manchester City, campioana en titre a Angliei, din 2016, însă există unele voci care spun că el ar fi dorit pe banca lui FC Barcelona, unde a mai antrenat, de la finele actualului sezon, când Xavi, tehnicianul catalanilor, va părăsi postul.

În şapte sezoane, Guardiola a câştigat cincisprezece trofee majore cu „Citizens”, inclusiv cinci titluri de ligă engleză şi prima Ligă a Campionilor a clubului, în iunie 2023.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.