Guido Westerwelle, fost ministru german de Externe, suferă de leucemie

Fostul ministru german de Externe Guido Westerwelle suferă de leucemie, anunţă fundaţia pe care o prezidează, citată de AFP, potrivit B1Tv.

Fost preşedinte al partidului liberal FDP şi ministru în precedentul guvern condus de Angela Merkel (2009-2013), Westerwelle „suferă de o formă acută de leucemie”, a explicat Alexander Vogel, purtătorul de cuvânt al fundaţiei sale.

„Domnul Westerwelle se află în prezent sub tratament medical în vederea refacerii complete”, subliniază el.

Actualul ministru german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, a exprimat „preocupare” privind situaţia lui Westerwelle.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.