Guvernul vinde lozuri ca să facă bani pentru olimpici

Compania Naţională Loteria Română va lansa o serie de 1.000.000 de lozuri în campania TEAM Romania, iar 30% din sumele încasate se constituie venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, fondurile urmând a fi utilizate exclusiv pentru a sprijini participarea echipelor naţionale ale României la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin.

Măsura a fost aprobată de Guvern, marţi, printr-o ordonanţă de urgenţă.

„Românii care vor să fie alături de sportivii ce ne vor reprezenta ţara la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, din acest an, pot fi parte a TEAM Romania. Compania Naţională Loteria Română va lansa o serie de 1.000.000 de lozuri în campania TEAM Romania, iar 30% din sumele încasate se constituie venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Fondurile vor fi utilizate exclusiv pentru a sprijini participarea echipelor naţionale ale României la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris”, a declarat Mihai Constantin, într-un briefing de presă la Palatul Victoria.

El a precizat că în cel mult trei săptămâni lozurile vor putea fi găsite la vânzare.

„În cel mult trei săptămâni, veţi putea găsi lozurile ‘Team România’. Fiecare loz are o valoare de 5 lei. Este un loz clasic, astfel încât, dacă s-ar vinde toată această serie de 1.000.000 de lozuri, către olimpicii noştri ar merge 16,6 milioane de lei”, a afirmat Mihai Constantin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Ai castigat 6 lei ! Cu un loz de 3 lei ! Pentru Informatii Sunati la 22.22.22 cu Taxa Invesa ! Răspunde Brigada Diverse !

 2. Dacia 1300 o poate castiga la loz in plic doare cine cumpără mai multe pungi de loz in plic ! Sau nu castiga nimic !

 3. „iar 30% din sumele încasate se constituie venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român”

  -e ceva
  daca 70% s-ar duce la Report…..

  (in general „se reporteaza”
  sub 10%;
  hai mucles si JUCATI BAIETI,JUCATI!)

 4. Și, cate lozuri câștigătoarele real sunt in acest lot? Tot maximum cate degete are omul la mana? Cat peste 30% impozitați și câștigul tot pentru sportul numit „hoție din proprietate”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.