Hagi a dezvăluit ce salariu are la Farul

Antrenor și patron la Farul, Gică Hagi a dezvăluit că are un salariu de numai 500 de euro pe lună, cel mai mic din Superligă.

„Nu a crescut salariul, eu am bonusuri, doar bonusuri. 500 de euro, da, atât e salariul! E o anomalie care trebuie reglată și ea în viitorul apropiat. Nu poți să fii și proprietar, și manager. A fost, a mers, a fost bine, dar până la un anumit punct”, a spus Gică Hagi pentru playtech.ro.

El consideră că „dacă-mi fac meseria, trebuie să fiu plătit pe valoarea mea. Nu să fiu și patron, și managerul echipei. Trebuie să schimbăm asta în cel mai scurt timp”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. dar cate sute de mii sau milioane baga anual in buzunar?!! bagam garda financiara la farul/viitorul asa sa vedem daca nu e vreo smecherie fiscala ca presedintele clubului e infractor condamnat!

 2. Rejili Blaturilor Hadji a cîștigat șî ieri (pentru a cîta oară, oare?) meciu’, în Dulșili Tîrg a’ Yeșîluor, cu ajutoru’ albitrilor: la 0-0, gol DÎN OFFSIDE ce a rupt echilibrul motivațional pă teren șî a dus la 3-0 păntru kanari. Apoi, dupe ce moldovenii au reușit p’în-forțe-proprii să-i depășească pă impostori, șî să ajungă la 2-3, șî-i presau serios pă impostorii kanarezi dă la malu’ Mării KaraDeniz, în minutu’ 70, albitrii – inclusiv ăia VĂRuiți dă FeReFeaua ilegală mafiotă – șpăguiți dă Rejili s-au prefăcut că nu văd PENALTY clar împotriva kanarezilor, ce ar fi dus scorul la 3-3, șî probabil chiar la victoria moldovenilor. Așea se fac karierili impostorilor ca Rejili, în Rromînika balkanikă ajunsă slugă la klanu’ interlop maki’, șî tot așea a luat Rejili titlu’ dă șampion, anterior, pentru a se face DĂ CĂ’T în cele două-trei meciuri dă kupi ioropenise!
  Cînd îl caută la uauă, DeNeAua, pă Rejili, cu terenurili dă la Kanara? …că toți maki’ ie sub „protecțîie”, la 105 ani dupe……[RumBurak Özçivik]

 3. Are dreptate, ar trebui sa renunte la una din functii. De exemplu, sa nu mai fie patron.
  Ca manager n-are cum sa nu fie.
  Solutia este sa-l lase pe Ianis patron in acte, si gata.
  Suntem totusi in Romania.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.