Simona Halep, duel cu Bianca Andreescu!

Simona Halep s-a calificat joi seara în semifinalele turneului pe iarbă de la Bad Homburg (Germania), după ce a trecut, categoric, de americanca Amanda Anisimova (25 WTA), scor 6-2, 6-1.

Halep a avut nevoie doar 55 de minute pentru a se impune clar în fața americancei, preluând conducerea cu 2-1 în întâlnirile directe.

Românca a servit 10 ași și a fost net superioară la toate capitolele. Americana a avut și mici probleme medicale, însă Halep nu s-a arătat afectată de pauza medicală cerută de Anisimova, cedând în total doar 3 game-uri.

În semifinale, Simona va da piept (pentru a doua oară) cu jucătoarea canadiană Bianca Andreescu.

Andreescu (64 WTA) a învins-o tot joi pe rusoaica Daria Kasatkina (13 WTA) cu 6-4, 6-1 la turneul din Germania și s-a calificat în semifinale.

Andreescu a arătat un nivel destul de ridicat la Berlin, săptămâna trecută, dar s-a împiedicat de Pliskova, care s-a dovedit mai bună. Ea a servit pentru meci în acel meci.

Acum, la această competiție, Bianca s-a calificat în semifinale.

Simona și Bianca s-au mai întâlnit  la Turneul Campioanelor din 2019, meciul fiind câștigat de româncă, la mare luptă, scor 3-6, 7-6 (6), 6-3

Bad Homburg Open este competiție de categorie WTA 250, pregătitoare pentru Wimbledon.

Semifinalele Bad Homburg Open

Bianca Andreescu versus Simona Halep

Alize Cornet  versus Caroline Garcia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

4 Comentarii

 1. fara tenis
  fetili alea 2 ajungeau sa se joace cu „te.ul”
  -ala manuit de femeile de servici pe cand nu se inventase mop.ul.
  (slava machidonia!)

 2. Na-ti problema: acuma cu care din ele sa tzii?!
  Sa castige cea mai buna.

 3. ca nu se vor indarji mai mult decat trebuie si sa speram ca nu se accidenteaza doar pt ca sunt romance si romanii o vor face praf pe cea invinsa…mai este viata si dupa acest meci…la fel si intre frantuzoaice…

 4. Din moment ce Haplea este „net superioara la toate capitolele” nu-i duceti grija,scoate 10 asi din maneca si le bate mar pe toate concurentele cu racheta, la propriu. Oare de ce computerul „sare in sus”cand face unele traduceri,este programul profesional de traducere de vina sau limba romana din gura unora?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.