Halep, învinsă la revenirea în circuitul profesionist

Simona Halep a reintrat pe teren, după o pauză de peste un an şi jumătate, având-o ca adversară pe Paula Badosa, în primul tur la WTA Miami.

Halep a câştigat primul set cu scorul de 6-1, după 38 de minute de joc.Simona a cedat al doilea set cu 4-6 şi al treilea set cu 3-6.

Înaintea meciului, Halep a postat pe Instagram un citat al lui Steve Jobs – „Să ai curajul să îți urmezi inima și intuiția! Ei știu deja ce vrei să devii. Orice altceva e lipsit de importanță”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

18 Comentarii

 1. Nu mai avea „meciuri in picioare” ? Sa ia suplimente alimentare necontaminate !

 2. Ce înseamnă nația de sclavi. Se mănâncă între ei. Nu o meritam

 3. Ba nu, mai e ceva care mai are o oarecare importanta, din fericire : limba romana ! Si inima si intuitia sint de genul feminin, deci nu „Ei stiu …” ci „Ele stiu …”.

 4. Se cunoaste lipsa „dropsurilor” … Da’ apropo, Paula Barbarosa asta pe ce loc WTA se afla ? …

 5. Scorul spune ca Simona nu mai are conditia fizica de acum doi ani. Marele talent si l-a dovedit din nou.

 6. ”Halep, învinsă la revenirea în circuitul profesionist”.
  Are timp sa si castige. Dupa cum o sti, nu se va lasa descurajata.
  Aceasta a fost doar incalzirea.
  Succes, Simona!

 7. Nu e permanent, e de o zi și va reveni in forță! Mai are de muncă până își revine la forma consacrată. Succes Simona!
  P.s vă întreb pe voi cei care contestați:
  – Ați avut succes la prima acțiune în ce ați făcut după o perioadă de așteptare? Nu cred!

 8. E greu să mai facă lucruri notabile în tenis, mai ales în privința GS. Are o vârstă și necesitatea unui timp pentru a reveni nu o vor ierta. Șansa este că în wta există o mare inconstanță în evoluția jucătoarelor, cu excepția polonezei, față de circuitul atp. Până la urmă, dincolo de acestea să îi pupe mâna lui Țiriac, a salvat-o de încă 2 ani și jumătate de suspendare. Ce înseamnă să ai bani și putere (mă refer la Țiriac)… din secunda doi Simona trebuia să facă recurs, să își ia avocați. A durat un an până a început să miște ceva… și s-a rezolvat cu proba recoltată la București… care a fost contestată. Acum, dacă ar fi pe bune nevinovăția ei, ar trebui să câștige prin proces despăgubiri de milioane de dolari de la firma producătoare a medicamentului și de la ITIA. Dar nu cred că se va întâmpla asta, Simo pune batista pe țambal, știind că a câștigat prin intervenția lui Țiriac. A dovedit că are sânge de român și că găsește modalități de a ocoli legea. Este părerea mea personală.

 9. poate ne mai lasa si pe noi in pace, ca a strans destul banet.
  fare well!

 10. Ciuruc a lăsat urme!…Se vede că apa vie Dorna nu-și mai face bine!…încearcă apă de mare ajutor!…

 11. Niste…de pe margine toti se dau mari, dar daca i-ai pune sa alege pana la coltul blocului, si-ar da duhul, numai gura-i de ei. A fost un test la trecut. Serviciul e o problema. Nu am crezut ca va juca pe suprafata dura. „antrenamentul” pregatirea pt Olimpiada o va face pe zgura. Sa speram ca nu a pierdut pt ca s-a relaxat dupa un 6-1, atunci are de lucrat si cu PSi-ul. Poate a fost o strategie, sa nu se intalneasca in turul doi cu Sabalenka. Aceasta are probleme, nici sa o invingi cand e ranita nici sa fii invinsa daca isi descarca durerea.

 12. Dupa o absenta asa de lunga a jucat surprinzator de bine. Sunt convins ca va juca din ce in ce mai bine si va reveni cel putin in primele 20 pana la sfarsitul anului. Succes Simona!

 13. In tenis apar jucatoare tot in forta si tinere. Deja Simo are niste ani. Cred ca a deveni o antrenoare la copii si tineri este msi util. Va mai juca 1-2 de moft dar de castigat mari meciuri nici vorba. Multi isi pierd judecata inteleapta. Cei care o sfatuiesc sa joace, tot stafful ei vor sa castige bani de salarii mari, dar nu o pt face sa mai castige.

 14. Paula Badosa vine după o perioadă de luni de zile în care a avut probleme medicale și a luat pauze de la tenis. Simona a prins-o într-un moment foarte dificil, altfel a noastră ieșea șifonată bine. Vom vedea ce va fi pe viitor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.