Halep, mesaj în social media. Mulţumesc mult, Paris!

Simona Halep transmite un mesaj de la Paris în social media: Pregătită să revin unde totul a început. Mulţumesc mult, Paris!

Simona Halepnu uită că s-a impus în turneul de junioare de la Roland Garros, în 2008.

„Pregătită să revin unde totul a început. Roland Garros juniori 2008. Mulţumesc mult, Paris”, a scris Halep pe Instagram.

Suspendată pentru o perioadă de patru ani, după  încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP), Simona Halep face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

6 Comentarii

 1. Muratoglu în turcă; fiul lui Murat.
  Dar Murat a fost un general de-al lui Bonaparte. Ca să amintesc doar de un Murat ce nu-i turc.
  Așadar treaba cu de la Greția cade, cum cade și treaba cu de la Stambul.

 2. La multi ani, fato! Esti cea mai mare romanca a momentului.

 3. @cel mai tare lingau
  Buey, iti plac hotzii, asta-i modelul tau de viata. Asta s-a dopat la greu cu scopul de-a trisa si fura pe alte jucatoare.
  Scarba!

 4. Magurene, cand veti livra si voi tarii sportivi de talia lui Hagi si a Simonei care ii fac cinste atunci sa comentati. In afara de militieni si securisti analfabeti nu produceti nimic altceva. Ati umplut tara cu ei in acesti 34 de ani.

 5. Simona Halepnu uită că s-a impus în turneul de junioare de la Roland Garros, în 2008.

  „Pregătită să revin unde totul a început. Roland Garros juniori 2008. Mulţumesc mult, Paris”, a scris Halep pe Instagram.

  Uită sau nu uită ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.