(VIDEO) Halep, prima apariție după suspendare

„Sunt şocată, aş putea să spun. Ce se întâmplă e o mare nedreptate“, a declarat Simona Halep miercuri după anunțul legat de suspendarea sa. Sportiva, citată de știri pe surse, a anunțat că va contesta decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv și este convinsă că își va demonstra nevinovăția.

“Sunt şocată, aş putea să spun. Ce se întâmplă e o mare nedreptate. Nu am luat nicodată dopaj şi nu m-am dopat absolut niciodată. Toate acestea o să iasă la iveală într-o zi. O să las experţii să discute absolut orice, pentru că ei ştiu mai bine ceea ce s-a întâmplat. Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată şi sunt curată. Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere”, a spus Halep.

Ea a menţionat că este foarte dezamăgită şi şocată de faptul că “se poate judeca un sportiv doar pe presupunere, nimic concret”. “Toate analizele mele de sânge au fost negative şi nu s-a găsit absolut niciodată substanţe interzie. La urină, doar pe data de 29, când a ieşit o cantitate infimă de Roxadustat şi aceasta a fost totul. Acum, trebuie să ajung la TAS, o să apel la această decizie fără sens, din punctul meu de vedere. Sper că într-o zi o să iasă adevărul la iveală. Voi lupta până la capăt ca să arăt acest lucru”, a adăugat sportiva.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

4 Comentarii

 1. Halep ar fi renuntat si ar fi devenit cetatean american nici nu ajungea sa fie judecata/pedepsita pt pariul pierdut de unii la US open. Trebuie sa fii un visator sa crezi ca Serena a facut performanta fara ajutoare mai ales cand are o constitutie solida…Din nefericire crestinismul se bazeaza pe martiri, nu exista Judecata lui Dumnezeu ci doar se spera in aprecierea sacrificiului, adica Dumnezeu a dat liber sa fie ucisi sufleteste oamenii in speranta ca asa vor ajunge in Rai alaturi de ucigasii lor spirituali uneori si fizici, pe care si dupa 2000 de ani ii proslavim precum Traian. Fiind singurul popor care-si idolatrizeaza cuceritor care i-a dus in sclavie si la moarte.

 2. D-apai „daca” nu scriai
  destept tu te numeai
  Acu’ te-ai descoperit
  Ca esti „cult desavarsit”
  Nu stiu ce ai tu Cel Slavit
  Esti totusi…depasit !
  Cum problema n-o cunosti
  Nu te numara la prosti
  Fi destept si te educa
  Nu te numara cu Suca

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.