Halep, trecută cu vederea pentru Wimbledon

Organizatorii turneului de tenis de Grand Slam de la Wimbledon au acordat wild card-uri pentru patru jucătoare câştigătoare de Grand Slam, Naomi Osaka, Angelique Kerber, Emma Răducanu şi Caroline Wozniacki, dar jucătoarea română Simona Halep, campioana din 2019, nu se regăseşte printre ele, informează AFP.

Aceste invitaţii, pentru tabloul principal al turneului pe iarbă de la Wimbledon (1-14 iulie) sunt acordate de All England Club jucătorilor şi jucătoarelor care nu au clasament suficient de bun pentru a se califica direct.

Osaka, 26 ani, câştigătoare a patru titluri de Grand Slam, revine pe iarba de la Wimbledon pentru prima după o pauză de cinci ani. Japoneza, 113 WTA, a arătat o formă bună la Roland Garros, unde a fost aproape s-o elimine pe poloneza Iga Swiatek.

Wozniacki, 33 ani, campioană la Australian Open 2018, fost lider mondial, ocupă în prezent locul 114 în ierarhia WTA.

Kerber, campioană la Wimbledon 2018, şi fostă nr. 1 WTA, este în prezent 224 mondial, după ce anul trecut în februarie a dat naştere unui copil.

Emma Răducanu, 21 ani, 165 WTA, campioană la US Open 2021, revine la un turneu de Grand Slam după operaţia de la gleznă suferită în 2023, care a scos-o din circuit.

Simona Halep, campioană la Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019, este nr. 1.130 în ierrahia WTA, şi se număra printre aspirantele la aceste invitaţii.

Pe lângă aceste jucătoare, au mai primit wild-card-uri britanicele Francesca Jones, Heather Watson şi Yuriko Miyazaki.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Ei, nu-i deranj ca mandra chiar nu-si doreste sa mai joace. Juna e, de nimeni nu depande, bizenesu-i bizenes, ce mai trebuie tenis. Aprpoos, daca aveti ocazia sa urcati in Poiana Bv., priviti la hotelul pe care l-a ridicat si uimiti-va de kitschul si neamul prost care domnesc. Nu-l puteti rata, ca se cheama chiar asa: Hotel SH!! Total inspirat, de altfel…

  2. Colonialistii englezii sunt perfizi și șarlatani ! Nu înțeleg că le-a trecut vremea ! Sunt pudelli SUA conduse de pemparsi lui
    Rabinette !

  3. Să mai facă un booster sigur și eficient.
    Poate își revine și va juca pe tabloul principal direct. bleah!

  4. Las’,Simonica,draga.Eu in locul tau,m-as pune pe matrimoniale.Din nou.Da.Ca vorba aia: vand rochie de mireasa.Prima oara,purtata din lacomie.A doua oara … oi vedea de ce o voi mai purta.Tot e bine.Daca era Bouchard in locul tau,haoleu,ce-ar mai fi duduit brazzer.com !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.