Hamas şi-a schimbat cererile în negocieri

Gruparea militantă palestiniană Hamas „a mutat stâlpul porţii” şi şi-a schimbat cererile în negocierile cu Israelul pentru eliberarea ostaticilor, mediate de Egipt şi Qatar, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Matthew Miller, informează Reuters.

Vorbind la un briefing de presă zilnic, Matthew Miller a spus că Statele Unite vor continua să insiste pentru un acord care să prevadă eliberarea ostaticilor luaţi pe 7 octombrie şi o pauză în luptele din Fâşia Gaza.

Separat, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat a mai informat că Statele Unite analizează raportul primit de la fostul ministru francez de externe Catherine Colonna despre agenţia de asistenţă a ONU pentru palestinieni, UNRWA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

11 Comentarii

 1. Ce poti pretinde din partea unor criminali? Ei negociaza cu vietile unor prapaditi luati ostatici, cine stie cati or mai fi tamas in viata.
  Cu astia nu ai ce sa negociezi. Ce poti negocia cu niste criminali care au rapit inclusiv bebelusi?……[Rumburak]

 2. “Hamas „a mutat stâlpul porţii” și “ Statele Unite analizează raportul primit de la fostul ministru francez de externe Catherine Colonna despre agenţia de asistenţă a ONU pentru palestinieni, UNRWA.” Ce limpede și clară e informația.

 3. Dupa cum cere Moskova,Hamas muta portile negocierilor,doar,doar mai apuca ziua de maine
  Nu stim cui face servicii axa Hamas-Moskova, Israelului sau Iranului,in orice caz nu Rusiei, care doar plateste

 4. Drama ostaticilor este mare, dar, distrugerile din Gaza (pierderi de vieți, foamete, embargou în aprovizionare) sunt enorme iar americanii n-au ochi decât pentru Israel.

 5. Cum adica eliberarea ostaticilor si o pauză în luptele din Fâşia Gaza? Adica facem o pauza, eliberati ostaticii si pe urma continuam bombardamentul si luptele ??? Adica ce fel de negociere este asta?

 6. Tu ala , ce te autointitulezi „Cu criminalii…”- Sionistii au ucis 34 000 Palestinieni, majoritatea copii si femei. E o mare crima contra Umanitatii. Evrei cinstiti din Lume iau atitudine. Tu insa esti Evreu fals, un omolog „SS” de secol XXI.

 7. Prostia ingroapă Rusia, sai dovadă de prostie… de nu știu cum reușești să supraviețuiești. Ai comentariu total deplasate, fără logică. Mai bine pune mâna pe carte și găsește-ti un rost în viață.

 8. @Prostia Zisei tu uitandu-te in oglinda. Ba trol putinist,argumenteaza cand vrei sa spui ceva.

 9. Dacă teroriștii omorau 1800 de români, făceam doliu trei zile, le mâncam coliva de 40 de zile, pe urmă pupat piața endependenței și ne făceam ambasade. Ei, uite că alții sunt altfel!

 10. Dacă teroriștii omorau 1800 de români, făceam doliu trei zile, le mâncam coliva de 40 de zile, pe urmă pupat piața endependenței și ne făceam ambasade. Ei, uite că alții sunt altfel!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.