Haos in transportul aerian provocat de greva de la Lufthansa

Piloţii companiei aeriene germane Lufthansa au iniţiat marţi o nouă grevă, a patra de la sfârşitul lunii august până în prezent.

În total, 25 de curse aeriene din totalul de 57 au fost anulate la Frankfurt. Aproximativ 20.000 de pasageri sunt afectaţi de această mişcare de protest.

Cursele sunt operate cu avioane de tip Airbus A380, Boeing B747, Airbus A330 şi Airbus A340, relatează AFP.

Greva a început la ora 6.00 GMT (9.00, ora României) şi va dura până la ora 21.00 (24.00, ora României).

„Situaţia la Frankfurt este foarte calmă, pare a fi o zi normală”, a comunicat Lufthansa, exprimând speranţa că cele 32 de curse aeriene rămase se vor derula normal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.