Hideg, la DNA: O să vedeți în curând alte denunțuri

Omul de afaceri  Cătălin Hideg, cel care i-a denuntat pe foştii generali SRI Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă, a declarat, la ieşirea de la DNA. că foarte mulți oameni au apelat la serviciile grupării Coldea, fiind aşteptate şi alte denunțuri.

Am știut cine sunt pentru că ei sunt de notorietate în România. Foarte mulți oameni au apelat la servicii lor, după cum o să și vedeți în curând, cred că și alte multe denunțuri. Toată lumea spunea că acest grup este singurul în stare să-ți rezolve probleme din justiție. Acești oameni sunt singurii care îți pot optimiza problemele pe care tu le ai și sunt și cei care au o relație directă cu doamna Kovesi, pentru că noi aici ne-am concentrat numai pe acest grup. Dar din acest grup eu vă spun că face parte și doamna Kovesi, cum a făcut și când era înainte în această clădire.

Nu m-am dus eu de bunăvoie. Pur și simplu am fost luat cumva mai mult de mână, să merg să vorbesc cu ei, să-mi spună dacă sunt în stare sau nu să-mi rezolve problema.

Nu au rezolvat nimic, dimpotrivă! Din moment ce nu puteam să plec de șase luni, din momentul în care semnasem primul contract cu ei. Eu nu am putut pleca, n-am putut să îmi deblochez afacerile din Emirate, conturile bancare și n-am putut să le efectuez plățile. Dar sunt pregătit de o confruntare cu ei. În acest moment ancheta este în derulare. Nu pot să vă dau detalii.(…)

VIDEO

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

 1. Cand apare lista marilor delapidari a familiei securoide-ceausista Geoana si a familiei nevestei lui? Puteti sa faceti lista rusinii cu o multime de podacastisti ”celebrii” care l-au avut invitat pe Geoana si apoi sa nu-i mai frecventati. Prezenta lui Geoana la podcasturi ne ajuta sa cernem diavolii de romanii adevarati. Se pare ca serviciile platesc bani foarte buni podcastistilor. Nu va mai lasati manipulati si prostiti de falsi intelectuali! Aveti incredere in propria voastra judecata si mai deschideti si cate o carte….

 2. S-a declansat balamucul intre infractori,ca ii cheama Hidec,Coldea Dumbrava,e tot aia,napasta e pe capul romanului.Se fura din toate partile si din toate directiile Romania.Nu se stie care e mai infractor dintre infractori,cel ce fura sau ala care judeca, e ceata totala.Vorba cronicarilor,epoca Tepes, ne tragem din hotii si pungasii Romei,e in sange meteahna la noi.Si pe vremea lui ceasca era la fel.De la fiece loc de munca nu se pleca cu mana goala.Se plange ca i-a dat multa parnaie.Hotul tot hot este.Ii tin tvurilein brate sa faca rating, gargara,abureala si fumuri la poporfur,at si saracit de aceste hoituri nesatule.Li s-au creat conditii in puscarii pe banii prostimii.Sa tot furi. Lumea cinstita nu are nicio sansa, drumul codrului si al pribegiei ca pe vremea haiduciei,O masa mica de lume care crede cu naivitate ,de 30 de ani,ca lucrurile se vor schimba. Nicio sansa!.Umilita si furata in aceeasi masura.8 milioane,au priceput ca n-au nicio sansa intr-o tara cangrenata de partide ticaloase si au sters-o Ce se poate face? Ce-am facut in 89 nu se poate, vine mafia din afara cu armate sa-si apere spaga si furaciunea cu care au pus stapanire pe tara.Sa schimbi din temelii licheaua politica cu institutiile ei,imposibil,au radacini,e gasca bine organizata la hotii, minciuna si furaciuni.Se inghesuie ca disperatii la ciolan, lighioane care mai de care, personaje care in viata de zi cu zi nu au nicio cautare,primarii,regii,parlament de ce? La taiat frunze la caini si frecat menta, sa prospere prin necinste si nemunca. Papagalul,minciuna, la loc de cinste. Ce avem dupa 30 de ani? Analfabetism,criminalitate, prostitutie, droguri,etc.,etc.Am ajuns la fel ca intre razboaie cand hotia si furtisagul au adus hoarda de legionari la carma statului. Acum, la fel,intra frica in ei ca pierd ciolanul, ca vor veni unii tot la fel ca aia de dedemult sa le strice smenurile si hotiile.

 3. De cate ori este cate un asa mega/scandal, romanii se agata de oportunitatea de a fi un ”T ZERO”. Sa curatim institutiile de mega mafie, in speranta ca banii publici pot fi folositi eficient pentru dezvoltare macar de acum incolo. Ce avutii am pierdut le putem pune CRUCE. Mi-e teama ca si acum vom ramane doar cu scandalul.

 4. Hideg pare a fi tot un securist acoperit care actioneaza la ordinul unor superiori care i-au promis ca-l scapa de puscarie. Romanii nu se mira deloc ca Coldea a profitat de functia sa pentru a colabora in avantaj personal cu interlopii. Trebuia ca cei in masura sa-si fi dat seama cand Petrov l-a ‘cantarit’ cate parale face. Petrov a tinut pe langa el doar astfel de valori, inclusiv ‘intelectuale’.

 5. CE Troulla MEA ai Făcut TU, BAaa în 1989?
  Cu ASTA de-ai DETONAT singur, cu TOATE Adevărurile BANALE pe care le-ai adunat la un LOC, să pari CREDIBIL!
  Iar Bomboana pe Coliva PROSTIEI și Răutății tale AntiRomânești este NAROZIA Otrăvită cu Tîlharii ROMEI … BAaa TâmpituLE, chiar AȘA să fi fost, și dîn Australia s-a făcut o Țară cuPUȚCĂRUIAȚI …
  Dar, OriCUM HOȚI și Zmeckeria PENIBILE Românești sunt CAUZATE de Permanentele Invazii de 200 de Ani.
  ȘI Mai ales de 34 de ani ȘI Nouă Luni de Demolarea TOTALĂ a ROMÂNIEI de către AiaCare îți DAU ȚIE sa SUGI Vome AntiRomânețti pe care să le deversezi AICI …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.