Hidroelectrica cere clienților să plătească mai mult

Hidroelectrica, cel mai ieftin furnizor de enegie electrică din România, a actualizat oferta sa pentru clienții casnici ale căror contracte expiră. Astfel, prețul energiei electrice active fără tarife și taxe, pentru o perioadă contractuală de 12 luni, este de 0,284 lei/kWh, mai mare decât prețul din 2023, de 2,514 lei/kWh, conform noii oferte a companiei pentru clienții casnici, valabilă însă doar pentru perioada 1 ianuarie 2024 – 31 martie 2024.

Ȋn situația ȋn care clientul își exprimă acordul, contractul de furnizare va fi prelungit cu 12 luni, perioadă ȋn care se vor aplica noile tarife aferente energiei active. Ȋn situația ȋn care este exprimat dezacordul, contractul de furnizare va expira.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Cosmin Pam Matei 4548 Articole
Author

8 Comentarii

 1. ” 0,284 lei/kWh, mai mare decât prețul din 2023, de 2,514 lei/kWh”
  Interesant ! 🙂 🙂

 2. se varuiesc vilele pe la Monaco?
  Aloo, in lume energia se mai da si gratis iar voi o scumpiti.
  Distrugeti cu buna stiinta si bruma de industrie ramasa!

 3. In 2022 cand am trecut la ei mi-au garantat 12 luni un pret de 0,23 lei pe kwh. Dupa 2 luni s-au sucit si au trecut pe sest la 0,25 lei per kwh. Chichita cu care au atras multi consumatori au fost astia 0,23 sau 0,25 lei pe kwh, anuntati cu surle si trambite de a crezut romanul ca s-au intors preturile de pe vremea Impuscatului. In realitate cu toate adaosurile gen accize (la curent care nu e lux, e necesitate de baza!), TVA, tarif de injectare in retea( retea facuta de Ceau), tarif de extragere din retea (de zici ca acest curent electric e ca un peste in bazin si alearga aia cu mincioagele sa-l prinda ca sa ti-l dea) cerfeteocate verzi, galbene si albastre, etc., pretul tot la 68 de bani si 80 de bani ajunge ca pret final. Poate fi si mai mare daca se consuma mai mult curent, adica pe dos fata de legea pietei a cererii si ofertei.

 4. stimati votanti, vedeti de ce nu sa da drumul la Casa Verde? Sa scape mafia 100 000 de romanasi?

 5. Cosmine, te provoc sa citesti ce ai scris si sa ne spui cat e pretul la energie.

 6. Aiuritor articol, incepand chiar cu titlul, asa cum bine au remarcat in 2 comentarii. Mai mult, este o oferta de pret care poate fi acceptata, sau respinsa.

 7. Hidroelectrica daca este seceta si fara apa multa in lacurile de acumulare nu are cum sa ofere energie ieftina.

 8. MERGETI REPEDE LA ENEL,EON SI ALTII POATE VA CONVINE MAI MULT PRETUL.eXISTA CONCURENTA PE PIATA CURENTULUIN ELECTRIC.VA ORIENTATI LA CEA MAI BUNA OFERTA.puneti-va si fotovoltaice.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.