Hodor a mai prins un mandat la CNSAS

Astăzi începe un nou mandat pentru cei zece membri ai Colegiului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

Marți, plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat numirea următorilor:  Sorin Mărgărit (propus de Preşedinţie), Constantin Buchet (propus de premier, a primit un nou mandat), Andreea Oana Grigorescu (propusă de grupurile parlamentare ale PSD), Florin Homorean (grupurile PSD), Cătălin Boris Precul (grupurile PSD, a primit încă un mandat), Mădălin Hodor (propus de grupurile PNL), Germina Nagâţ (propusă de USR, primeşte încă un mandat), Adrian Petcu (propus de grupurile AUR), Ladislau Antoniu Csendes (propus de grupurile UDMR, primeşte încă un mandat).

Legat de acest subiect, site-ul criticii.ro scrie:

Mădălin Hodor nu a apărat degeaba PNL! A venit răsplata! „Brătienii” l-au făcut șef la CNSAS pe controversatul istoric recrutat de SRI care a apărat furibund plagiatele lui Bode și Ciucă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Dar pe veteranul care a înființat aceasta instituție si alungat de pnl din instituție din cauza protecției impuse pentru lingăii securiști PNL+psd, de ce nu l-au acceptat?

  2. Mysebi 16 :18

    Unde ” se cauta prosti si likele ” ?? In cnass ori in afara lui ?? Se pare ca Tara inca are bani ptr. pierde-vara astia ! Arhiva este Una iar rascolitul prin „literatura specifica ” in scop de scandal si compromitere mediatica tine de patologia securistica !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.