Horaţiu Moldovan se întoarce în Ministerul Sănătății

Medicul Horaţiu-Remus Moldovan a fost numit vineri în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Decizia a fost semnată de premierul Marcel Ciolacu şi publicată în Monitorul Oficial.

”La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Horaţiu-Remus Moldovan se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii”, se arată în decizie.

Medicul Horaţiu-Remus Moldovan a mai ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății când portofoliul era ocupat de Victor Costache și de Nelu Tătaru, iar ulterior a fost consilier onorific al premierului Florin Cîțu.

Nenorocirea de la Ministerul Sănătății

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

 1. Vor astia ai Ciolacului sa o puna din nou cu circul Covid. Aduc inapoi trupa lui Mandolina. Arafat este ca intotdeauna, mai lipseste Vela. Are pe cine lua in primire Sosoaca.

 2. Asta, ce coada grosolană are agatata la cur de e numit politic? De obicei, nhmitii politic sunt cei cu grave probleme in activitatea de baza, infractorii in curs de dovedire sau dovediti pron Hot. Judecatoreasca definitiva, sau, activisti publicitate mincinoasa exemplu covidache.

 3. Infractor la infractor si criminal la criminal trage. Se pune de o vaccinare obligatorie n’asa? Arahate stai pe aproape si mai cumpara niste izolete. Stii tu de unde d-alea bune de aruncat pe fereastra cu bani de la buget.

 4. Am recitit vechiul articol al lui CN.Se pare ca se va relua tentativa de drenare a banilor de la Casa la clinicile private. Ca tot avem cele mai reduse sume alocate de la buget catre Sanatate . Perseverenti baietii …

 5. Eu il stiu pe Horatiu Moldovan drept un valoros portar la Rapid si la echipa nationala , ce sa caute la Min.Sanatatii dar , daca-i bun , de ce nu . Poza asta-i o greseala ,’esti tu in viitor’ !

 6. e un jeg transplantzionist,
  Dr. Horatiu Moldovan – Primul transplant cardiac din 2022 la …
  en.life › 2022 › februarie › 21
  21 feb. 2022 · dr. Horațiu Moldovan. Primul pacient care a suferit un transplant cardiac în 2022 la Spitalul Floreasca se simte bine şi, în curând, va pleca …

  -donatoru nu se simte bine,
  insa!

 7. Acu’ o saptamana securoidul Turcescu mentiona numele unui alt infractor, Duta….vai de capu’ nostru!! Nu mai iesim la lumina cu atatia nemernici, falsi jurnalisti sau falsi medici!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.