Hotelul Parc din staţiunea Mamaia a luat foc

Un incendiu a izbucnit marţi, la hotelul Parc din staţiunea Mamaia, oamenii autoevacuându-se din clădire, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”.

Conform sursei menţionate, la faţa locului au fost trimise cinci autospeciale de stingere incendii, două autoscări, o autospecială pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi alte două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

„Ard gunoaie şi diverse materiale aflate lângă piscina hotelului”, au mai spus reprezentanţii ISU.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. Corect! Dacă nu are clienți, devine depozit de gunoi!altceva, cică, de fapt au arătat la tv, o mașina de pompieri care a trecut pe la bariera fara sa oprească, pe fundal era mult fum negru, prin fara trenului accelerat în mers, nicio paguba la părțile implicate. Eu întreb doar, în cazul unui focar sau explozii la care e obligata pompierii să ajungă nu contează cum, e urgenta grava:
  – De ce sa nu oprească trenul câteva minute sa poată ajunge pompierii pentru a salva vieți?
  Dacă e salvare vieți prin stingeri incendii:
  – De ce nu au prioritate în orice situație ca în tarile civilizate?
  – De ce sa ii suspende permisul sau dreptul de a conduce șoferului daca avea sirenele și beculetele aprinse pe urgenta grava? E cea mai crasă mizerie la adresa pompierilor! Se vrea distrugerea și a acestei entități?

 2. I s-a dat foc. Un hotel gol de asemenea marime nu are cum sa ia foc din senin. Exista(?) detectoare de fum care dau alarma in timp util pentru a preveni orice incendiu. Daca insa nu exista cel putindetectoarele de fum, atunci adio asigurare! Chiar in ideea arderii de gunoaie in vecinatatea hotelului, niste detectoare de fum ar fi declansat o alarma de incendiu si ar fi prevenit izbucnirea incendiului.

 3. Acolo au stat sute de ukrainieni!…cand i-au dat afară ăștia ai dat foc gunoaielor făcute chiar de ei…
  Apropo, e o mizerie în mamaia și în mamaia nord de zici că ești in india…
  Aveți grijă mare,ocoliți mamaia anul ăsta!…pericol de boli,mizerie,plosnițe,…

 4. Tinand cont de pozitia sa si de mafia imobiliara CT,oare nu e mai corect „i s-a dat foc” ?

 5. @…parere: unde ai mai vazut tren oprind sa treaca masini, chiar daca sunt de la pompieri? Esti beat, sau ce..?

 6. DACĂ-I DREPT CĂ ACOLO AU „EVALUAT UKRAINI ȘI UCRAINE” – NATO SĂ PLĂTEASCĂ-GEOANĂ SĂ PLĂTEASCĂ ASIGURAREA !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.