Hoții și proștii se dau cu capul de pereți

Cam de multă vreme, circulă informația că Guvernul României are buzunarele sparte. Toacă, împrumută, toacă tot ce adună, împrumută iar și se ferește să spună că n-are bani. E ca și cum ar ieși la rampă să-și declare eșecul: Suntem în rahat!

Declarațiile realiste ale noului ministru de Finanțe, Marcel Boloș, (observați că nu am folosit atributul de liberal în materie de apartenență politică) au produs o explozie. Doi dintre cei mai săraci cu duhul din partidul Brătienilor, Rareș Bogdan și Pavel Popescu, s-au lansat în operațiunea de jupuire politică a ministrului. Nici despre paznicul de la primărie nu se cade să vorbești așa. Liberalii au trecut la amenințări cu „dat cu capul de pereți” pentru simplul fapt că ministrul a început să vorbească explicit despre situația financiară a țării și despre pericolele din ce în ce mai mari.

P.Popescu: Marcel Boloș va fi dat cu capul de pereți

După dezastrul lăsat de Cristian Ghinea, Marcel Boloș, cît a funcționat ca ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene a încercat să repună în funcțiune mecanismele de absorbție a fondurilor de coeziune, lăsate de izbeliște. Presupun că la Finanțe va fi încercat același lucru. Și a început cu adevărul.

Și ce-a ieșit?

Cel care a deschis seria de atacuri îndreptate direct spre ministrul de Finanțe a fost deputatul de categoria „muscă”, unul Pavel Popescu.

Am sacrificat oameni de la noi de dragul PSD, nu l-am văzut pe Boloş să meargă să îl ia de gât pe şeful ANAF. Toate aceste facilităţi nu sunt corecte pentru această ţară, din punct de vedere politic dacă am renunţa la ele ne-ar arunca şi mai tare în aer, Ciolacu ne-a lăsat în aer cu această declarație în timp ce stăm aici ar trebui să luăm nişte decizii în PNL. Să ne luăm angajamentul că PNL nu va vota aceste măsuri. Boloş trebuie să înţeleagă că va fi dat cu capul de pereţi dacă mai vorbeşte despre subiecte care nu au fost discutate în partid” (Pavel Popescu, conform unei stenograme difuzată de presă).

Ce să înțelegem dintr-o asemenea formulare de golan politic? Că ministrul Finanțelor ar fi trebuit să ascundă situația dramatică a visteriei? Că ar fi trebuit să o declare roză si să se avînte în alte împrumuturi uriașe? Așa gîndește Pavel Popescu sau este vorba de o practică a liberalilor?

-Să ne prezentăm numai succesele și să profităm cît mai suntem la putere, să ne facem întîi plinul și pe urmă să ne pregătim de alegeri!

Mă tem că la fel au gîndit și premierii liberali precedenți și la fel gîndesc și PSD-iștii de acum! Ați reținut o evaluare critică a situației făcută de fostul ministru Adrian Cîciu? Ci-ciu! Merită antologate și exprimările lui Rareș Bogdan. Ele ne arată ce personaj funest ascunde fostul lătrău de la Realitatea TV și ce trompetă dogită și rudimentară este acum la PNL.

”De ce plăteşte PNL greşelile PSD? Nu v-aţi săturat? Să tacă decât să vorbească prostii şi să dea el explicaţii pentru greşelile şi prostiile lui Câciu. Şi să termine cu scoaterea facilităţilor. Că nu voi susţine nici eu, şi nici 90% din BEx -ul ăsta afectarea companiilor private. Vrem să omorâm agricultorii, constructorii? Sunt linii la care nu trebuie să cedăm. Să o rezolve Ciolacu. Nu mă interesează. Până acum Ciucă a ţinut în mână problema. Acum să o rezolve Ciolacu. Ciucă al nostru a ţinut economia. Nu mai cedăm! Dacă cedăm o să avem o problemă cu electoratul. Să rezolve problema economiei, nu e problema mea azi. Nu pot să intru în criză că vrea Ciolacu”. 

Pentru această liotă de impostori nu există decît înteresul personal și de ceată. ”Omoară mersul partidului în alegeri”, cum zicea Gheorghe Flutur. Poporul și țara rămîn pe altădată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 47

40 de Comentarii

 1. Vorbim de extremiști!…Uite ăștia sunt extremiștii români, ăsta e partidul care ar trebui interzis în românia,…
  Și-au dat arama pe față, nu-i interesează decât votul,…atât…ciolanul, sinecurile, relațile cu lumea interlopă…cât despre popor să-l ia dracul…ce treabă avem noi cu pulimea zicea Travestitul !…

 2. PNL = un Partid de ne-votat

  Daca DNA ar face o Mega-Ancheta in aceasta grupare mafiotica – PNL – atunci in Romania ar reveni SANATATEA SOCIALA .

  • Care PNL??? Toti fraierii merg pe fenta repetand penele,penele,penele cand de fapt doar sigla vanduta de Antonescu securistilor din PDL a mai ramas. De cand este Boc liberal cand el i-a injurat permanent pe liberali inca de cand era pionier? Sau Johanis care in afara de pcr si uniunea lui nemteasca nu a recunoscut pe nimeni. Romanii s-au prins ca peneleul este de fapt adunatura securistilor ce au fost sclavii lui Petrov. Iar sa crezi ca Bolos este liberal este ca si cum ai crede ca Petrov este cardinal.

 3. Liberalii au involuat de la un partid rezonabil în anii 90 la o congregație de jivine politice hămesite astăzi, cu o voracitate deosebită în a distruge tot ce mai funcționează în colonia asta a noastră. A ținut generalul popotei regimentului, Nicolae Ciucă în mână economia, cum așa? Cu facilități pentru anumite profesii, cu pensii și indemnizații speciale, cu salarii grase de la stat pentru toate orătăniile strecurate de liberali în toate slujbuțele bugetare, cu împrumuturi colosale și cu achiziții de armament aiuritoare, când Învățământul și Sănătatea sunt la pământ. Au și ei un ministru bun, singurul, însă acela nu se asortează cu derbedeii partidului, ăia cu o macaroană fiartă în loc de coloana vertebrală, specialiști doar în vociferări tâmpe prin haznaua aia de Birou Politic al lor. Între care Rareș Bogdan este cel dintâi!

 4. Păi ce crezi unde vei ateriza, de stai și minți, cosmetizezi, ascunzi realități grave, de dragul unei imagini de campanie electorală ….spre a mai minți in continuare și a nu știi de fapt ce ai de făcut..și nu doar dacă ești incompetent,..

 5. Unde e trolacele libeheheral Mărgeluțe ? Hai, Mărgeluțe, Zii ceva !?

 6. Dacă nu e asistat social, capitalistu’ românez e în plop. Și plopu-n aer.
  Și cum dreaq să faci capitalism, cănd peste 40% dintre capitaliști sunt analfabeți funcțional? Că procentajul ăsta nu e dat doar de ulime și de bugetari.
  Da’ restu’ de 60% sunt intelectuali. E perfect așa. Las-o așa!

 7. ‘ Greșeala începătorului ‘, se va găsi cineva ‘să-l aducă pe calea cea bună’, el are misiunea de a acoperi ‘goliciunea vistieriei’ în față glodului, nu va mișca un pai fără acordul premierului/coaliției ghidonați de CE. Privind datele sale (ocupații) prezentate pe WIKIPEDIA îțî dai seama că singurele elemente definitorii sunt discursul și carisma, respectiv, politichia sprijinită de latura duhovnicească.

 8. Aici problema-i mai veche și trebui văzut ce a făcut „geniul finanțelor”,Catu cu împrumuturile făcute în perioada cât a fost ministru de finanțe.
  Eu dau vina totala pe Johanniss și idioțenia lui cu guvernul „meu”.Atunci dacă e guvernul tau tu raspunzi nenicule nu altcineva.
  De împrumutat ne-am împrumutat e clar asta nu se poate ascunde,poate că am făcut-o să ne punem bine cu cineva,că Jonanniss are asemenea apucături și-l duce mintea numai la așa ceva.
  E clar că după împrumut nu o ducem mai bine,ba o ducem mai rău.
  Am făcut investiții de care nu știm,au mers împrumuturile spre Ucraina ori spre refugiați?
  Acum suntem obligați să ne împrumutăm in continuare pentru cofinanțări și pentru a plăti dobânzi.

  • Bătrâne, mie mi-e teamă că România n-a văzut o lețcaie din împrumuturile alea (s-au spus așa ceva la vremea respectivă și aici pe forum).
   Poate am vrea să se facă public cum și pentru ce s-au alocat banii ăia.

 9. Ce indivizi suportă biata țară,Rareș,Popescu ,Flutur,Grindeanu Boc..cu penibil președinte!Ciolacu lamentabil in Germania.Români treziti-va

 10. nope. acesti paraziti santajati au fost alesi de stapanii lor exact pentru aceasta implozie controlata a Tarii si pentru disolutiei Natiei Romane. nu sunt decat slugile serviciilor corporatiilor blackrock si vanguard.
  **În ianuarie 2020, în ajunul blocajului covid devastator din punct de vedere economic și social, CEO-ul celui mai mare fond de investiții din lume, Larry Fink de la Blackrock, a emis o scrisoare colegilor din Wall Street și directorilor generali de corporații despre viitorul În scrisoarea sa din 2020, urmărită îndeaproape, Fink a declarat:
  „În viitorul apropiat – și mai devreme decât anticipează majoritatea – va avea loc o realocare semnificativă a capitalului… Riscul climatic este riscul investițiilor.” Mai mult, el a declarat: „Fiecare guvern, companie și acționar trebuie să se confrunte cu schimbările climatice”.
  „De-a lungul timpului”, a scris Fink, „companiile și guvernele care nu răspund părților interesate și abordează riscurile de sustenabilitate se vor confrunta cu un scepticism tot mai mare din partea piețelor și, la rândul lor, cu un cost mai mare al capitalului”. El a adăugat că, „Schimbările climatice au devenit un factor definitoriu în perspectivele pe termen lung ale companiilor… suntem pe punctul de a reprofila fundamentală a finanțelor”.
  Din acel moment, așa-numita investiție ESG, care penalizează companiile care emit CO2 precum ExxonMobil, a devenit la modă printre fondurile speculative și băncile de pe Wall Street și fondurile de investiții, inclusiv State Street și Vanguard. Aceasta este puterea Blackrock. De asemenea, Fink a reușit să obțină patru noi membri ai consiliului de administrație din ExxonMobil să se angajeze să pună capăt afacerii companiei cu petrol și gaze.
  https://www.globalresearch.ca/how-blackrock-larry-fink-created-global-energy-crisis/5799286

 11. Eu cred că România a fost dusă cu bună știință în această șituatie de datornic irecuperabil.Pe vremea lui Băsescu ne-am împrumutat vreo 17 miliarde euro și Boc a capitalizat băncile străine.Nimeni în lume nu a procedat așa ,au capitalizat dar băncile lor.Asa s-a întâmplat și acuma,ne-am imprumutat la comanda.Era unul de la PNL ministrul de finanțe care nu a stat mult,a fost dat jos tocmai tocmai pentru că și-a pus întrebări legate de împrumuturi.E clar ne-am împrumutat la comanda iar vinovătul e la Cotroceni și e președintele României nu are rost să căutați în altă parte.

 12. Adevarul este ca, vinovatii adevarati pentru dezastrul financiar in care se gaseste azi Romania, sunt doi: Ludovic Orban si Florin Citu!! In timpul mandatelor lor, au fost contractate imprumuturi imense, niciunul dintre ei nu ne-au spus unde s-au dus acesti bani. Guvernele care au urmat dupa ei, n-au facut altceva decat sa duca in spate aceasta imensa povara si sa incerce sa mentina pe linia de plutire o barca gaurita. Totusi, cineva trebuie sa raspunda pentru acest dezastru !!!

 13. din pacate toata lumea vede cine este vinovatul si nimeni nu vrea sa-l rastoarne din barca nici macar ciolacu , dehh , acum s-a vazut la ciolan ;
  un mesaj pentru rares bogdan -vuvuzeaua politica ruginita si hodorogita : ai crezut ca in politic vei fi buricul pamamntului si ti_ai dat arama pe fata : esti motul …atului, asa ca te-as scuipa dar mi-e rusine nu de tine ci de mine , nu meriti sa strice omul nici macar o flegma pe tine.

 14. Moromete, poți completa lista cu Tică, charlie… Si cu cel ce fură identități ca să posteze „la mișto”, prostii fără număr, fără număr…
  Știți toți.

 15. Sper ca incepeti sa intelegeti de ce comunistii care au lasat tara fara datorii ii luau pe liberali si taranisti si ii tarau prin puscarii. Aveti imaginea acestor partide ‘istorice’ ce au jefuit tara de-a lungul istoriei. Adevarul asta nu o sa vi-l spuna Institutul pentru studierea arhivelor comuniste, pt ca sunt alti jefuitori de resurse umane romanesti.

  • 01364 : comunistii au facut prapad si numai un dement dictator ceuasila a avut ambatz pe spinarea romanilor „sa achite datoria exerna”, pe sacrificiul nostru, in timp ce el si acolitii (probabil si matalik) traiati in lux nesimtit! noi am trait ororarea, matalik probabil arestai si schingiuiai romanii care voiau LIBERTATE SI PROPRIETATE PRIVATA. securiciule, probbail urmas de frunce al tortionarilor!

 16. Hotii si prostii!
  Am citit recomandari muzicale pentru soferi. Numai slagarere in engleza. Mi-am amintit durerea solistilor si compozitorilor nostri atat de inzestrati care au fost inlaturati in ’89.
  Citesc un sondaj facut in România. Absolventi de liceu care viseaza sa castige 3000 de euro la munca in agricultura, in Germania.
  „Make…” Faceti barbatii sa se simta barbati, femeile, femei si copiii, inocenti! Ce a fost gresit in aceste indemnuri?
  Da, barbatii, femeile, au ceva specific… Imi amintesc bancul, Doamne, de ce le-ai facut frumoase? Ca sa le iubiti voi! Si de ce le-ai facut atat de naive? Ca sa va iubeasca si ele!
  Faceti românii sa se simta români, sa-si gaseasca locul in tara lor!

  • Core: se numeste libertate de a alege. asta este o ideologie de segregare. esti fortat cumva sa alegi intre alba-neagra – dar eu poate vreau GRI! alege binele, cunoaste-te pe tine, in primul rand. nu poti sa dai sfaturi nimanui si nici sa indrumi, cu exceptia copiilor tai. educatia, cultura, empatia. de ascultat sa asculte fiecare ce-i place. din nefericire, din oroarea de segregare masiva, inceputa in 2020 prin orice mijloace, vad ca se va ajunge la o crancena dictatura. si va fi rau pentru oricine doreste libertate.

 17. Mass-media stie doar sa atate categoriile sociale! Politicienii au saracit tara mai de trei decenii, folosind posturile TV dupa principiul “Divide et imperative!”…Oamenii ar fi fost mult mai bogati si sanatosi (s-ar fi construit spitalele care vindeca si bolile terminale) daca politicienii nu ar fi furat totul: resurse instrainate, viitorul bun! Tensiunile sociale cresc!

 18. Se rotesc prostii cu hotii in tiriB0mba mea de guWernar. Sa se roteasca mult si bine. Iohannis sa mai capete un mandat de la captele patrate care l-au dublu-votat. Sa vina si Citu sa faca guwern cu Pee-See-Dee ca se pricepe atat de binee la bubuit economii si imprumuturi si evident cu Cîciu la finante.
  Tot schelălăie Rares Bogdan ce sa aiba si motive intemeiate.

 19. Care dreapta, Cornele, liberalismul a fost, este si va fi doctrina de stanga, aia cu Liberte, Fraternite, Egalite. In plus, nu mai exista liberali, partidul a fost acaparat de catre socialistii vopsiti ai lui Basescul. A scrie texte cu oi pe dealuri este doctrina lui Daea, alt vorbe, nu fapte. Cand lasi un militaur sa se imprumute sa cumpere in prostie rachete, avioane si submarine, sa ne luptam cu rusii, nu (?!). Nici la varstele astea nu s-a inteles ca diplomatia este cea mai sigura si ieftina arma ? Cu Goldmann si cu Huhurezeanu esti invins din start, neintrarea in Schengen este opera lor. N-ati remarcat cum a procedat un fin diplomat sa injumatateasca votantii unui gitan auristic de 14 carate: „Simion este un baiat bun, antiamerican” ! Din 6 cuvinte i-a taiat aripile, cine il mai voteaza ! De sosocii lor n-a spus o vorba. Cand Romania ar trebui sa aiba 1/3 din PIB-ul Italiei, adica 1.000 de miliarde de euro, noi declaram doar 300 ! Si in evaziunea asta grotesca, avem cele mai mici taxe si impozite, dar politicieni umflati de bogati. Si sa nu impozitati cea mai bogata industrie (IT-ul) si nici industria evaziunii fiscale (turism, nunti, botezuri si inmormantari). Si biserica, cel mai bogat propritar din RO, industria escrocheriei si a pedofiliei, sa fie subventionata de la buget. BOR-ul si UDMR-ul ! Continuati, pentru ca meritati !

 20. „Make men masculine again. Make women feminine again. Make children innocent again”

  Cred ca neîntelegerea a plecat de la dfinirea trasaturilor masculin si feminin.
  Eu am vazut persoane cu un gen biologic care se simt feminine sau masculine, nu conteaza. Sa se simta! Asta este problema, sa simta ca sunt!

  Cat despre copii, cred ca este clar si unanim acceptabil!

  • sunt de acord cu absolut tot ce spune Sorana si felicitari pentru verticalitatea…dar, trebuie sa avem grija, ca urmarind monstrii sa nu devenim asemenea lor. pentru mine LIBERTATEA (dar EDUCATIA IN PRIMUL RAND) este cea care conteaza, pentru ca ea este cea care aduce in final bunastare. LIBERTATE=FERICIRE=SANATATE=MUNCA=BUNASTARE=PROCREATIE! Omul este individualist si nascut liber. avem o constiinta superioara spre deosebire de animale. animalele se inmultesc din instinct pentru perpetuarea speciei. omul se inmulteste CU dragiste SI fericire. adica cu LIBERTATE. natalitate cu forta, cum a fost pe vremea dictatorului nu se poate si nici ingradirea dreptului de a avea copii cum este in china. numai prin libertate poti avea educatie. o educatie sanatoasa care are la baza acele 10 porunci, pe care nefiind sfinti nu le putem tine cu adevarat, dar macar sa incercam sa fim mai buni. asta este viata pe care eu o vad si pe care pot sa o accept.

 21. intre timp in Germania: demonstratie in Bundestag a imbolnavirilor, suferintelor si deceselor provocate de arma biologica denumita MINCINOS vaccin (TERAPIE GENICA EXPERIMENTALA DE MODIFICARE A GENOMULUI UMAN – ADICA CE FACEA MENGELE IN LAGARELE DE CONCENTRARE NAZISTE! se pare ca nazismul nu a fost invins, ci dimpotriva, linia lor continua si este prospera)…. LA NOI, PRESA „LIBERA” MUCLES!
  https://t.me/HumanResistanceAllianceHRA/16819

 22. Imi place pe forumul acesta, offtopicul este la el acasa, face rating publicitar ! Hai sa-mi aduc si eu aportul, ca nu-i injur pe sifoane si pe coruptii cu puscaria facuta la zi.

 23. Suntem in rahat, dar poporului încă îi miroase a trandafiri.Este obisnuit, cu putin zahar si ulei dulce sa fie !

 24. Spuneam la 12:22 fara succes urmatoarele: Nu e, oare, SINISTRU, ca spunerea ADEVARULUI sa necesite LAUDATII? Laudatii lansate, culmea, de Nea Cornel care e banuit stringent de viziuni de „dreapta”, bineinteles in perceptia marxista…Ce nu a inteles Nea Cornel sau face pe niznaiul, e un ASPECT ESENTIAL din zicerea parsiva a adevarului de catre insul din poza si anume, FAPTUL CA SUNT BANI DESTUI, dar NU SE INVESTESC, asa cum se observa in TOATE DOMENIILE SOCIETATII SECURISTE, NU NUMAI IN ECONOMIE!!! Individul pe care Nea Cornel il „lobyaza” NU A SPUS UNDE S-AU DUS, respectiv UNDE SUNT TINUTI BANII ROMANILOR!!! Mult mai grav, insinueaza cu cinism nedisimulat, individul „liberal”, insinuand s-ar fi „cheltuit pe pasiv”, adica pe salarii si pensii!!! Unul e ADEVARUL CA S-AU FACUT IMPRUMUTURI URIASE, dar alta e REALITATEA, aceea ca STATUL ARE BANI, fapt ce transforma farama de ADEVAR
  a individului in ceea ce numea cu har Nea Cornel „Romania mincinoasa”, in acest caz MINCINOASA FINANCIAR! Cert e ca SECURISTII „binomiali” nu au intrat in ANTICAMERA ALEGERILOR fara sa puna bani DEOPARTE, doar nu-si sacrifica VIITORUL LA BUTOANE!!! MASHA ca „nu sunt bani” era fatal sa-l transforme pe Nea Cornel in „victima inocenta”…Si i-am mai spus sa nu se dea pe mana PROFILOR pe care i-am tot nominalizat…

 25. Romanii SARACESC pe zi ce trece,dar tine pe „refugiatii-ucraineni!?” ca pe TURISI de LUX !.(unii au inceput sa faca mofturi si pretentii obraznice)…..Cititi BINE: INSTITUTUL de Economie Mondiala din Kiel-Germania, a publicat cheltuielile guvernelor europene pentru refugiatii ucraineni in valoare totala de 43 de miliarde de euro. Aceasta suma include plati in numerar.asistenta medicala.locuinte.servicii educationale.hrana.bunuri de baza pentru refugiati. ROMANIA A CHELTUIT 1.26 MILIARDE de EURO pentru REUGIATII UCRAINENI. Au ajuns ucrainenii sa traiasca mai bine in Romania decat romanii .

 26. „UNDE SUNT TINUTI BANII ROMANILOR!!!”

  Doar tu nu stii, banii sunt in aur, la Londra, sa-i ajutam pe ingleji. Alte valori sunt la Moscova, in despagubiri pentru trecerea Nistrului de catre un maresal criminal de razboi. Azi ne imprumutam la greu sa punem un morman de bani la WA DC, pentru Complexul Militar-Industrial. Cornel, este aurist pe istmul subtire dintre ceausism si legionarism. Nimeni este conservator, adica de dreapta, in Romania, dupa lozinca: „la placinte, inainte, la razboi, inapoi”

 27. Ce pretentii sa ai de la CLONA „Je NE suis pas Charlie” sa inteleaga realitatile cand emite enormitatea cu BANII ROMANILOR, fiind vorba de SUTELE DE MILIARDE IMPRUMUTATE si NU DE AURUL de la Londra pentru care POSEDAM DOCUMENTE si exact camarazii CLONEI care l-au legendat aici ca UMBRA mea NU VOR SA-L READUCA IN TARA? Sau ce legatura e intre TEZAURUL RAPTUIT de Lenin si NEINAPOIAT Romaniei pana cand CRIMINALUL BOLSEVIC sub acoperire MILITARIST-LEGIONARA, Antonescu, CREATIA lui Lenin MOSTENITA de Stalin, a IMPINS BESTIAL Romania alaturi de CAMARADUL BOLSEVIC, Hitler, in MACELUL BOLSEVIC MONDIAL contra URSS!!! Nu exista documente doveditoare ca Stalin a INCLUS IN DESPAGUBIRILE DE RAZBOI TEZAURUL, chestiunea fiind ingropata pana azi de ALOGENII BOLSRVICI si ODRASLELE LOR!!! Repet, era vorba de BANII din IMPRUMUTURI, dar acest gigel aiureaza ca de obicei…Impertinenta
  de a-l declara pe Nea Cornel „aurist pe ‘istmul subtire’ dintre ceausism si legionarism” e o Tica-losie impardonabila!!! Gigel trebuia sa stie ca in Apusenii lui Nea Cornel legionarismul n-a prins radacini si nici nu putea ca pretins „ceausist” sa o dea
  pe legionarism taman dupa aparitia FACATURII COMINTERNISTO-SECURISTE, adica abia din anul 2.000…De altfel, nici PROFI cu care se inconjoara Nea Cornel nu s-au pronuntat inca daca-l adopta sau nu pe Semeon…”Mormanul” pentru ALEGERILE VIITOARE trebuia cu stringenta acoperit de securistoizii sovietici prin dirijarea in alte directii, ANTI-LUMEA LIBERA!!!

 28. @ Fac ăștia de la PNL promovarea ideii că au dat lege să nu mai rezolve problemele din dosarele cu șină pe care le au pe stoc, ?

 29. @ La ”legea bunului plac”, cică au zis că să facă numai ce le convine, ? Se pare că le iese cu transport de gunoi și reciclare, ?

 30. „Je NE suis pas Charlie”

  Dubla negatie este afirmatie, bey, asta care ai facut franceza la Ojdula (n-am gasit alta rima). Si o sa-mi bat joc de tine pana renunti la pseudonimul drag securitilor din Dumbrava Minunata, care anuleaza orice forma de solitaritate reusit vreodata impotriva criminalilor musulmani. Intelegi, bey, budos csanga, niminea mai zice „Je suis Charlie” cand sloganul este asociat cu oribila ta persoana care puti mai rau ca-Cartianu !!! Continua si te tavalesc prin toate gunoaiele mintii tale. Si ai zero la geografie, regiunea Huniedoara nu este in Apuseni. Lasa bautura si ia Lithiu. Don Cornel are nevoie de contre, de dialog, nu de un chelner betiv, tu crezi ca progresul vine la unchiul tau Gyury …

 31. Tara asta praf o reformati din 90 intruna , cu scursuri autoproclamate „elite” hoate ,putrede, corupte ,neghioabe , proaste rau .Acum e la ATI in perfuzii si daca si va mai reveni vreodata va trai tot pe datorie , „pe caiet” ca si pina acum , va face numai ce i va da voie cei care au imprumutat o .Vor mai ramine aici numai cei care nu vor sau nu mai pot pleca

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.