Hrebenciuc a râs de Realitatea Plus

Atac la Mircea Geoană la Realitatea Plus legat de posibila sale candidatură la alegerile prezidențiale. Televiziunea lui Păcuraru susține, fără vreo dovadă, că Viorel Hrebenciuc este „personajul-cheie” din spatele lui Geoană.

„Mai puțin știut este însă că cel care trage toate sforile din umbră pentru campania șefului NATO  (sic!) este Viorel Hrebenciuc, un personaj extrem de controversat al politicii românești, condamnat la închisoare pentru abuz în serviciu.

Mai exact, susținerea lui Hrebenciuc ar veni prin intermediul liderului PSD Bacău, Dragoș Benea, propulsat în această funcție chiar de fostul deputat, care îl sprijină acum pe Geoană cu oameni și logistică în zona Moldovei”, scrie site-ul televiziunii.

Contactat de reporterii Realitatea Plus, fostul deputat a râs și a negat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

8 Comentarii

  1. „CARE GEOANĂ? M.GEOANĂ A CĂZUT PE FRONT! PE UN FRONT -ÎN BAIE LA VÂNTU ORI ÎN COTEȚUL LUI PENISMANUL VOLOD! AMEN!

  2. Hrebe este dobitocul care si-a amestecat copilul in porcariile lui penale ! Ca Bas. Cum puteti scrie despre asa un individ, nu vi se termina pasta de la pix, culcalatorul nu intra in power-on reset la acest nume ?

  3. ca: un rabin spune da la o problema, alt rabin zice nu la aceeasi problema…deci poate are o legatura cu Geoana poate nu, doar Dumnezeu stie… n-are importanta va fi presedinte alesul, aici depinde al cui ales este alesul…al meu mai greu, ca nu stiu daca merg la vot…

  4. Mi-as dori sa mu mai atacati pe socrul meu, fatalailor care sunteti.
    Va dau cate un Editat pana mi se lateste fruntea ingusta de influensera pesede.

  5. Hrebe a ajuns nimeni in politica, nu-l mai asculta cineva. Si-a bagat copilul in gunoi, „paraditorii” l-au bagat intr-o celula cu alti paraditori, de rozeta. Ca sa-l salveze de acolo, fiul urla disperat, Hrebe s-a apucat sa toarne la greu. Aviz turnatorilor de tip „Horia”, turnat pentru cariera (!) ca asta n-re copii, parafrazandu-l pe Caragiale: iubesc turnatoria, dar il urasc pe turnator !
    PS vad ca doar voi nu l-ati uitat pe Hrebe, dupa atatia ani de pestera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.