Hunter Biden se gândeşte la recidivă

Fiul preşedintelui american Joe Biden, Hunter Biden, care s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool, şi-a exprimat luni îngrijorarea, într-o declaraţie pentru o instituţie media americană, că o eventuală recidivă ar putea avea consecinţe asupra tatălui său, care candidează pentru un nou mandat în noiembrie.

O ţintă principală a republicanilor, care alimentează suspiciunile cu privire la afacerile sale, Hunter Biden, în vârstă de 54 de ani, este programat să depună mărturie miercuri în faţa Congresului, ca parte a unei anchete de destituire împotriva lui Joe Biden de către majoritatea republicană din Camera Reprezentanţilor.

„Sunt lucruri mai importante în joc decât mine. Suntem în mijlocul unei bătălii pentru viitorul democraţiei”, a declarat el pentru Axios, reiterând un argument de campanie al tatălui său că o întoarcere la Casa Albă a lui Donald Trump, foarte probabil candidatul republican la alegerile din noiembrie, ar fi un pericol pentru Statele Unite.

„Nu contează dacă ai fost treaz timp de zece ani, doi ani, două luni sau 200 de ani, creierul tău este întotdeauna acolo pentru a-ţi spune că există încă o soluţie”, afirmă el.

„Cel mai important lucru este să crezi că meriţi, altfel nu vei ieşi niciodată din asta. Dar mă gândesc adesea la consecinţele considerabile ale unui eşec”, adaugă fiul preşedintelui american, care este de obicei foarte discret în mass-media.

Republicanii îl acuză pe Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, că şi-a folosit influenţa când era vicepreşedinte al lui Barack Obama (2009-2017) pentru a-i permite fiului său Hunter Biden să desfăşoare afaceri dubioase în Ucraina şi China.

Ancheta judiciară în desfăşurare nu a reuşit până acum să susţină aceste acuzaţii, dar a condus la două inculpări ale lui Hunter Biden, una pentru evaziune fiscală şi alta pentru deţinerea ilegală a unei arme de foc.

Om de afaceri care s-a îndreptat acum spre pictură, el şi-a dezvăluit public problemele de dependenţă în 2021 şi a dat asigurări că nu a mai consumat nimic din iunie 2019.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Afaceri dubioase și intr-o anume Colonie Marginală Eșuată…
  Popoviciu, ginerele lu’ Dincă TeLeagă, poate da mai multe detalii.
  De la Londra, măRog…😜

 2. Lui Hunter Biden: o întoarcere la Casa Albă a lui Donald Trump, candidatul republican la alegerile din noiembrie, NU ESTE un pericol pentru Statele Unite DAR ESTE UN REAL UN REAL PERICOL pentru libertatea ta HUNTER BIDEN, aventurile si afacerile ilegale din Romania si Ucraina te urmaresc si nu ai scapare chiar daca seful FBI ecent in vizita in Romania, incearca sa stearga urmele. Prietenii stiu de ce…

 3. DEAGEABA !

  LAPTOPUL din IAD desi mintit de sperjuri altfel
  s-a dovedit oa premeditata mincinua incurajata oficial de la CASA ALBA !

  50 de sefi de servicii, SPERJURI, au jurat ca e un fals si totusiä
  s-a dovedit ca poporul yanku a fost mintit …afacerile FAMIGLIEI pseudo-mafiote BIDEN
  nu au fost inventate in LAPTOP-ul DIN IAD !
  Si FED-ul trebuio sa faca publica lista cu celebrele 123 de noduri bancare
  orin care FAMIGLIA prezidentiala 🙁 spala bani murdari !

  😀

 4. Reprezentantul Colorado Ken Buck a declarat pentru Fox News că se pregătește o rezoluție prin care se solicită Cabinetului Biden să invoce al 25-lea amendament la Constituție, care prevede încetarea anticipată a puterilor președintelui.

  Baza pentru aceasta, potrivit lui Buck, este inaptitudinea mintală a lui Biden pentru această poziție , așa cum demonstrează în mod clar raportul recent al consilierului special Robert Heur despre manipularea de către Biden a documentelor clasificate. Raportul nu a făcut recomandări împotriva președintelui, dar l-a prezentat în mod repetat ca un lider în vârstă, cu o memorie slabă.

  Buck a spus că raportul „examinează ceea ce mulți americani au văzut de mult cu proprii lor ochi: președintele Biden nu mai poate îndeplini cu succes responsabilitățile critice ale biroului său”.

  Biden și aliații săi neagă vehement că facultățile sale mentale suferă. Cu toate acestea, după cum notează canalul, rezoluția lui Buck nu va face decât să crească presiunea asupra oficialilor Biden pentru a acorda atenție problemei de sănătate mintală a președintelui.

 5. Acest paralitic a nenorocit America ,Europa si aproape intreaga lume care este afectata de tot ce a facut el in perioada mandatului .Nu pot crede faptul ca poporul american il va mai vota dupa cite a facut el .Si asa poporul american era destul de sarac ,acum este in situatia destul de neplacuta in care la adus paraliticul dement .La fel cum sa intimplat si in Romania, americanii vor alege raul cel mai mic.

 6. Ca răspuns la întrebarea unui jurnalist cu privire la consecințele întârzierilor în furnizarea de ajutoare Ucrainei, Trudeau a remarcat că Canada „face tot posibilul pentru că știe că Rusia trebuie să câștige conflictul [din Ucraina]”. Prim-ministrul a observat imediat derapajul și s-a corectat, clarificând că se referă la victoria Kievului.

  „Justin, mulțumesc pentru sprijinul tău. Așa va fi, promitem. Doar nu te agăța de victoria noastră fără pocăință”, a scris Zakharova pe canalul Telegram, comentând cuvintele premierului canadian.

 7. @Paulian Ionescu
  -in USA e in vigoare ” o tzara doua systeme”,
  MODELUL CHINEZESC!

  in ceaushism prezidentu Ceausescu era singurul Suveran
  si cel mai bicisnic capitalist pe care l-a vazut holdingul Romania S.R.L;
  unii se pare ca spera la al doilea Marele Cîrpaci
  care sa le plateasca datoria externa ajunsa deja la 180 de miliarde de euro.

 8. Prostănacu iși face griji degeaba. Poa să dea și lu tac-so.. E de acum totuna..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.