I-a cerut arbitrei de scaun o cafea în timpul meciului

La Madrid, are loc în aceste zile Mastersul de 1000 de puncte, primul mare turneu de tenis pe zgură dinaintea celui de Grand Slam de la Roland Garros.

Un moment rar întâlnit s-a petrecut în timpul meciului din turul 1 la masculin dintre francezul Corentin Moutet și chinezul Junchemg Shang, câștigat de ultimul, după patru ore de meci strâns. Francezul a mers în timpul pauzei dintre ghemuri la începutul setului 2 (îl câștigase pe primul la tie-break) la arbitra de scaun cu o cerere care a șocat-o.

„Te rog să îmi aduci o cafea! Vreau să beau o cafea!“ – a spus francezul. Solicitarea lui a fost refuzată de arbitra cu pricina care l-a rugat să se așeze pe scaun și să se pregătească de reluarea jocului. Răspunsul negativ al arbitrei l-a iritat pe Moutet care a cerut explicații: Ți-am cerut cumva caviar, de ce nu pot primi o cafea?

În cele din urmă, sub amenințarea că va fi penalizat, Moutet a luat-o spre scaunul său. În acel moment, un spectator din tribune s-a apropiat de superviserul turneului și l-a întrebat dacă poate să îi ofere o cafea francezului. Licoarea dorită de Moutet a ajuns finalmente la el, deși superviserul ar fi trebuit, în mod normal să se opună, pentru că nu avea nici cum garanția că jucătorului nu i se oferă o băutură din partea unei persoane necunoscute, care o putea contamina în diferite moduri.

Solicitarea lui Moutet continuă seria cerințelor extravagante ale acestui jucător. În februarie, în timpul unui meci de calificare la Buenos Aires, a cerut să i se aducă o sticlă de 1,5 dintr-o băutură carbogazoasă, deși există la fiecare turneu doar un anumit tip de băutură agreată prin contract de organizatori cu respectivul producător.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. Si de ce l-a refuzat, ca doar n-a cerut palinca?
    [KktkuMotz: pandar in Statul Major de paZit papusoiul CAP-ului]

  2. Da, etraordinar, nemaivazut, cat tupeu sa ceara sa bea altceva decat posircile oficiale! Sa fie pus la zid pentru aceasta cerere CONTROVERSATA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.