Ianis Hagi vrea să încheie ”cu capul sus”

Ianis Hagi

Fotbalistul român Ianis Hagi a declarat, după ce Deportivo Alaves a fost învinsă de Real Madrid cu 5-0, marţi seara, Stadionul Santiago Bernabeu, că doreşte să încheie sezonul ”cu capul sus”, după cum transmite EFE.

”Trebuie să uităm cât mai repede acest meci, deja ne gândim la partida cu Getafe. Până acum am avut un sezon incredibil”, a declarat internaţionalul român pentru canalul DAZN.

”Să ne realizăm obiectivul (salvarea de la retrogradare, n. red.) cu patru etape înainte de finalul sezonului este incredibil, dar au mai rămas două partide şi vrem să încheiem cu capul sus”, a subliniat mijlocaşul român, unul dintre remarcaţii partidei de marţi.

”Pe stadionul pe care un picior stâng magic al lui Gică Hagi i-a făcut pe fanii lui Real Madrid să se îndrăgostească de el, fiul său, Ianis, a părut să însufleţească cu sclipiri de calitate un duel controlat de campioană”, a scris EFE în comentariul său.

Hagi, care a evoluat 71 de minute, s-a remarcat prin două şuturi, care au testat reflexele lui Thibault Courtois, revenit după o lungă perioadă în poarta Realului.

Alaves ocupă locul 11 La Liga, cu 42 de puncte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.