Ianis, prestație dazamăgitoare. Ce critici i s-au adus?

Desemnat titular de meci după victoria echipei Deportivo Alavés împotriva lui Betis în Copa del Rey, Ianis Hagi nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Echipa Deportivo Alavés a obținut o victorie importantă cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Carlos Benavídez în minutul 58, dar Ianis a fost considerat punctul slab al echipei, potrivit sport.ro.

Publicația El Correo i-a acordat nota 5,  sugerând că românul a fost cu un pas în urma colegilor săi și că nu a avut o influență semnificativă în meci.

Această victorie i-a adus calificarea în runda următoare a competiției și a reprezentat prima lor victorie în ultima lună.

Cu toate acestea, Ianis Hagi nu a reușit să impresioneze în acest meci. A petrecut 65 de minute pe teren, dar a avut doar 19 atingeri de balon și nu a avut un impact semnificativ în jocul echipei sale.

Antrenorul echipei, Luis García Plaza, îi oferise lui Ianis Hagi o altă șansă ca titular.

Criticat pentru prestațiile slabe, a rămas ca Ianis să își îmbunătățească jocul. Acum e clar că el trebuie să mai lucreze la performanțele sale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

12 Comentarii

 1. Nu vedeți că ăsta e un antitalent desăvârșit?…
  Reprezintă etalonul perfect pentru un jucător de fotbal mediocru!…
  Este o imensă diferență între un jucător de fotbal și un Fotbalist!…

 2. Adio și n-am cuvinte! Așa se întâmplă cu vedetele urcate pe umerii părinților! De la mâinile în buzunare pan la cot de machidoni șmecher/oprtunist i se trage! La oi,ba!

 3. are timp sa se recalifice in alta meserie,antrenor sau patron de restaurant

 4. Numele l-a făcut fotbalist, are ceva-ceva moștenit de la tata Hagi, nu din talent ci din umbra ce o lasă în zi cu soare.

 5. @ L.V.
  In baza bunelor relatii (evidente), puteti va rog sa contactati „echipajul” Burelanu/Stoichita si sa-i rugati sa informeze dinsii direct onor publicul cititor al acestei gazete, ce jucatori au autorizatie din partea lor sa joace la echipa nationala ?

 6. Campania constanta purtata de acest ziar, impotriva lui Ianis Hagi, tinde sa depaseasca in virulenta si josnicie, pe aceea purtata impotriva lui Madam Firea.

 7. În competițiile spaniole nu mai joacă meciuri cu echipe adverse CUMPĂRATE DĂ TA’-S’U (Hermannstadt, Buot’șăni, Yeși, F.C. Mititelu), sub ochii unor arbitri protectori la fel CUMPĂRAȚI DĂ TA’-S’U!
  Că așea își fac, cu secvențe dîn meciuri dă șampionat balkanik dă Bukale, CDvideoiurili, șî Rejili Blaturilor Hadji, șî finu’ cioban ‘liberat condiționat Beee’, ca apoi să-și vîndă ciurucurili pă mulți koko la fraieri, sau tot la corupți ca șî iei……[Rumburak]

 8. … sa aleaga alte variante de a castiga bani.Nu cred ca va reusi foarte mult cu fotalul, cel mult 1-3 milioane de Euro.Oricum, ar fi suficient pentru un tanar destept.Dar cand achizitionezi ceasuri, inele si masini de 500.000 de Euro la „o mana” – cred ca te poti intitula „Regele prostilor”!

 9. ” Decit codas la oras ,mai bine in satul tau fruntas ” !Dar asta-i ” fruntas” ca oltenii si buzoienii in armata….Prietenii stiu de ce!

 10. De ce se insoara fotbalistii ? Ca sa se trezeasca dimineata fara vlaga !

 11. @Cutean,

  A dat gol nationalei Germaniei, chiar cat de pe langa fotbal trebuie sa fii ca sa alegi Germania pentru exmplul cu divizia 3?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.