Iar comentează Cîțu de pe margine

După război, mulți viteji se arată.
Fostul premier Florin Cîțu comentează iar din fața calculatorului deciziile luate de actuala guvernare, susținând că Marcel Ciolacu „folosește bugetul de stat să-și finanțeze propria campanie“
„Reforma” socialistă a pensiilor DUBLEAZĂ deficitul la fondul de pensii, scrie fostul prim-minstru care continuă:
Românii sunt forțați să plătească taxe mai mari în 2024 și bugetele pentru investiții, sănătate și educație sunt subfinanțate DOAR pentru că Ciolacu folosește bugetul de stat să-și finanțeze propria campanie electorală.
În 2024, românii vor susține, din taxele lor MĂRITE, un deficit al sistemului de pensii de aproximativ 40 de miliarde de lei (2,3% din PIB).
În 2027, DIN CAUZA „reformei” pensiilor făcute de socialiști, deficitul sistemului de pensii ajunge la 61 miliarde lei (2,8% din PIB).
Comisia Europeană TREBUIE să refuze reforma pensiilor din România. NU respectă niciun principiu din PNRR. Din contra, FALIMENTEAZA sistemul de pensii mai devreme. Altfel spus, fără această „reforma” sistemul de pensii ar da faliment mult mai târziu.
Agențiile de rating TREBUIE să reacționeze la derapajul deficitului bugetar din 2023 dar și la faptul că până în 2030, cu această reforma a pensiilor, deficitul bugetar nu are cum să ajungă sub 4% din PIB.
Ciolacu trebuia oprit din 2023. Toți cei care susțin această deturnare de fonduri din bugetul de stat sunt vinovați de criză în care aruncă guvernul România.
Cele 30 de miliarde de lei cheltuite DISCREȚIONAR de Ciolacu în 2023 prin fondul de rezervă o să ni se pară o suma mică față de ce urmează în 2024. Ciolacu și socialistii lui trebuie opriți!
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Citu, de ce moare câinele din tine? Nu cumva de drum lung și că e prost că tine? Voi ce făceați live împreună cu Plavanul in sala palatului cand ai fost pus în locul tutungiului somer de lux Orban apoi când te-au scuipat de pe scaun cu slana curgatoare îmbuteliată pentru purtat imagine PNL, nu cumva a fost la fel, panarama narcoman?!

  2. Bineeee….Catu, marele economist, nu a luat nici măcar treapta la liceu…Sarmana arătare își da mereu cu părerea…

  3. Asta a fost adolescent la umbra PCR Valcea, unde era tac-su sofer si face gargara antisocilista. Ba, cresterea pensiilor nu este socialista, iar daca tu crezi ca PSD moare ca-i zici tu socilaist, te inseli. Catzu Partzu, un malefic…

  4. Da, încă mai îndrăznește drogatul ăsta gasit de Johannis, să mai deschidă gura ?!? După împrumuturile cu dobânzi uriașe care ne-au îndatorat copiii și nepoții pe termen lung și obținute cu „consultanta” lui Isar-Gorghiu, după miliardul aruncat pe vaccinuri ?!? PS: CĂȚU presedinte !!!

  5. Asta-i culmea ! De acord : actualii guvernanti sunt niste catastrofe.Dupa 8 luni de guvernare de dreapta, ati facut o mizerie de congres, ati dat afara USR-ul ( avand 55 % in Parlament ) ati adus psd-ul si din formatiunea dominanta, ati ajuns un breloc. Cine a adus psd-ul la guvernare dupa urletele fariseilor- niciodata cu psd !!! – , nu cumva Iohannis si slugile lui ?.De ce nu ati spus sincer inainte de alegeri : ne vom asocia cu socialistii si vom face un fsn marit dorit de Iohannis si de noi. Nu, pentru ca ati fi avut sanse sa nu treceti pragul electoral de 5%. Va spuneti liberali ?. Nici vorba, gasca de fsn-isti populata cu o serie de incompetenti, mitomani, ticalosi. Va laudati cu tot felul de pomeni electorale, indatorand generatii intregi sa va plateasca gogomaniile si aberatiile unui mamut fsn-ist. N-ati marit absolut nimic – puterea de cumparare a scazut constant de cand sunteti la guvernare, aproape 2 ani jumatate -. Exista vreo diferenta intre voi si acesti NIMENI de la AUR sau circul Sosoaca ?. Ca votant de dreapta din 1990, sa nu mai aud de voi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.