Iar s-a dezvăluit SRI de Ziua Mărțișorului?

SRI nu se dezminte nici anul acesta. De Ziua Mărțișorului, reprezentanții serviciului au postat pe pagina de FB o fotografie cu flori și cu mesajul „Informații din surse multiple“. Mulți au apreciat mesajul, iar alții, mai isteți, au realizat că textul poate fi interpretat. „Adică, turnați aici“ este una dintre variante.

Nu este prima dată când SRI rupe barierele și postează fotografii și mesaje cu tîlc. Anul acesta, spre exemplu, de Dragobete, a fost postată o fotografie cu mesajul „Ochii care nu se văd se uită“. De asemenea, nu a lipsit un mesaj în prima zi de Crăciun. „Și nouă ne scapă.  În fiecare an 😮‍💨🎅“ plus fotografia aferentă, care nu a fost ultima dintr-o listă lungă de texte cu subînțeles.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

11 Comentarii

 1. „echipa Metrorex” ureaza doamnelor,domnisoarelor
  la multi ani:
  -daca va aflati prin subteranele alea!

  (credem ca echipa Metrorex e prima care ar trebui sa se intrebe despre nivelul radiatziilor 6G
  si sa ceara spor de periculozitate
  sau concedii medicale DE PREVENTIE)

 2. floarea de maracine este cea mai frumoasa…dar lipseste ghiocelul, mah…. si frezia..macar pe mesele de restaurante erau trandafiri (artificiali) in glastre, in vremurile alea…de aiur…:))

 3. astăzi mi-am cumpărat o zambila roz cu bulb si ghiveci . I-am pus apa la zambila dar miroase foarte puternic ca trebuie sa stau cu fereastra deschisa sa miroase si ceilalti vecini . I-mi place mirosul de zambila dar are mirosul foarte puternic ! Măcar odata pe an sa miroase casa a zambila !

 4. Ce trist si usor e sa pretinzi a fi inteligent,cand defapt esti un naiv,in timp ce tara ta se duce de rapa iar tu esti aservit INTERESELOR si executi ordine straine care.ti anihileaza natia,unde.ti iti TRAIESTI viata sa fii un executant obedient impotriva INTERESELOR celor de acelasi sange cu tine.Mai exista cineva cu capacitate,capabil ,lucid si curajos in tara asta,care.si iubește patria și vrea s.o facă mai buna sau toți au perdeaua pe ochi și merg înspre prăpastie?SRI,CE MARE DEZAMAGIRE!😒

 5. …mai, cata subtilitate!…ne comunica rezultatele votului si componenta parlamentului, ce sa spun!…

 6. Am dus zambila pe balcon ! Ca miroase zambila prea tare in casa !

 7. Acum vine un miros de zambila de pe balcon dar un miros mai slab suportabil in casa !

 8. …mai nea neagu mircea, te plictisesti de plimbi zambila prin casa?…n-ai caine, sa faci o tura de cartier cu el?…

 9. Adica mesajul alogenilor paraziti care au ocupat toate institutiile importante, de forta ale statului, din partea iudeomasonilor globalisti satanisti pentru sustinerea multiculturalismului babilonic care transforma popoarele in populatii fara identitate, fara resurse, fara traditie, fara cultura, fara familie, fara omenie, fara suflet … adica sclavi, animale in lagarul digital mondial sub stapanirea „mesiei” evreilor -antihristul !
  TREZESTE-TE! RIDICA-TE!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.