Iași: O poză din pat l-a lăsat fără funcție

Subprefectul de Iaşi Marian Grigoraş şi-a anunţat miercuri demisia din funcţie după ce în presa locală au apărut fotografii în care el apare în pat alături de o tânără. În ultimii ani, aceasta a ocupat succesiv mai multe posturi în administraţie. Grigoraș susține că nu doreşte să afecteze imaginea Prefecturii ieşene și aduce explicații suplimentare într-o postare pe FB:

Mi-am înaintat demisia din funcția de subprefect al județului Iași.
Din decembrie 2019 și până în ianuarie 2022 am ocupat funcția de prefect al județului Iași. Am traversat unul dintre cele mai tulburătoare evenimente istorice – pandemia COVID-19. Am făcut echipă cu toate instituțiile implicate și am trecut împreună prin momentele cele mai grele și mai neprevăzute. În plină pandemie, am gestionat fără incidente două runde de alegeri – locale și parlamentare. Am avut ambiția ca în perioada mandatului meu Instituția Prefectului – Județul Iași să fie un loc al colaborării și al sprijinului reciproc, un model al deschiderii către soluții. Din ianuarie 2022 și până astăzi am ocupat funcția de subprefect și, în condițiile date, am depus toate eforturile să îmi îndeplinesc atribuțiile după aceleași principii – deschidere și dialog, colaborare, aplanarea inevitabilelor asperități, spirit de echipă, orientare spre rezolvarea problemelor. Tuturor celor care m-au susținut, le mulțumesc. Realizările mele sunt și realizările lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparțin doar mie. Întotdeauna am respectat legea în cadrul activității la Instituția Prefectului – Județul Iași și nu imi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia“.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

13 Comentarii

 1. păreau fericiti!

  Autor:
  Monica Tatoiu
  Globalizarea nefericirii,
  in alta parte.

 2. Draga Pilif, bai c***, nu-i nici o coincidenta,
  Sa-mi sugi p***, efectiv, preventiv, in regim de urgenta
  Politic n-am apartenentza la nou, nu sunt in evidenta, in esenta,
  Editat de 8 ani, dar m********a nu creeaza Editat
  Eu explic, nu incit,
  Pilif, intelectual corcit,
  Vreau sa fii fericit

 3. Probabil vroia sa arate public ca nu e shoshon,cum cred unii

 4. Saracu domn Grigoras ce ghinion teribil a avut ca a fost prins cu o femeie in pat.Daca era pozat ca tinea in brate o femeie cu barba nu se mai lua nimeni de fundul lui,mai primea si felicitari de la ,,partenerii ,,nostri scumpi si dragi.Rau am decazut ca societate daca incepem sa pedepsim normalul si sa glorificam anormalul.

 5. Asta pățești în țara care găzduiește congrese Accept LGBTQ+, și in orașul președintelui întâlnirea tineretului încolonat după steagul curcubeu. Să apari în pat lângă o femeie, culmea și tânără este inacceptabil și intolerabil politic și social. Dacă ești vizualizat în pat ca L sau ca B, sau cu o T, sau o cu matură rău, sau bestial Q, este OK, nu contestă nimeni pe așa cineva, fiindcă îl paște oprobriu mapamondului Occidental.

 6. Cumva materia de studiu fizica, căsnicia sau diploma de studii, sau functia ocupată politic, au și capitol sex cu prostituate? Marsh lingaule, te-ai văzut în vârful plopului tare că o guma de șters pereții! Asta a fost numit în alt județ tot pe aceeași funcție, online nu exista nicio informație despre persoana lui. Asta se lasă să se înțeleagă că studiile și diplomele le are la second-hand primite pe lovele. Un adevărat absolvent care gândește la modul real, nu ascunde nimic din parcursul vieții de la 9 clase pana la intrarea in politica. Au infectat și Iasi-iul cu porcăriile politice.

 7. a vrut sa se laude sau sa faca publica relatia, sa-i strice casa…si daca a fost angajata pt serviciie din dirmitor, s-ar putea sa fie demisa, daca nu-i un bun ”public”, cat despre tanara nu prea pare si nici nuri nu are, dar asta e te pui cu gustul omului

 8. DA’ CE a facut OMuu’ in Pat ?
  Pipi ?
  NUuuuu !

  KK?
  NUuuuu !

  Io crez’ca il pashtea un Adversar „POLITIC” You !

  Si i-a intromisionat in PAT, dupa Modelul Executiei „Politice” similare a Primarelui NICHITA Iesheanuu’ …
  Ala a greshiiiiit mai GRAV, ca Acesta, de INCA mai sta la InTristare !

  Cu ALDE Astfeliu de Cestii se opupa TOTI „Politicienii” DIN Romania, ca ROMANI NU mai sunt demult, DACA au fost vreodata …

  Si NOI\, < APUNEM inexorabil, ca "in Decembrie'am'fostNarozi" si am crezut ca NE asteapta APUSENENII Calaritzi si Danshii de catre CINE Le Stie SI Trebuie, cu Potaile CANINE cu Covrigi in Cozile DAMACRATICE.

  Majoritatea APUSENENILOR Anesteziatzi ca NeGANDitzii de Hrana Otravita din Fabrici, de TAMPIREA Programata si slobozita peste EI, dupa CE si-au luat Aia_CARE ii calaresc si pe Ei,
  de o Grija cu eventualul Succes a la Maniere Chinoaise, in ESTuu’ devenit rapid mai Savage Garden decat in Visele UMEDE ale Sefilor LOR.

  NICIACUM NU relizaeaza ca ACUM, traiesc Mai RAU decat Noi, Romanii INAINTE de 1981 !

  Si in PLUS au intrat PESTE ei, in Casele LOR, la inLocuire SI in Paturi, SI in Tarile LOR, MIGRANTZII !

  TAC, RABDA, mai RAD de Noi, da' NU mai au Rasul Ala din Anii IMEDIAT urmatori lu' 1990 !

  in TIMP CE sunt FXXXXI de Migrantzii Parazitzi, intretzinutzi de EI, in Toate Sensurile si Pozitziunile, SI EI, siNevestele si Fetele LOR !

  ASHACEVA Ne pashte si pe NOI, cu Noile lEGI in Pregatire SECRETA!

 9. Acest Griroras a fost „lucrat”. Păcat că sa renunțat la obiceiul duelului. Bun obicei, permitea puneri la punct. Indiscreția e un gest abject, merita un răspuns dur…

 10. da ba baieti, D Artagnan nu se culca cu Bonacieux? ce mai conta ca era adulterin, toti l am iubit pe D Artagnan.
  mai misto e Claude-`Jean Juncker, ca ii pupa pe toti pe gura in vazul camerelor. nu e asa ca e mai misto azi?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.