Ibis Timișoara City Center, cel mai popular hotel de 3 stele din România

 Ibis Timișoara City Center a fost desemnat „Cel mai Popular Hotel de 3 Stele din România“ la cel mai important eveniment din industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România, Top Hotel Conference 2024. Distincția a fost obținută în cadrul galei Top Hotel Awards 2024, eveniment organizat recent la JW Marriott Hotel din București.

Acest premiu vine după ce în 2023, datorită susținerii comunității timișorene și a participării la proiectele din cadrul programului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023, Clubul Presei de Turism din România – FIJET a premiat la rândul său, Ibis Timisoara City Center, în cadrul ceremoniei de acordare a trofeului “Mărul de Aur” către orașul Timișoara.

 

Premiul „Cel mai Popular Hotel de 3 Stele din România” din cadrul Top Hotel Awards 2024 reprezintă pentru Ibis Timișoara City Center o recunoaștere a poziției de lider în ospitalitatea timișeană și nu numai. Serviciile și facilitățile de înaltă clasă, oferite oaspeților săi sunt apreciate și răsplătite prin recunoașterea și recenziile pozitive primite de-a lungul timpului și, în final, concretizate prin acest trofeu onornat, dar care  îi obligă „să devenim și mai buni în ceea ce știm să facem: să oferim experiențe unice“, după cum afirmă reprezentanții unității hoteliere.

 

 

Aceștia precizează că acest premiu „nu ar fi fost posibil fără eforturile și experiența echipei senzaționale de profesioniști de la Ibis Timișoara City Center, fără pozitivismul și susținerea permanentă ale proprietarilor, fără expertiza de top Accor și, nu în ultimul rând, fără încrederea și loialitatea oaspeților și prietenilor Ibis Timișoara“.

 IBIS TIMIȘOARA CITY CENTER

Ibis Timișoara City Center, situat la o distanță de 7 minunte de mers pe jos de centrul orașului, pe bulevardul Circumvalațiunii 8-10 A, oferă 200 de camere moderne de 3 stele, izolate fonic, cu draperii care blochează lumina, băi spaţioase şi paturi extrem de confortabile.

Designul Ibis Square este flexibil, modular şi modern. Lobby-ul este un hub social care oferă restaurant, spaţiu de divertisment, relaxare, coworking şi întâlniri.

Această zonă a devenit deja faimoasă printre timișoreni datorită evenimentelor artistice și culturale organizate cu diferite ocazii.

Printre evenimente viitoare și mult așteptate trebuie enumerate:

  • Timisoara Music Awards Preopening Parties, cu sesiuni de DJ în 5 și 6 iunie 2024
  • Flight Preopenin Party, sesiune DJ în Bus-ul Flight, parcat în fața Ibis Timișoara, pe 14 iunie 2024
  • Euro 2024 – meciurile de la competiția fotbalistică vor putea fi vizionate pe un ecran de proiecție de mari dimensiuni, în zona înverzită de lângă hotel, unde consacratele Bere Timișoreana și Caii de la Letea Winery se vor ocupa de hidratare, iar Ibis Timișoara de preparatele culinare specifice atmosfere de fotbal
  • Ziua Independenței SUA – party cu muzică country și preparate barbeque, specifice continentului nord-american, pe 04 iulie 2024
  • Ziua Internațională a Ciocolatei, cu surprize dulci pentru copii și oaspeții fideli, pe 07 iulie 2024
  • Petreceri tematice muzicale LIVE – 80’S Party, R&B Party, Rock ‘n Roll Party, Latino Night, Sicilian Nights.

 

Charlie’s Corner oferă un meniu bazat pe preparate grill uşoare, pentru toate gusturile și preferințele culinare, completate de o selecţie generoasă de beri artizanale, locale şi internaţionale.

Terasa exterioară încălzită dispune de 100 de locuri şi este un spaţiu sigur şi agreabil pentru o cafea dimineaţa sau o bere artizanală seara.

Ibis Timisoara City Center oferă un spaţiu generos şi flexibil dedicat evenimentelor – Music Conference Center.

Dispune de sase săli individuale, care se pot transforma într-o sală mare pentru evenimente corporate cu până la 150 de participanţi sau pentru cocktailuri private.

 

Ibis Timișoara City Center dispune de un SPA unic în domeniul hotelier, acesta punând la dispoziția clienților 2 bazine de floating, jacuzzi, saună cu infraroșu și serviciu de masaj oriental.

 

Ibis Timișoara City Center acordă o importanță deosebită și protejării mediului, fiind o unitate 100% eco-friendly. Unitatea este un hotel “verde”, certificat Green Key, datorită acțiunilor de sustenabilitate derulate. Printre acestea: “0 Single Use Plastic”, “Go Green Skip the Clean”, procedură de reducere a risipei alimentare, folosirea parțială a surselor de energie regenerabilă, punerea la dispoziția oaspeților a mijloacelor de mobilitate verde.

 

Ibis Timișoara City Center a fost inaugurat în martie 2021, investiția ridicându-se la 10 milioane de euro. De la deschidere, hotelul a fost gazda a peste 150.000 de persoane.

GRUPUL DE FIRME BEGA

Grupul de firme BEGA este un holding din România care îi are ca acționari pe Marius și Emil Cristescu. Grupul de firme BEGA desfășoară investiții în domeniile foraj petrolier, construcții de mașini, minerale industriale, imobiliare și în industria hotelieră și de turism.

Grupul deține, printre altele, Hotel Timișoara- unul dintre hotelurile emblematice din zona de vest a țării, cu dotări și condiții de cazare de excepție și cu o capacitate de 200 de camere.

 

Cele 11 săli ale Hotelului Timișoara sunt disponibile pentru orice tip de eveniment și au toate serviciile necesare organizării integrate, de la transfer de la aeroport, până la catering și aranjamente. Hotelul are o echipă de consultați special instruiți pentru a se ridica la nivelul exigențelor oaspeților și găsesc soluții pentru orice problemă neprevăzută.

 

Alăturat hotelului, funcționează Timișoara Convention Center, un centru multifuncțional, pentru conferințe și evenimente, care poate primi până la 2000 de persoane, în două săli și o terasă exterioară, toate cu un design modern, care combină liniile curate cu texturile naturale, conceput de Sundukovy Sisters – creatoarele unor lucrări precum: Boutique Hotel Le Louis Versailles Château MGallery By Sofitel, Marriott Moscow sau Concept for DoubleTree by Hilton Brussels.

 

Grupul de firme BEGA deține și parcul tematic Arsenal Park din Orăștie, cu activități specifice de recreere, divertisment și sport. Arsenal Park – Adventure & Aqua Park este un complex turistic unic în România, prin conceptul integrat de facilități de cazare, varietatea de activități puse la dispoziția clienților și aqua park-ul integrat în complexul tematic.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Cel mai jenant hotel din câte am văzut. Nu răspund la recenzii, mâncare putina siproasta, dormi cu aerul condiționat deasupra capului sa te îmbolnăvești, ca de nu se deschid geamurile????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.