Iga Swiatek s-a înclinat neaşteptat în semifinale

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, a fost învinsă surprinzător de rusoaica Anna Kalinskaia, 6-4, 6-4, vineri, în semifinalele turneului WTA 1.000 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 3.211.715 dolari.

Anna Kalinskaia, locul 40 mondial, este în mare formă la acest turneu, unde a trecut în sferturi de jucătoarea americană Coco Gauff, campioana de la US Open.

Iga Swiatek era favorită să câştige ambele titluri din Orientul Mijlociu, după ce săptămâna trecută a cucerit trofeul la Doha.

Kalinskaia va întâlni în finală o altă jucătoare surprinzătoare, italianca Jasmine Paolini (26 WTA), care a eliminat-o în prima semifinală pe românca Sorana Cîrstea (22 WTA), cu 6-2, 7-6 (8/6).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.