Igaş: Au fost concediaţi poliţiştii care n-au avut sânge în instalaţie

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a dezvăluit unul dintre criteriile disponibilizărilor din poliţie – „n-au avut sânge în instalaţie”. Igaş a făcut declaraţia la Arad, luni, în timp ce dona sânge.

„Au fost disponibilizaţi cei care nu au avut sânge suficient în instalaţie şi nu au luat examenul”, a spus ministrul, citat de antena3.ro

Traian Igaş a anunţat recent că până la jumătatea lunii viitoare vor mai fi disponibilizaţi încă 5.000 de angajaţi ai MAI, care nu au trecut testul evaluărilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.