IKEA România nu vede ploșnițele arătate de ANPC

IKEA România a demarat o anchetă internă  și transmite că nu se confirmă infestarea cu ploșnițe sau alți dăunători.

Apariția informației potrivit căreia la magazinul grupului suedez din Pallady ar fi o infestare cu ploșnițe a stârnit nemulțumire.

”Nu te gândești că te duci într-un magazin de nivelul celor de la Ikea și îți cumperi mobilă şi în mobilă găsești și pe alții…”, arăta Horia Constantinescu, președintele ANPC.

Acesta a admis că nu au existat reclamații, dar a susținut că ”lucrurile sunt astăzi mai mult comunicate în spațiul online decât prin transmiterea de informații către autoritățile de control”.

”Am luat măsuri preventive de dezinsecție”

„Rezultatele raportului preliminar de verificare infirmă infestarea cu ploșnițe sau alți dăunători în toate zonele analizate, incluzând zona de depozitare recuzită, zona comercială sau produsele de larg consum, destinate clienților. Aceste rezultate preliminare au fost confirmate și de concluziile controalelor efectuate de Agenția Națională pentru Protecția Consumatorilor și Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București”, a transmis IKEA România, potrivit Știrirprotv.

„Conform recomandărilor experților furnizorului specializat de servicii, am luat măsuri preventive de dezinsecție adiționale și vom continua să monitorizăm situația în următoarele săptămâni”, a menționat IKEA România.

Amintim că, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a mers în control la magazinul din Pallady.

„Nu, dar putem lua în calcul și gândiți-vă că este o surpriză neplăcută pe care, cu siguranță, un consumator nu are cum să o aibă în vedere, fără a avea aceste informații. Nu te gândești că te duci într-un magazin de nivelul celor de la Ikea și îți cumperi mobilă şi în mobilă găsești și pe alții cu care să împarți eventual chiria apartamentului. Lucrurile sunt astăzi mai mult comunicate în spațiul online decât prin transmiterea de informații către autoritățile de control”, a afirmat el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. in zona aia totul e plin de ploshnitze, incepand cu adapostul social si ajungand la blocuri.. nu vad solutzia, avand in vedere k s-au gasit shi pe submarinele nucleare ale ameriknilor IAR cercetatorii au anuntzat de acum 2 ani k nu vor cerceta nimic teferitor la starpire, k e prea skump sa fak asta.. .

  2. Despre orice vorbiți numai despre aducerea de străini nu! Mai ales că e vorba și de încălcarea Constituției:
    (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

  3. Se spune că la acest magazin nu se găsesc gândaci. Este total fals. In anul 2021 am cumpărat un apartament, l-am renovat din temelii. In apartament nu exista gândaci. Am cumpărat mobila de la IKEA Paladi și m-am trezit cu gândaci in apartament. A durat aproximativ două luni până am eradicat gândacii. In aceasta perioada nu am locuit in apartament. Cert este că acest magazin este infestat de tot felul de gândaci. Că să facă o dezinsecție totala magazinul trebuie închis cel puțin de două ori câte 48 de ore la interval de 7zile. Asta înseamnă bani pierduți. Așa mai bine împrăștie gândacii și mânjește organele de control .Costă mai puțin.

  4. Infestarea cu ploşnițe este chiar mai gravă – tocmai ce s-a descoperit un focar de 10.000 de ploşnițe cu pensii speciale care parazitează România!

  5. CE S-AU FĂCUT PLOȘNIȚELE DIN 1956 (CÂND A ÎNCEPUT FOLOSIREA DDT-ULUI –DE A CĂRUI FOLOSINȚĂ NORMALĂ -N-A MURIT NIMENI- ȘI PÂNĂ ACUM 2 ANI -CÎND DIN OULE DEPUSE ATUNCI AU APĂRUT INDIVIZII ATÂT DE ÎNDRĂGIȚI DE GRETA ȘI AI EI!???

  6. CE S-AU FĂCUT PLOȘNIȚELE DIN 1956 (CÂND A ÎNCEPUT FOLOSIREA DDT-ULUI –DE A CĂRUI FOLOSINȚĂ NORMALĂ -N-A MURIT NIMENI- ȘI PÂNĂ ACUM 2 ANI -CÎND DIN OULE DEPUSE ATUNCI AU APĂRUT INDIVIZII ATÂT DE ÎNDRĂGIȚI DE GRETA ȘI AI EI!???CÂT AM FOLOSIT SĂPUNUL CHEIA ȘI CIUBĂRUL DE OPĂRIT CU CENUȘĂ -SĂPTĂMÂNAL- NICI URMĂ DE PLOȘNIȚE ȘI RÂIE ȘI PĂDUCHI–E DREPT CĂ „MOAȘA ” DE LA DISPENSARUL COMUNAL NE PURECEA,NE PUNEA CU PALMELE -ȘI PE FAȚĂ ȘI PE DOS pe bancă,NI SE UITA ÎN URECHI ȘI PE „GRUMAZ-CA SĂ VADĂ DACĂ N-AVEM „HÂRĂ„ făceam un a-a mare și ne „ungea-badijona rădăcina limbii cu albastru de metil,pe cei găsiți cu lindeni -îi făcea cu – FOTOGHIN ȘI ERAM CA NOI ! IAR ACUM CÂND INDUSTRIA FARMACEUTICĂ PRODUCE ȘI-LICHIDUL VIEȚII VEȘNICE– VIN PLOȘNIȚELE -DIN ORAȘUL LUMINĂ!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.