Imagini din România cu un urs alungat de câini, virale în Marea Britanie

Imagini surprinse în România au devenit virale în Marea Britanie, fiind relatate de presa internațională.

Un urs s-a rătăcit și a invadat grădina unei femei din Brașov, România, dar a fost alungat de cei trei câini ai săi, titrează Sky News.

Un pui de urs a intrat în curtea unei brașovence din cartierul Noua. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum proprietara locuinței, care stătea liniştită pe o canapea de pe terasă, este luată prin surprindere de sălbăticiune. Femeia s-a ales doar cu o sperietură puternică, după ce animalul a trecut la mică distanță prin fața ei.

Patrupedele au alergat și au lătrat ursul. Apoi, ultimul a luat-o la fugă și a sărit peste gard.

Numai în ultima lună, în județul Brașov, au fost înregistrate peste 100 de apeluri la 112, care semnalau prezența ursului în zone locuite, potrivit Mytex.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Am ajuns si aici ! Atat de mult s-au inmultit ursii ca nu mai incap in paduri(!) , sau… nu mai avem paduri in care sa incapa ursii ! Acesta este protestul animalelor pentru ca lacomia fara margini a unora, jaful de toate felurile , le-au distrus habitatele ; dau navala in localitati, ataca animalele domestice si oamenii , au murit oameni ! Ei si ce daca ? Ii pasa cuiva ? Asta-i tara, jefuita la sange de animalele cu doua picioare! Jaful padurilor este atat de mare , incat este imposibil sa aiba loc fara implicarea, tacita , contra spaga, a institutiilor statului ,…. care tin si de sase! Lucrurile astea sunt cunoscute si de copii din leagan , numai cine trebuie sa stie si sa ia masuri , nu au habar (oare?). Ce trist!

  2. Dupa cum merg lucrurile in Romania , in curand , vom avea in paduri(!), mai multi ursi, decat copaci! Hi,hi,hi! Traiasca jaful padurilor!

  3. O sa ajungem o tara a ursilor, fara oameni. Vor ramane doar ursii si slugile.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.