Înlocuitor la FCSB. E imbatabil, spune Mihai Stoica

Mihai Stoica a dezvăluit cine îl va înlocui pe Andrea Compagno la FCSB. Managerul general al vicecampioanei a vorbit și despre ce planuri are echipa pregătită de Elias Charalambous.

Andrea Compagno se află pe „lista neagră” a patronului Gigi Becali și vrea să îl vândă în această perioadă de mercato. Deși ar accepta chiar și o ofertă de 300.000 de euro, nicio formație nu l-a contactat pentru transferul sportivului din Italia.

Andrea Compagno, înlocuit în atac de David Miculescu

Mihai Stoica a dezvăluit că David Miculescu, jucător care nu a impresionat prea tare în tricoul vicecampioanei, ar putea să îl înlocuiască în atac pe Andrea Compagno.

Și Alexandru Baluță este unul dintre favoriții patronului FCSB și ar putea fi utilizat pe acea poziție.

„David Miculescu are 1,91 metri si e aproape imbatabil în jocul aerian şi la talie. N-a jucat foarte mult (n.r. număr 9), dar poate să joace cât a jucat Phelipe, Coman Băluţă şi Octavian Popescu număr 9.

Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi (n.r. Alex) Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă la doar 1,66 metri dueluri aeriene”, a spus Mihai Stoica, potrivit as.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.