Îmbunătățește-ți cunoștințele din lumea SEO la SEO Vibes on Tour

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu la SEO Vibes on Tour București.

 

SEO Vibes on Tour este un supereveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și de a afla ultimele noutăți/trenduri din industrie, dar și de a dezvolta o comunitate de specialiști SEO.

 

A doua ediție a acestui eveniment va avea loc în București la Grand Hotel Bucharest (Bulevardul Nicolae Bălcescu 4), aproape de centrul vechi al capitalei, pe data de 17 aprilie 2024.

 

În cadrul acestui eveniment, vor fi șase speakeri cu experiență vastă în domeniul SEO care vor împărtăși cunoștințele cu participanții.

 

  • Bogdan Păunică este SEO Manager la Digital Craft – Ca meserie de bază, face SEO de cel puțin 12 ani, dar altfel, prima oară când cineva l-a plătit să îi facă un site și să-l urce pe locul 1 a fost înainte să apară Google. Și totuși, nu a încetat niciodată să citească, să învețe, să testeze.

 

  • Ela Iliesi, Fondator MAKE IT ACADEMY – Numită de către Squirrly unul dintre cei mai inspiraționali traineri SEO din lume, Ela este recunoscută la nivel național și internațional ca lector la MAKE IT ACADEMY, London Marketing Academy și King’s College London. Ela nu doar predă, ci aplică strategiile pe care le promovează cu succes. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul SEO, Ela ocupă în prezent poziția de Senior SEO Manager la eJobs, având în portofoliu clasări pe primele poziții pentru unii dintre cei mai dificili termeni din România.

 

  • Veronique Duong, Președinte & Co-Fondator RANKWELL – este o antreprenoare în industria de marketing digital internațional și search marketing. Pe lângă Google, ea este specializată în optimizarea motoarelor de căutare din Asia pe Baidu, Naver și Yahoo! Japonia. Véronique este, de asemenea, expert SEO certificat (CESEO) și este pasionată de SEO și ingineria lingvistică.

 

  • Florin Gîrtan, Head of SEO la Data Revolt Agency – Este un specialist SEO cu 15 ani de experiență în diverse industrii, de la e-commerce la software și telecomunicații. A lucrat cu succes pentru o gamă largă de clienți, atât locali cât și internaționali, cu precădere pe piața din SUA.

 

  • Tin Đudajek, Co-Fondator Canonical SEO Agency – este un specialist SEO cu un deceniu de experiență neprețuită în domeniu. Originar din Croația, Tin a lăsat o amprentă de neșters în peisajul digital, conducând numeroase proiecte cu unele dintre cele mai importante mărci ale națiunii. În calitate de cofondator al agenției Canonical SEO, angajamentul lui Tin față de excelență este evident în fiecare aspect al muncii sale.

 

  • Adrian Cojocariu, CEO la SEOproject – este un expert SEO cu peste 10 ani de experiență, atât în proiecte naționale cât și internaționale. A creat SEOproject.ro, locul în care SEO este explicat pe înțelesul tuturor și este co-fondator AllinWriter.com, un instrument care simplifică și automatizează crearea de conținut optimizat cu ajutorul inteligenței artificiale.

 

Prețul unui bilet early-bird este de 250 lei + TVA până la data de 25 martie, iar costul după această dată va fi de 300 lei + TVA.

 

Cumpără acum un bilet pentru a prinde un loc la SEO Vibes București 2024.

 

Locurile sunt limitate, de aceea, îți sugerăm să îți achiziționezi biletul din timp.

 

Bilet Early Bird – Cumpără acum!

 

Mai multe informații despre eveniment, agenda și speakerii sunt disponibile pe pagina evenimentului aici.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.